• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunumun adı yok konusunu ise bilmiyorum.

Trabzonlu60

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
462
68
298
Trabzon
evet eşim.. artık sizler de bıktınız belki benim eşimden ve konularımdan.ne yapacağımı bilmiyorum.çok kafaya takıyorum.size 10 günlük aldığım izinde yaşadıklarımı anlatayım.
eşim farklı bir şehirde ben ailemin olduğu şehirde çalışıyorum. eşim 1 haftalığına izin aldı ve benim yanıma geldi.eşimin ailesinin olduğu yer de başka bir şehir.neyse biz eşimle zamanında çok sorunlar yaşadık.bu sorunları unutturmaya çalışıyorum yeni bir sayfa açmaya. kayınvalidemler sürekli benim onları aramadığımdan oraya gitmediğimden yakınıyor.ben de sevinsinler diye eşime dedim ki buraya gel 2 gün kalıp senin memleketine gidelim dedim o da tamam dedi. neyse beim yanıma geldi 2 gün durup birlikte ailesinin yanına gittik birlikte güzel vakit geçirdik sonra benim yakın olduğum bir ilde de görümcem çalışıyor eşimin memleketinden geldikten sonra da iyi olacağım ya görümcemi de çağırdım eşim kardeşini görsün siye.neyse görümcem geldi gayet ıyı gıderken. biz tabu oynadık biti.sonra görümcem dedi ki mesela küçük kardeşinin adı ..... da nonoş ne demek bilmiyormuş dedi.ben de eşimin yanında otrydm elim de omzuna değiyodu böyle dokunarak aynı a...... dedim eşimin adını söyedim ama ağzımdan kaçtı ve neden öyle dediğimi bilmiyorum sonra o da benim kolumu büktü ben de şaka yapıyor sandım ama ciddiymiş kızmış.neyse bişey olmadı sonra konuştuk felan daha sonra aynı gün ben arkadaşımın ablasının düğününe gidecektim eşime söyledim mi bilmiyorum ama ortayave görümceme akşam düğüne gideceğim sen de gelir misin dedim.o da olur zaten canım sıkılyor dedi sonra neyle gıdeceğiz dedi hava soğuktu işte bi sürü mırın kırın etti ben de sen istemezsen gelme ben hemen gider gelirim dedim. o da dedi ki yürüyeceksen sen nasıl gideceksin tek başına dedi yani otobüsle tek başıma gidebilir mişim. ben de bozuldum ben neden tek başıma gideyim ki eşim var benim yani onun bunu düşünmesi gerekirken saçma bir soru sordu ben de ben otobüsle de gitsem yürüsem de a.... gelir zaten dedim.eşim de bu arada ben götüreceğim tabi gibi bi çıkışı olmadı ağzında geveledi ben götürürüm felan. neyse ben başka bi arkadaşımın nişanlısının arabasıyla gitmeye karar verdm arkadaşım teklif etti. bu arada kına kadınlar arasında erkekler gelmeyecek.sonra dedimki araba buldum arkadaşımın nişanlsıı göürecek dedim sonra eşimin surat asıldı.neyse biz düğüne gittik geldik eşim gelmedi bu arada ben görümcemle gittim geldm.gelmedi çünkü erkekler giremeyecekti.neyse biz düğünden geldık hıç konuşmuyor felan sonra yattık ben sarıldım o da tepki vermedi ben de dokunmamı ıstemıyor musun dedim. o da yok dedi ben de döndüm yattım ve bu adam ertesi gün yola gidecek sabah da benim sınavım var. ben de dedim ki yarın sen gelme ben giderim tabi aslında gel demek ıstıyorum ama akşam hiç gelirim felan muhabbeti olmadı.neyse gelirim felan dedi.sonra sabah oldu ben gece öyle yaptığı için kırıldım.eşim sabah uynadı ama hala yatıyor farkındayım uyandığının sonra tam çıkarken ben çıkıyorum dedim.o da demesin mi nereye dıye ben de sinirden düğüne dedim. benım sınava gideceğimi bilmiyor sanki nereye dıyor.neyse ben cıktım gittim sonra geldim hıcbışey olmamış gibi ooo kültürlü insan geldi felan dıye şaka yaptı ben cevap vermedim sonra kahvaltı yapıyorlar beni eşim çağırmadı sofraya ben gittim.neyse sonra olanlar önemli değil ama kızlar bu adam beni sevmiyor sanki.benimle hiç ilgilenmiyor benimle sınava gelmek ıstemedi. o da tam tersi olduğunu iddia ediyor.sen neden beni çağırmadın dıyor bence kızkardeşiyle olmak için benle gelmek ıstemedi sizce biraz karışık anlattım ama olayları yaşarken çok zoruma gitti şimdi de başka şehirde 1 defa aradı 1 defa da ben aradım ve daha aramadı.kusura bakmayın çok karışık yazdım sadece içimi dökmek istedim.

valla oldukça karışık anlatmışsınız gerçekten..anladığım kadarıyla yorum yapayım
eşiniz nonoş kelimesine takılmış olabilir haklı olarak ama ben eşinizin sizi sevmediğini belirten
bir hareket göremedim açıkçası.yani size alınmış kızmış biraz onun için böyle davranıyor bence.ya ben anlatımınızdan anlamadım
yada siz biraz büyütmüşsünüz:ssz:

Son düzenleme:
sorun yok bence de şunu dedi bunu demedi falan fazla takıp sorun çıkartmışsınz bence.
akşamdan biraz kırgın zaten eşiniz size, sabah da götürcen mi diye sorabilirdiniz. götürmiicem uykum var deseydi o zaman kırılmakta haklıydınız..

çok fazla bişey anlamadım ama anladığım kadarıyla
ortada elle tutulur hiçbişey yok bence.
nonoş kelimesine kızmıştır belkide.

bunlar da sorun mu Allah aşkına.. büyütüyorsunuz. ayrı yerlerdesiniz. bir araya gelmişken anın tadını çıkarıp güzel vakit geçirmek varken saçma sapan şeylerle gününüzü zehir etmişsiniz. biraz alttan alıverin her şey daha güzel olur..

eşine kardeşinin yanında ''nonoş'' diyorsun. yine düğüne gitme planları yapıyorsun ama eşine daha önce söyleyip söylemediğini hatırlamıyorsun. kahvaltıya bile davet bekliyorsun. arkadaşımın nişanlısı bırakır diyorsun eşine.....

bence sorun sizde.....eşiniz alınmıştır sizin bu hallerinize...

Konunun adı yok cünkü sizin bir sorununuz yok; herkes birbirine tripli, durduk yerde sorun cıkarıyorsunuz, anlasın istedim, gelsin istedim... vs. Harika gececek bir haftayı kendinize zehir etmişsiniz.

boşa zaman geçirmişsiniz. halbuki bu zamanı birbirinizi severek, özleminizi söyleyerek kol kola geçirebilirdiniz. yazık olmuş. sorununuz ikinizinde trip sever olması. kadın neysede erkeği hiç çekilmiyor yaaa..

konudan anladığım kadarıyla çok beklenti içindesin
yok gelme dedim aslında gel demek istiyodum yok kahvaltıya çağırmadılar
pardon ama orası senin evin sizde kendi evinde masaya davetle mi oturuyolar?
eşine karşı da biraz ilgisiz gördüm seni düğüne çağırıp çağırmadığım hatırlamıyorum ne demek arkadaşım :)
erkekler düz mantık unutma bu kadar beklentiye girersen daha çok üzülürsün

Adama onca afra tafra yap sonra beni sevmiyormu de... görümcen seni düşünsün ona ne kocam dururken de. Sen gelme ben giderim de gelmeyince kız. Sanki misafir gibi sofraya çağırılmayı bekle. Derdin ne anlamadım Allahtan belanımı arıyorsun. Ben eşinde suç göremedim adamı bunaltma bence.

birçok sorun ayrı yaşamaktan kaynaklanıyor aslında keşke aynı şehirde yaşayabilseniz bu mümkün değil mi?ayrı şehirlerde yaşanan evlilikler malesef sorunlu oluyor.en azından bir araya geldiğinizde sorun yaşamamaya çalışın.düğüne niye eşinle gitmiyorsun onu da anlamadım.eşine açık açık beraber gidelim demeliydin.başkasının nişanlısıyla gitmek de garip.

Esinin ailesi yine iyiymis. Nonos ne demek ya. Ben esime öyle görümcemin yaninda nonos diyecegim...basima gelecekleri düsünmek bile istemiyorum. Esine resmen gay demissin.
Gay olmadigina göre, ben görümcen olsam, demekki bunlarin iliskileri pek iyi degil, aralarinda bir soguk rüzgarlar, vah vah kardesim eziliyor, yaptigi bu hakarete bak, birde bizim yanimizda hic bizide adam yerine koydugu yok derdim vs

Ayrica esin olmadan dügüne gitmissin. Kinayi anladimda. Dügüne yalniz gideceksen, hic gitme ozaman hicbirseye.
Arkadasiniz kirilmasin diye tek basiniza dügüne gidiyorsunuz, ama böyle yaparak evliliginizide yokusa sürüyorsunuz.
Hangisi daha önemli? Siz evli oldugunuzun farkinda degilsiniz bence, ikinizde. Ayri yasamaktan olsa gerek.

Sabahda esine söyleseydin beni sinava götür diye. Biraz naz yap, hep kendi kafana göre takilacagina.
Sonradan en üzülen yine sen oluyorsun sonucta, erkekler bukadar kafaya takmaz bile, küser müser sonra unutur.
Ama sen kafada kurup durursun.

Son düzenleme:
Back