Sorunlu evlilik

zorunlualn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
32
11
1
Merhaba KK üyeleri.
Uzun yıllardan beri takipteyim siteyi yeni üye oldum fakat çoğunuzu tanıyorum buradan yorumlarda.
Üç yıldır evliyim ve evliliğim baştan beri sorunluydu eş ailesi bakımından fakat bu aralar daha büyük sorun olmaya başladı.
Hiç tam ilişki yaşamadık eşimle ben evlilikte olması gereken birşey olduğunu düşünüyorum bilemiyorum bi soğukluk var evlilikte belkide dile getirmesekte bundan kaynaklı.
Eşim Dr gitti fakat ilaçlarını kullanmıyor ve erteliyor (farklı yönelimi yok bunuda brlirtiyim boşa tartışma olmasın)
Bu duruma alışmış ve bu konuda hastayım diye kabul edip oturmuş durumda.
Bende alıştım pek umurumda değil fakat bi eksiklik var istemesemde.
Sizce evlilikte bu normal mi yani hadi ben kabullendim fakat başka bakış açısıda istiyorum sizin başınıza böyle bir durum gelse durumu kabullenir miydiniz yoksa yolunuzamı bakardınız?
Sadece bundan sebep boşanırmıydınız tabi anlaşmazlıkta var fakat bu büyük bir sebep mi?
Farklı ve gerçekliği olan fikirler almak istiyorum bu sebeple size soruyorum.

Cinselliği geçtim benim için çabalamayan bu adamı bende bırakmak istiyorum ya taş olsa çatlar kendimden utanıyorum artık o erkek uğraşmıyorda bana ne oluyor gibisinden.

Cinselliği geçtim benim için çabalamayan bu adamı bende bırakmak istiyorum ya taş olsa çatlar kendimden utanıyorum artık o erkek uğraşmıyorda bana ne oluyor gibisinden.
Cinselliği geçmeyin, o çok önemli bir konu. Evliliğin yapıtaşlarından biri.
Bunun olmadığı yetmezmiş gibi olması için çaba da yok. Üzerine size karşı davranışları falso. Bir de hassas, hemen küsmeler etmeler.
Kendinize şu kadar değer veriyorsanız bu evin içinde ömrünüzü geçirmeyin

Yok istemiyorum bende bıktım bi çözüm bulucam inşallah bıktım bende çünkü yapamıyorum artık. Soğudum yani kadın bedeni sevilmek sarılmak istiyor sıcak bir dokunuş ne biliyim hani yapı olarak böyleyiz bunlar olmayınca mizacım soğudu sanki

Çözümünüz boşanmak inanın, başka yolu yok. Küsmelerle, triplerle, tehditlerle düzelecek bir durum değil.
Kendinize değer verin, eşinizin iktidarsızlığında sizin hatanız falan yok sizi manipüle etmesine izin vermeyin

Eşiniz, evliliğin en temel taşlarından biri olan cinsellikle ilgili problemi olduğu halde düzeltmek için hiç çaba sarfetmiyor ve size karşı mahçup hissetmiyorsa siz neden suçlu hissedesiniz ki. Ayrılık kararı alırsanız sonuna kadar haklısınız. Böyle bir evliliğe kim hapsolmak ister ki...

Bazı çiftler cinselliğe düşkün değildir ya da önemsemez, öpüşür sarılır ama cinsel ilişkiye ihtiyaç duymaz hatta bazı çiftler aseksueldir hiç cinsel temasta dahi bulunamazlar.

Bazen de çiftlerden biri düşkündür diğeri eşiniz gibi boş veriyordur ve bu evlilikte sorun yaratır tabii ki. Ama ikinizde rahatsaniz, eksiklik vb hissetmiyorsaniz illa ki sevisilir, cinsel ilişkiye girilir diye bir mecburiyet olamaz.

Yani her yönden eksik ilgisiz birde sonradan çok değişti benimde tahammülüm kalmadı

İnanın düşkünlük denmez buna 3 yıl ve bir defa bile düzgün ilişki yok

Hastalık Allahtan ancak tedavisini aksatan adamı affetmem, bal gibi boşanma sebebi, koskoca 0ç yıl kimsenin kimseye bunu yapma hakkı yok

Ah zorunlu nereleerdeydin ifsa oldun sandik konu bile actik senin icin. İyimisin ? Ah be kizim ya defalarca dedik hepimiz evlenme su taşrali varoşla. Ailesi ayri kendisi ayri sikintiydi. Ne diyim tam detayli anlatmamisin eskisi gibi. Sanki seni durgunlastirmis evlilik neyse iyi olda bari suan icin ne fikir vereyim bikemedim ama cinsellik yoksa boşanmak sart tabi. Borclar ne oldu

İnanın düşkünlük denmez buna 3 yıl ve bir defa bile düzgün ilişki yok
E sizin de pek ilginiz yokmuş bu kadar yıl beklemişsiniz. Siz cinsellik olması gerektiğini dönüşüyorsunuz o düşünmüyor bu ciddi bir sorundur. İkinizde cinsellik olmasa da olur diye düşünseydiniz sorun olmazdı demek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…