- 8 Ocak 2025
- 53
- 40
- 3
- Konu Sahibi zorunlualn
-
Dr gitti fakat tedaviyi aksatıyor.Sizce normal mi?
Evliliğin yüzde 80 i cinselliktir. Yani o yoksa ev arkadaşı demek daha doğru.
Tedaviye gitsin eşiniz normal değil evliliğiniz
Bende umutsuzum artık.Sevişmeyen kadın mutsuzdur. Bu evlilik yürümez
Ozaman neden uzatıyorsunuzBende umutsuzum artık.
Psikolojik olarak zaten pek iyi değil. Ama iyi olduğu zamanlarda bu konuda pekte tedavi olmaya istekli değildi yani Dr gitti fakat erteliyor sanki oda alıştı bu duruma ben pek dile getirmedim bugün söyledim zoruna gitti küstü benimle sanki hatalı benim gibiPsikolojik sorunu olabilir. Daha yapıcı olun. Ayrıca sevişmekten geri kalmayın. Sürtünme olabilir. Uzaklaşmayın iyice birbirinizden. Benim tavsiyem bu. Doktora yeniden gitsin. Eşinizin istekli olduğu zamanlar olur o zamanları kollayın belki gene aynı kaygılardan yaklaşamıyor olabilir. Kaygıları hakkında konuşun. Sarılın öpüşün. Ne bileyim.
Boşanmak da bir seçenek tabi.
35 40 olanlar bekar olarakmı dediğiniz o normaldir. Evlenipte böyle olmak değil sanki bilmiyorum mizacım soğudu resmen.Cinsellik yaşamamak benim icin alişilacak bir sey degil cinsel hayatim evlenmeden önce de vardi ama 3 sene durabilen icin sorun olmayabilir. 35-40 yasina kadar cinsellik yaşamadan duran bir sürü insan var neticede herkes icin asiri önemli degil.
Doğru olabilir.Evliliğin bana göre üç saç ayağı var. Sehpa gibi düşünün. Sevgi saygı ve cinsellik. Birinin yokluğu yıkılmaya sebep
Psikolojik olarak zaten pek iyi değil. Ama iyi olduğu zamanlarda bu konuda pekte tedavi olmaya istekli değildi yani Dr gitti fakat erteliyor sanki oda alıştı bu duruma ben pek dile getirmedim bugün söyledim zoruna gitti küstü benimle sanki hatalı benim gibi
Psikolojik olarak takıntılı biri zaten de bu konu farklı bence hani 3 yıl sevmiyor galiba artık beni evlenmeden önce de varmış ama sorunu net geçmişinde bu konuda arama yapmıştı gördüm.Bana göre bu ciddi bir sorun. Ee ne diye evlendik ki o zaman? Başka sorunları mı var ne bileyim işiyle ilgili olabilir maddi konular olabilir böyle durumlarda erkeklerde bi durgunluk olabiliyor ama dönemsel. Siz başından beri böyle diyorsunuz. Ben yapamazdım öyle adamla. Tedavi olsun.
35 40 olanlar bekar olarakmı dediğiniz o normaldir. Evlenipte böyle olmak değil sanki bilmiyorum mizacım soğudu resmen.
Soğudum artık ben gurur yapmaya başladım reddedilmek hoşuma gitmiyor ne biliyim doğru aslında yazdıklarınızPsikolojik sorunu olabilir. Daha yapıcı olun. Ayrıca sevişmekten geri kalmayın. Sürtünme olabilir. Uzaklaşmayın iyice birbirinizden. Benim tavsiyem bu. Doktora yeniden gitsin. Eşinizin istekli olduğu zamanlar olur o zamanları kollayın belki gene aynı kaygılardan yaklaşamıyor olabilir. Kaygıları hakkında konuşun. Sarılın öpüşün. Ne bileyim.
Boşanmak da bir seçenek tabi.
Evet ve erken boşalmaSertleşme problemi mi var eşinizin? Sorun tam olarak nedir?
Valla tedavi olmuyorsa, ilaçlarını düzenli kullanmıyor demişsiniz bu da tedavi olmamaktır benim için; boşanma sebebidir. Elinden geleni yapmıyor adam. Ev arkadaşı olarak yaşayacaksanız kadın bir arkadaş alın bari hem eğlenirsiniz de.Evet ve erken boşalma
Nick şuanda değişmiyor. Eşim kabullenmiş durumda benimde sesim çıkmayınca boşverdi belli bugün söyledim bana küstü sorun bendeymiş gibi.Nicki değiştirin yoksa konunuza 10 kişiden 9'u zorunlu sen misin diye soracaktır.
Eşiniz bu konuda rahatsızlık hissetmiyor mu? 3 gün değil 2 hafta değil 3 yıl. Hiç mi tedavi olmak istemiyor? Siz niye 3 yıldır bunu çekiyorsunuz?
Nick yeni olduğum için şuanda değişmiyor. Şimdi hatırladım pastalı bişey vardı sanki saçmasapan konular vardı bende buna bula bunu buldum hatta buldum diyemem kolaya kaçtım Nick bölümünde yazanı direk yazdım kafa yormayım diye nicke kolay kaçınca böyle oluyor çoğu şeyde sarpa sarıyor bellikiTabi al da yarın öbür gün eşin dostun nickini öğrenip direkt zorunlu alan'ın konularına giderlerse sürtünmeli oral seksli pastalı bilmem neli bir sürü konuyla karşılaşıp sen sanabilirler. Uyarayım dedim.
Bir de küsüyor mu paşam? Sorun sizde falan değil, 3 yıl ne demek siz farkında mısınız?Nick şuanda değişmiyor. Eşim kabullenmiş durumda benimde sesim çıkmayınca boşverdi belli bugün söyledim bana küstü sorun bendeymiş gibi.
Bilemiyorum konuştumda bugün küstü bana gitti yattı yani şaka gibi bizim evlilikte herkes rol değiştirmiş durumda benimde kumanda elimde birazdan a spor izliycemE nasıl olacak o zaman. Ömür böyle de geçmez ki.
Dr fiziken bir sorun yok dedi psikolkjik dedi işte ilaç verdi tavsiye verdi bazı konularda ama uygulamadı oda alışmış yan gelip yatmayaİçine atıyor işte. Doktor ne dedi acaba?
Niye evlensin ki adam öyle olsa? Ya da aldatmaya çalışmaz mı çünkü böyle de yaşanmaz yani. Yapamıyor belli ki.
Aynen öyle ağzınıza sağlık.Bir de küsüyor mu paşam? Sorun sizde falan değil, 3 yıl ne demek siz farkında mısınız?
El alemin oğlunun kusurunu saklayın diye mi yetiştirdi aileniz sizi? Kendinize layık gördüğünüz evlilik bu mu? Oh ne güzel, yemeği yapacaksınız, temizliği yapacaksınız, anasını danasını çekeceksiniz, çalışıp para getireceksiniz ama ortada evliliğe dair hiçbir şey yok. Kusura bakmayın siz paşanın kölesi değilsiniz.
Ben cinselliğin olmadığı evlilikte bir dakika durmam
Bakın bende kız annesiyim, biz kızlarımızın gözünün içine bakıyoruz öyle elin iktidarsız adamının kahrını çeksin diye doğurup büyütmüyoruz.Aynen öyle ağzınıza sağlık.
Dedim zaten bir eksiğim varsa mesela başka şekilde memnun etmeye çalışırım en azından bu ne rahatlık nerden geldi bu özgüven dedim 3 yıldır sesim çıkmıyor diye iyice normalleştirdi bugün artık ilgisizliğinden sıkıldım kendindeki sorunun farkındamısın diye aynı bu yazdıklarınızı söyledim bi cevap veremedi bana hala ne yicem diyor yemekte yapmadım canım çok sıkkın oturdu bekledi uyumaya gitti. Allah aşkına ya haksız olamam yüzüne vurdum diye değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?