Sorunlu evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
53
40
3
Merhaba KK üyeleri.
Uzun yıllardan beri takipteyim siteyi yeni üye oldum fakat çoğunuzu tanıyorum buradan yorumlarda.
Üç yıldır evliyim ve evliliğim baştan beri sorunluydu eş ailesi bakımından fakat bu aralar daha büyük sorun olmaya başladı.
Hiç tam ilişki yaşamadık eşimle ben evlilikte olması gereken birşey olduğunu düşünüyorum bilemiyorum bi soğukluk var evlilikte belkide dile getirmesekte bundan kaynaklı.
Eşim Dr gitti fakat ilaçlarını kullanmıyor ve erteliyor (farklı yönelimi yok bunuda brlirtiyim boşa tartışma olmasın)
Bu duruma alışmış ve bu konuda hastayım diye kabul edip oturmuş durumda.
Bende alıştım pek umurumda değil fakat bi eksiklik var istemesemde.
Sizce evlilikte bu normal mi yani hadi ben kabullendim fakat başka bakış açısıda istiyorum sizin başınıza böyle bir durum gelse durumu kabullenir miydiniz yoksa yolunuzamı bakardınız?
Sadece bundan sebep boşanırmıydınız tabi anlaşmazlıkta var fakat bu büyük bir sebep mi?
Farklı ve gerçekliği olan fikirler almak istiyorum bu sebeple size soruyorum.

Eminim o konudan benimle istemiyor değil zaten sıkıntısı var ve bu konudan sebep yaklaşmıyor v s zaten arada çoğunlukla ailesinden sebep tartışma yaşanıyor.
Fakat ben tartılmadan sebep ilişki yaşanmamasınıda normal olduğunu düşünmüyorum tabiki

Başka nick bulamadın mı yahu
Zorunlu sitenin en mimli üyelerindendir
Şimdi her konuda yorumda tekrar tekrar sorulacak sen bizim zorunlumuz musun diye
O nick hatırlıyorum fakat konularını unuttum uzun süredir girmiyorum siteye ben napıyım canım biri o nickte diye kimse yazamıycakmı nick alırken zorunlu alan yazıyor ya şimdi enerjimi nick aramaya harcamıyım dedim onu yazdım

Tamam da ben anlamadım adamı kaç farklı kişiyle gördün ki genel sorunu var sanıyosun şimdi kötü konuşmak istemiyorum da tek sana kalkmıyo belki imkanı var mı 3 yıldır karşı cinsle aynı evdesin istesen her şeyi yaparsın bir kere mi içinden gelmez adamın ilk şüphe duymanız gereken buyken buna bu kadar emin olmanız çok ilginç

Tabi al da yarın öbür gün eşin dostun nickini öğrenip direkt zorunlu alan'ın konularına giderlerse sürtünmeli oral seksli pastalı bilmem neli bir sürü konuyla karşılaşıp sen sanabilirler. Uyarayım dedim.

Çözemiyorum onu sessiz duyguları konusunda anlatmıyor

İçine atıyor işte. Doktor ne dedi acaba?

Niye evlensin ki adam öyle olsa? Ya da aldatmaya çalışmaz mı çünkü böyle de yaşanmaz yani. Yapamıyor belli ki.

Bana göre bu ciddi bir sorun. Ee ne diye evlendik ki o zaman? Başka sorunları mı var ne bileyim işiyle ilgili olabilir maddi konular olabilir böyle durumlarda erkeklerde bi durgunluk olabiliyor ama dönemsel. Siz başından beri böyle diyorsunuz. Ben yapamazdım öyle adamla. Tedavi olsun.

Sizce evlilikte bu normal mi yani hadi ben kabullendim fakat başka bakış açısıda istiyorum sizin başınıza böyle bir durum gelse durumu kabullenir miydiniz yoksa yolunuzamı bakardınız?

Cinsellik yaşamamak benim icin alişilacak bir sey degil cinsel hayatim evlenmeden önce de vardi ama 3 sene durabilen icin sorun olmayabilir. 35-40 yasina kadar cinsellik yaşamadan duran bir sürü insan var neticede herkes icin asiri önemli degil.

İlginç değil ya lütfen konuyu buraya kaydırmayın. Başka yönelimi yok diyorum kapalı tartışmaya başta da yazdım. Kaç farklı kişi ile görmedim fakat evlendikten sonra o farketmeden net geçmişinde aramalarında aratmış bu sorununu öncesinde de varmıs. Ayrıca evlenmeden önce gayet normal gibiydi istek konusunda bişey yaşanmadı fakat anlaşılıyordu. Ha tmm bana kalkmaya bilir fakat oda olamaz gayet beğenerek evlendi benimle. Bilemiyorun yinede.

Çözümü,ilacı tedavisi varken kabullenmem.

İçine atıyor işte. Doktor ne dedi acaba?

Niye evlensin ki adam öyle olsa? Ya da aldatmaya çalışmaz mı çünkü böyle de yaşanmaz yani. Yapamıyor belli ki.
Paravan evlilik ? Sizin mantığınızda gidersek cinsel sorunları olan adam niye evlensin ki ? Bilmiyor mu ortaya çıkacağını ?

Öncesinde de bu sorun varsa ve bilerek sizinle evlendiyse bence bu aldatmadır ben en başta bunu kabullenmem siz daha önce birliktelik yaşadınız mı bilmiyorum ama bundan mahrum olmak eşin tarafında bilinçli olarak korkunç

Paravan evlilik yapan kişiyi de aynı evde yaşayan kadın anlar heralde. İllaki bir yerde anlaşılır. Koca üç yıl.
Nasıl anlaşılacak ki adam işten eve evden işe bir adamsa kimse hiçbir şey anlamaz kaç çocuğu olan adamların bisexuel gay olduğu ortaya çıkıyo hiç şaşırmam

Psikolojik sorunu olabilir. Daha yapıcı olun. Ayrıca sevişmekten geri kalmayın. Sürtünme olabilir. Uzaklaşmayın iyice birbirinizden. Benim tavsiyem bu. Doktora yeniden gitsin. Eşinizin istekli olduğu zamanlar olur o zamanları kollayın belki gene aynı kaygılardan yaklaşamıyor olabilir. Kaygıları hakkında konuşun. Sarılın öpüşün. Ne bileyim.

Boşanmak da bir seçenek tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…