• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlu evlilik

zorunlualn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
24
7
1
Merhaba KK üyeleri.
Uzun yıllardan beri takipteyim siteyi yeni üye oldum fakat çoğunuzu tanıyorum buradan yorumlarda.
Üç yıldır evliyim ve evliliğim baştan beri sorunluydu eş ailesi bakımından fakat bu aralar daha büyük sorun olmaya başladı.
Hiç tam ilişki yaşamadık eşimle ben evlilikte olması gereken birşey olduğunu düşünüyorum bilemiyorum bi soğukluk var evlilikte belkide dile getirmesekte bundan kaynaklı.
Eşim Dr gitti fakat ilaçlarını kullanmıyor ve erteliyor (farklı yönelimi yok bunuda brlirtiyim boşa tartışma olmasın)
Bu duruma alışmış ve bu konuda hastayım diye kabul edip oturmuş durumda.
Bende alıştım pek umurumda değil fakat bi eksiklik var istemesemde.
Sizce evlilikte bu normal mi yani hadi ben kabullendim fakat başka bakış açısıda istiyorum sizin başınıza böyle bir durum gelse durumu kabullenir miydiniz yoksa yolunuzamı bakardınız?
Sadece bundan sebep boşanırmıydınız tabi anlaşmazlıkta var fakat bu büyük bir sebep mi?
Farklı ve gerçekliği olan fikirler almak istiyorum bu sebeple size soruyorum.

Merhaba KK üyeleri.
Uzun yıllardan beri takipteyim siteyi yeni üye oldum fakat çoğunuzu tanıyorum buradan yorumlarda.
Üç yıldır evliyim ve evliliğim baştan beri sorunluydu eş ailesi bakımından fakat bu aralar daha büyük sorun olmaya başladı.
Hiç tam ilişki yaşamadık eşimle ben evlilikte olması gereken birşey olduğunu düşünüyorum bilemiyorum bi soğukluk var evlilikte belkide dile getirmesekte bundan kaynaklı.
Eşim Dr gitti fakat ilaçlarını kullanmıyor ve erteliyor (farklı yönelimi yok bunuda brlirtiyim boşa tartışma olmasın)
Bu duruma alışmış ve bu konuda hastayım diye kabul edip oturmuş durumda.
Bende alıştım pek umurumda değil fakat bi eksiklik var istemesemde.
Sizce evlilikte bu normal mi yani hadi ben kabullendim fakat başka bakış açısıda istiyorum sizin başınıza böyle bir durum gelse durumu kabullenir miydiniz yoksa yolunuzamı bakardınız?
Sadece bundan sebep boşanırmıydınız tabi anlaşmazlıkta var fakat bu büyük bir sebep mi?
Farklı ve gerçekliği olan fikirler almak istiyorum bu sebeple size soruyorum.
Benim için sorun yani sex yapmayacaksam herhangi bir kankamla da mantık evliliği yapabilirim hiç olmazsa eğlenceli olur kv kp çekmem eşimin cinsel yönelimi farklı değil diyorsunuz da nasıl eminsiniz sizinle birlikte olmak istemeyen adamdan

Hayır o kimse bilmiyorum eskiden takipteyim o Nick hatırlıyorum fakat konularını bilmiyorum o değilim
Başka nick bulamadın mı yahu
Zorunlu sitenin en mimli üyelerindendir
Şimdi her konuda yorumda tekrar tekrar sorulacak sen bizim zorunlumuz musun diye

Hiç tam olarak yaşanmadı.
O dediğiniz kişi değilim.
Nicki değiştirin yoksa konunuza 10 kişiden 9'u zorunlu sen misin diye soracaktır.
Eşiniz bu konuda rahatsızlık hissetmiyor mu? 3 gün değil 2 hafta değil 3 yıl. Hiç mi tedavi olmak istemiyor? Siz niye 3 yıldır bunu çekiyorsunuz?

Back