Çocuğumu mahkeme uzun süre yatılı verir diye çok korkuyorum. Ve barışmam daki en büyük etkenlerden biri buyduAdam gormeye bile gelmiyor ne davasi acacak?
Ayrica bosanmak icin neyi bekliyorsunuz anlamadim
Cocugu o kadar yoldan siz goturuyormussunuz ayagina zatenÇocuğumu mahkeme uzun süre yatılı verir diye çok korkuyorum. Ve barışmam daki en büyük etkenlerden biri buydu
Haftada sadece 2 gün dersim var git gel yapıyordum. Ama aradığım zaman çocuğum nasıl diyebileceğim kimse olmadığı için bu şekilde oğlumlakalmayı tercih ettim. Mesafe bir buçuk saat. Ve ayrılmak sorun değil çocuğumu yatılı olarak alması sorun. 1 ay falan veriyorlarmış sanırım yatılı olarak3.5 yasinda cocuk babasiyla 1 kez uyumamis
3 sene once dava acilmis vazgecilmis
Ayri sehirlerde yasiyorsunuz
Nasil birbirinize sans vermis oldugunuzu anlayamadim ama bosansaniz herkes icin hayirlisi olur.
Cocuk bu durumda buyumusken uzun yatililigi kaldiramaz bu kadar kucukken.
İnşAllaaahhhÇocuğu sizden görmek için bile isteyeceğini sanmıyorum. Adam zahmet buyurup bi lokma koymamış ağzına... çocuk bakmak zordur. Sizin eşiniz olacak adam böyle zor bir işe girişir mi?
Iciniz rahat olsun. Siz boşanınca o da oğlundan boşanacaktır.
Boşanırsa tabi. Dava açar diye bekliyorum günlerdir. Oğlumu nasıl veririm tek korkum aşamıyorum.Adam zaten çocuğunu falan istemiyor, siz götürmeyince görmüyor. Alıp uzun zun bakmaz merak etmeyin.
Boşaninca tamamen kopar muhtemelen.
Siz mutlu musunuz ki şu yaşamdan onun dava açmasını dert etmişsiniz , siz düşünmez misiniz dava açmayı ?Dava açar mı bilmem ama 3.5 yaşında oğlum var
Kendisinden hiç bir bekletim yok dava açan ben olmak istemiyorum. Oğlumla hayatım var zaten. Dava açılırsa görüş günlerinde mahvolurum biliyorum düşünemiyorum bile.o açarsa da sonuna kadar savaşacağım.Gerçekten boşanmak için neyi bekliyorsunuz. zamanınıza yazık.
Boşanırsa tabi. Dava açar diye bekliyorum günlerdir. Oğlumu nasıl veririm tek korkum aşamıyorum.
Kendisinden hiç bir bekletim yok dava açan ben olmak istemiyorum. Oğlumla hayatım var zaten. Dava açılırsa görüş günlerinde mahvolurum biliyorum düşünemiyorum bile.o açarsa da sonuna kadar savaşacağım.
Siz mutlu musunuz ki şu yaşamdan onun dava açmasını dert etmişsiniz , siz düşünmez misiniz dava açmayı ?
O vurdumduymaz tarzda ki adama bir ay yatılı verseler bile çocuğu adam kabul etmez zaten keyfini bozmaz sanmıyorum . Bence bir ay yatılı kalma durumunu çokta dert etmeyin . Davayı da siz açın .
Şöyle ki dava umrumda değil. Tek derdim oğlum şu an ikimizin zaten bir hayatı var ayda yılda bir görüntülü arayan bir baba var. Eğer dava olursa görüş günü illa ki olacak ve bu çocuk asla benden ayrılmadı onu görünce gece uykusunda ağlayan bir çocuk. En azından idrak yaşına kadar süre devam etmekti benim amacım ama sabrım kalmadı artıkSiz mutlu musunuz ki şu yaşamdan onun dava açmasını dert etmişsiniz , siz düşünmez misiniz dava açmayı ?
O vurdumduymaz tarzda ki adama bir ay yatılı verseler bile çocuğu adam kabul etmez zaten keyfini bozmaz sanmıyorum . Bence bir ay yatılı kalma durumunu çokta dert etmeyin . Davayı da siz açın .
İnşallah. Hakimde böyle düşünür. Her türlü her şeyi ispatlarım. Bu yaşta yatılı veren var mı diye merak etmiştim başlığı o yüzden açmıştım ama daha da rahatladım bu cevaplarlaYahu çocuğu görmesi için bile ayağına siz görüyorsunuz. Ne davasını açacak. Gördüğünüz gibi çocuk çocukta sizde onun umrumda değilsiniz.
Oğlum yanımda olsun da bir kere sınandım evladımla. Allah ım bir daha sınamasınO zaman bir 3 sene daha beklemesiniz.
Bende boşanmak la uğraşmak istemiyorum. Ama ben götürmedim sürece adam görmeye dahi gelmiyor. Ve ben artık götürmek istemiyorum yoruldum çok yoruldum. Çocukla çok zor arabayı vermiyor otobüsle git gel mahvetti 2 senedir beni. Şimdi dava açar mı diye bekliyorum kararlı olduğumu anladı gitmemekteAnladigim kadariyla sadece kagit ustunde bir evliliginiz var, velayet ve eşte yatili kalmasi durumunu da cok dert ediyorsunuz.
Bosanmayin, ciddi soyluyorum dalga da geçmiyorum, velayetle yatililikla ugrasmazsiniz boylece. Muhataplik duzeyinizi minimuma indirin, cocugu gorme duzenini de degistirmeyin olsun bitsin.
Ha tabi bosanmam lazim, hayatima onsuz devam etmek istiyorum, gencim hayatıma baska birini almak istiyorum gibi dusunceleriniz varsa velayet ve yatililik konusunda anlasmali bosanma metninde mutabakat yapin. Kafaniz rahat etsin.