Anlaşmalı boşanmada olsa görüş günlerini hakim belirliyor biz öyle bir madde koysak bile çok araştırdım çok sordum. En kötü baba bile olsa o yatılıyı veriyorlar ve benim kocamda merhamet yok bu çocuk üzülecek psikolojisi bozulacak demez bana eziyet olsun diye alırAnladigim kadariyla sadece kagit ustunde bir evliliginiz var, velayet ve eşte yatili kalmasi durumunu da cok dert ediyorsunuz.
Bosanmayin, ciddi soyluyorum dalga da geçmiyorum, velayetle yatililikla ugrasmazsiniz boylece. Muhataplik duzeyinizi minimuma indirin, cocugu gorme duzenini de degistirmeyin olsun bitsin.
Ha tabi bosanmam lazim, hayatima onsuz devam etmek istiyorum, gencim hayatıma baska birini almak istiyorum gibi dusunceleriniz varsa velayet ve yatililik konusunda anlasmali bosanma metninde mutabakat yapin. Kafaniz rahat etsin.
Yani cok sacma bi oneri oldu benimki, belki linc de edilecegim ama sizin bi mesajda evladinizla 1 kez sinandiginizi ve o yuzden uzun yatili vermek istemediginizi okudum. Bir annenin evladi icin yapabileceklerinin sınırı olmadigi sizin, benim, hepimizin malumu.Bende boşanmak la uğraşmak istemiyorum. Ama ben götürmedim sürece adam görmeye dahi gelmiyor. Ve ben artık götürmek istemiyorum yoruldum çok yoruldum. Çocukla çok zor arabayı vermiyor otobüsle git gel mahvetti 2 senedir beni. Şimdi dava açar mı diye bekliyorum kararlı olduğumu anladı gitmemekte
Anlaşmalı boşanmada olsa görüş günlerini hakim belirliyor biz öyle bir madde koysak bile çok araştırdım çok sordum. En kötü baba bile olsa o yatılıyı veriyorlar ve benim kocamda merhamet yok bu çocuk üzülecek psikolojisi bozulacak demez bana eziyet olsun diye alır
Artık çok yoruldum hep çocuğun yanında sus otur düşüncesiyle yollara düştüm ama artık yetti adam arabayı dahi vermiyor otobüslerde 2 hafta bir canım çıktı tabiri caizse. Bağışıklığımz mahvoldu. Beni görmese de olur 2 saat alsın gezsin ama akşama getirsin. Bunu bile yapmıyor ben götürmedim sürece. Velayet girerse işim içine bana eziyet olsun diye bunu yapar. Çocuğu kaçırdı 20 gün öldüm. İlk boşanma sebebimiz buyduYani cok sacma bi oneri oldu benimki, belki linc de edilecegim ama sizin bi mesajda evladinizla 1 kez sinandiginizi ve o yuzden uzun yatili vermek istemediginizi okudum. Bir annenin evladi icin yapabileceklerinin sınırı olmadigi sizin, benim, hepimizin malumu.
Esim beni evlatlarimla sinamaya kalksa, yasayacagim azabi kestiremiyorum bile, o yuzden boyle bir fikir geldi aklima, bosanmak size birsey katmayacaksa amiyane tabirle kuşu urkutmeye gerek yok diye dusundum.
Tabi en dogrusu bosanmak ve eşi velayet konusunda ikna etmek ama bu olmayacaksa tek bir secenek kaliyor, bosanmamak. Cok zor bi ikilem acikcasi.
Umarim hem bosanabilir, hem de evladinizi uzun yatili gondermek zorunda kalmayacaginiz bir velayet proseduru olusturabilirsiniz.
Ama yukarda bir arkadas yazmis ki cok hakli bence, mahkeme uzun yatili kalacagi bir velayet duzeni belirlese dahi bu adamın zahmet edip cocugu almaya gelecegini dahi dusunmuyorum bende.
Aaa siz ciddi misiniz? O zaman uzun yatililik konusunda neden korktugunuzu daha iyi anladim.
O halde bu yatililigi almasina engel olacak kanitlara ihtiyaciniz var, sizin iyi bir avukat tutmaniz gerekli. Cok uzuldum
Artık çok yoruldum hep çocuğun yanında sus otur düşüncesiyle yollara düştüm ama artık yetti adam arabayı dahi vermiyor otobüslerde 2 hafta bir canım çıktı tabiri caizse. Bağışıklığımz mahvoldu. Beni görmese de olur 2 saat alsın gezsin ama akşama getirsin. Bunu bile yapmıyor ben götürmedim sürece. Velayet girerse işim içine bana eziyet olsun diye bunu yapar. Çocuğu kaçırdı 20 gün öldüm. İlk boşanma sebebimiz buydu
Eve sabaha karşı gelmesi alkol alması üzerinde hiç bir emeği olmaması tüm masraflarını benşm karşılayıp çocuk parasını onun alması gibi gibi şeyler bizim için çok kötü olsa da mahkeme için engel mi bilmemYani cok sacma bi oneri oldu benimki, belki linc de edilecegim ama sizin bi mesajda evladinizla 1 kez sinandiginizi ve o yuzden uzun yatili vermek istemediginizi okudum. Bir annenin evladi icin yapabileceklerinin sınırı olmadigi sizin, benim, hepimizin malumu.
Esim beni evlatlarimla sinamaya kalksa, yasayacagim azabi kestiremiyorum bile, o yuzden boyle bir fikir geldi aklima, bosanmak size birsey katmayacaksa amiyane tabirle kuşu urkutmeye gerek yok diye dusundum.
Tabi en dogrusu bosanmak ve eşi velayet konusunda ikna etmek ama bu olmayacaksa tek bir secenek kaliyor, bosanmamak. Cok zor bi ikilem acikcasi.
Umarim hem bosanabilir, hem de evladinizi uzun yatili gondermek zorunda kalmayacaginiz bir velayet proseduru olusturabilirsiniz.
Ama yukarda bir arkadas yazmis ki cok hakli bence, mahkeme uzun yatili kalacagi bir velayet duzeni belirlese dahi bu adamın zahmet edip cocugu almaya gelecegini dahi dusunmuyorum bende.
Aaa siz ciddi misiniz? O zaman uzun yatililik konusunda neden korktugunuzu daha iyi anladim.
O halde bu yatililigi almasina engel olacak kanitlara ihtiyaciniz var, sizin iyi bir avukat tutmaniz gerekli. Cok uzuldum
Evet ilk boşanma davasını ben açmıştım ve velayeti almıştım uzaklatr a verdirip. Sonra görüş günleri verdiler. Ama gelmedi güyaa uzaklatr a var diye beş ay gelip görmedi. Sonra Ziynet davası falan açtım ben sonra barışmak için çok uğraştı. Bende çocuğumu ona görüş günü vermek yerine hep yanında olmak daha ağır bastı ve davaları geri çekmiştikCocugunuzu kacirdiginin kaniti var mi?
Eve sabaha karşı gelmesi alkol alması üzerinde hiç bir emeği olmaması tüm masraflarını benşm karşılayıp çocuk parasını onun alması gibi gibi şeyler bizim için çok kötü olsa da mahkeme için engel mi bilmem
İşte bu yüzden çocuğumu 1 ay alır benden diye. Ben bu başlığı o yüzden açmıştım böyle uzun veren var mı diye. O kadar zor ki bu psikoloji ayrılırsam hayatımdan çocuğum kesilecekmiş gibiEee ablacım götürmezsen adam cocuğu aramıyor ki ne yatılı kalması Allah aşkına... boşanırsıniz, adam çocuğu arayıp sormaz biter gider böylece. Hakim görüş günü yazsa bile adam gelmez emin ol. Seni de anlayamadım neden yola düşüp istemeyen adamın yanına zorla gidiyorsun
Artık çok yoruldum hep çocuğun yanında sus otur düşüncesiyle yollara düştüm ama artık yetti adam arabayı dahi vermiyor otobüslerde 2 hafta bir canım çıktı tabiri caizse. Bağışıklığımz mahvoldu. Beni görmese de olur 2 saat alsın gezsin ama akşama getirsin. Bunu bile yapmıyor ben götürmedim sürece. Velayet girerse işim içine bana eziyet olsun diye bunu yapar. Çocuğu kaçırdı 20 gün öldüm. İlk boşanma sebebimiz buydu
İşte bu yüzden çocuğumu 1 ay alır benden diye. Ben bu başlığı o yüzden açmıştım böyle uzun veren var mı diye. O kadar zor ki bu psikoloji ayrılırsam hayatımdan çocuğum kesilecekmiş gibi
Sözde eşinizin çocuğun velayetini alamayacağını hatta çocuğun onun umrumda olmadığını sizde gayet iyi biliyorsunuz. Boşanmamak için kendi kendinize çocuğun velayetini benden alır düşüncesini geliştirmişsiniz ve buna inanmışsınız.
Velayetin bende olduğu dönemide yaşadık biz adam beşş ay görmedi. Ama 20 gün çocuğumu bana göstermedi siz bunu yaşadınız mı? 5 aylık çocuğunuzun sesini duymadan kokusunu alamadan yaşadınız mı? Lohısaykem kamdırıldınız mı? Sınandınjz mı çocuğunuzun yokluğuyla. Benim korkum bu? Biz 20 gün ayrı kaldık ve mahvolduk çocuğumla. Şimdi 1 gün bile ayrı kalmayı geç 1 saat bile ayrılamıyoruzSözde eşinizin çocuğun velayetini alamayacağını hatta çocuğun onun umrumda olmadığını sizde gayet iyi biliyorsunuz. Boşanmamak için kendi kendinize çocuğun velayetini benden alır düşüncesini geliştirmişsiniz ve buna inanmışsınız.
20 gün kaçırmış bir adama görüş günü verdi mahkeme. Şimdi yatılı vermesinde hiç bir sorun Gözetmenler sadece yaşında dolayı bu kadar uzun verilen anne var mı diye merak ettim sorun kocadan değil çocuktan ayrılmak.Ben katılıyorum, konu sahibesi kendi kendine kuruyor
Ben katılıyorum, konu sahibesi kendi kendine kuruyor
Velayetin bende olduğu dönemide yaşadık biz adam beşş ay görmedi. Ama 20 gün çocuğumu bana göstermedi siz bunu yaşadınız mı? 5 aylık çocuğunuzun sesini duymadan kokusunu alamadan yaşadınız mı? Lohısaykem kamdırıldınız mı? Sınandınjz mı çocuğunuzun yokluğuyla. Benim korkum bu? Biz 20 gün ayrı kaldık ve mahvolduk çocuğumla. Şimdi 1 gün bile ayrı kalmayı geç 1 saat bile ayrılamıyoruz
Biz Bu süreçlerden geçtik. Polis karakol uzaklaştrma vs. Sonra bir çizgi çektik çocuk için. Meğerse adam altınları alacağım diye yalvarrmş barışmak için. Benim umrumda değil bu adam zor bir süreç çok zor yaşadım. Ama şimdi çocuk büyüdü yaş olarak. Ben sadece 3buçuk 4 yaşında bir çocuğu uzun süre yatılı olarak veren var mı onu merak ettiğim için açtım bu başlığı. Yoksa canı cehenneme keşke babalık yapacağını bilsemde götürürdüm ayağına. Kocalığını geçtim babalığı bile yok yadiği içtiğini kaldığı yeri bilmeyen bir adam. O yüzden onun egosunu tatmin etme ve artık çocuğumla kendimi yollarda sefil etmek istemiyorum. Benim zaten çocuğumla bşr hayatım var. 2 saat oyun arkadaşı gibi bir şeydi.Çocuğunuzu 20 göstermediğin de polise gidecektiniz o zaman bunları yaşamazdınız. Siz mağdur olmayı seçtiğiniz için o da böyle davranıyor.
Biz Bu süreçlerden geçtik. Polis karakol uzaklaştrma vs. Sonra bir çizgi çektik çocuk için. Meğerse adam altınları alacağım diye yalvarrmş barışmak için. Benim umrumda değil bu adam zor bir süreç çok zor yaşadım. Ama şimdi çocuk büyüdü yaş olarak. Ben sadece 3buçuk 4 yaşında bir çocuğu uzun süre yatılı olarak veren var mı onu merak ettiğim için açtım bu başlığı. Yoksa canı cehenneme keşke babalık yapacağını bilsemde götürürdüm ayağına. Kocalığını geçtim babalığı bile yok yadiği içtiğini kaldığı yeri bilmeyen bir adam. O yüzden onun egosunu tatmin etme ve artık çocuğumla kendimi yollarda sefil etmek istemiyorum. Benim zaten çocuğumla bşr hayatım var. 2 saat oyun arkadaşı gibi bir şeydi.