Yani cok sacma bi oneri oldu benimki, belki linc de edilecegim ama sizin bi mesajda evladinizla 1 kez sinandiginizi ve o yuzden uzun yatili vermek istemediginizi okudum. Bir annenin evladi icin yapabileceklerinin sınırı olmadigi sizin, benim, hepimizin malumu.
Esim beni evlatlarimla sinamaya kalksa, yasayacagim azabi kestiremiyorum bile, o yuzden boyle bir fikir geldi aklima, bosanmak size birsey katmayacaksa amiyane tabirle kuşu urkutmeye gerek yok diye dusundum.
Tabi en dogrusu bosanmak ve eşi velayet konusunda ikna etmek ama bu olmayacaksa tek bir secenek kaliyor, bosanmamak. Cok zor bi ikilem acikcasi.
Umarim hem bosanabilir, hem de evladinizi uzun yatili gondermek zorunda kalmayacaginiz bir velayet proseduru olusturabilirsiniz.
Ama yukarda bir arkadas yazmis ki cok hakli bence, mahkeme uzun yatili kalacagi bir velayet duzeni belirlese dahi bu adamın zahmet edip cocugu almaya gelecegini dahi dusunmuyorum bende.
Aaa siz ciddi misiniz? O zaman uzun yatililik konusunda neden korktugunuzu daha iyi anladim.
O halde bu yatililigi almasina engel olacak kanitlara ihtiyaciniz var, sizin iyi bir avukat tutmaniz gerekli. Cok uzuldum