Sorunların çözümü artık sondu...

Haklısınız deyince bile olmuyor bakın.
Ben size ne yaptım ki gulcin hanım? :KK43:
Ben size bişi demedim yanlış anladınız. Eşim ve ailem beni ciddiye almadı sen de her şeye ağlıyorsun deyip beni umursamadı lar bile ne oldu sonunda herkes ağzıyla itiraf etti ve sen haklıymışsın Gülçin dendi iş işten geçince yani...

Yerinizde olsam huzur verecek bi şeylere odaklanıp yönelirim . Hobi aktivite gibi o zaman eski şeyler olay konu vb aklınıza gelmez.

Esine sopa yok mu? Sonucta o da sana inanabilirdi bastan, ama hep onlara inanmayi secmis
En büyük sopayı o yedi zaten yıllarca beni manüpüle ettiler sen takıntılı sın ne var bunda diyerek ne oldu şimdi kaldı öyle hepsi bana sen takıntılı sın diyen herkes pişman oldu.. İyi ki kendimden hiç vazgeçmedim... Allah bana yardım etti...

Yerinizde olsam huzur verecek bi şeylere odaklanıp yönelirim . Hobi aktivite gibi o zaman eski şeyler olay konu vb aklınıza gelmez.
Öyle yapıcam o dediğim herkesi bütün sosyal medya ve telefonlardan sildim attım görüşmeyi zorlarsa eşim kendin git beni karıştırma dedim.... Yıllarca beni manüpüle ettiler o yüzden herkesin içinde onları ifşa ettirdim.

Hayır psikolog bu kişilere sınırını çizer sen mutsuz olmazsın size anlattığım yüzde 20 yüzde 80 başka durumlar var anlatmıcam ama burda ben haklı olduğumu herkese ispatladım ve durduk yere kimseyi de iftira atmam ben Allaha hesap vericem başka kimseye değil. Kendi ailem konusunda iş yaptırmadı konusunda Hatalı olabilirim okey ama eşimle aramızı bilerek bozdular bu konuda zaten diğer eltimi boşandı bu kadın ortanca elti de bunu onayladı... Eğer haksız olsaydım bana sen haksızsın derlerdi demediler demek ki haklıyım zaten eşim arkamda bilerek bizi sinir etmek için laf sokuyordu kaynana benim mutsuzluğum dan zevk aldı... İtiraf etti zaten kendi daha ne olsun.

Diğer eltinizin neden boşandığını ne siz ne de ortanca eltiniz bilemezsiniz. Karı koca arasında ne geçtiğini bilemezsiniz.

Evliliklerini bitirmeye karar vermişler, boşanmışlar. Ondan oldu, bundan oldu demenin bu saatten sonra kimseye bir faydası yok. Eltinizle siz, kendi ilişkilerinize odaklanın.

Diğer eltinizin neden boşandığını ne siz ne de ortanca eltiniz bilemezsiniz. Karı koca arasında ne geçtiğini bilemezsiniz.

Evliliklerini bitirmeye karar vermişler, boşanmışlar. Ondan oldu, bundan oldu demenin bu saatten sonra kimseye bir faydası yok. Eltinizle siz, kendi ilişkilerinize odaklanın.
Tamam okey peki eşim le benim yanımda kaynanam bir kız dan bahsedip eşimin arkasına yapışacaktı sürekli yakınındaydındiye demesi ne oluyor. Halbuki öyle bişi yokmuş eşimin sınıf arkadaşıymış ayrıca zaten kızın sevgilisi varmış. Kaynanam bizim aramızı bozmak için yalan söyledi eşimin arkasına yapışmıştı eşim yüz vermemişte bunların hepsi yalanmış sonra öğrendim bilerek beni huzursuz etmek için yaptı yani fesat. Sürekli yalan söylüyor kıskanç ve fesat ama bitti oyun bu kadar mış. Kimse bana ikili oynayamaz. Kimse beni bu kadar mutsuz edemez bitti her şey....

Tedavi ol,İnan ki çocuktan daha çocuksun. Yaşına yakışır hareket et
Ben değil ama diğerleri kendini ifşa etti. Kıskanç ve fesatlıktan bilerek mutsuz ettiklerini söylediler benim de takıntılı ve alıngan ol aldığım ortaya çıktı bitti mesele.

Sizi '''''Ben kıskancım ben fesatım iyiki görümcem uzakta yoksa kavga ederiz kendi annesi de beni idare eder diyerek ten''''' şu cümleden tanıyorum resmen

Çok ilginç konu sahibi,herkes de seni kıskanıyor,herkeste sana karşı fesatlanıyor ve yüzüne karşı söylüyor,ne şanslısın.
Çok özenilecek bir insansın ne güzel

Tedavi ol,İnan ki çocuktan daha çocuksun. Yaşına yakışır hareket et
Ben iyi niyetli ve temiz kalbim var bunu da Allah şahit ama çevremdekiler mutsuz sürekli fesatlık çıkaran sürekli laf taşıyan benim varlığımdan bile rahatsız o yüzden bilerek yapıyorlar amaçları içindeki fesatlık kıskançlık duygularını içinde taşıyamadıkkarı için bir şekilde bana yansıtıyor laf sokuyor ve eleştiriyor ama bitti. Ben beni üzen kişilere nesen izin vereyim ki Allah bana da sorar sağlığını korumam lazım bu beden de bana emanet sonuçta...

Çok ilginç konu sahibi,herkes de seni kıskanıyor,herkeste sana karşı fesatlanıyor ve yüzüne karşı söylüyor,ne şanslısın.
Çok özenilecek bir insansın ne güzel
Keşke kıskanmaslar da bu kadar benden uzak dursalar ama ben ağzımı açmadığım halde varlığım yetiyor kaynanam oğluyla iyi olmamı istemiyor gelin de yeğenlerimle ilgilenmemi. Bu iki şahıs sadece bana yapmıyor bunu bunların vukuatı çok. Kimlerin arasını bozdular. Abimi iş yerinde bile fesatlık çıkararak mutsuz etti. Abim eşinden mutlu değil ama çocuk için katlanıyor. Eşim de annesinden mutlu değil annesi olduğu için katlanıyor... Ve beni haklı çıkartıyorlar...

X