Arkadaşlar bir sürü Konu açmıştım evlilik dir kaynana dır en sonda gelindir falan. Artık son olarak bunu buraya yazıyorum bu da bu konudaki son paylaşımım eşimle bugüne kadar yaşadığımız tartışmaları düşününce meğersem hepsinin sebebi kayınvalidenin bilerek ve isteyerek beni mutsuz etmesi yani kıskançlığı ve fesatlığıtmış ben bunu 50 kere başkaları yüzünden biz mutsuz olduk derken en sonunda bunu itiraf ettirdim. İspatladım herkesin içinde eltim de bana hak verdi. Zaten dur daha sana bişi yapmadı sen diğer eline yaptıklarını bir bilsen dedi ve zaten o X elti boşandı zaten. Ve kendi de ağzıyla artık ortanca eltimin dediklerini onayladı. Eşim de bunu fark etti ve eninde sonunda bana hak verdi. Aynı şekilde geçen hafta da gelinimiz kendini ifşa etti zaten... Ben kıskancım ben fesatım iyiki görümcem uzakta yoksa kavga ederiz kendi annesi de beni idare eder diyerek ten. O da kendini belli etti Allahım dualarımı kabul etti 1 yıl içinde kim sorunlu ise herkes kendini ifşa etmek zorunda kaldı. Artık haklı olduğuma göre ve bunu herkes gördüğüne göre rahatım bu sorunda burda bitti... Şimdi artık bu saaten sonra aramızı bozmaya kalksa kaynana boş gelin de istediği kadar beni tehdit etsin yine boş ikisine de beni mutsuz etmelerine izin vermicem. Rabbim çok büyük ki saf ve iyi niyetli olduğum için gözlerimi açtı çok şükür..... Keşke bu kadar sıkıntı çekeceğime onların gerçek yüzünü ilk gün görebilseydim. Meğerse kıskanç fesat sinsii içten pazarlıklıymış.
Gelin de zaten ben hiç ağzımı açmadan 5 gün boyunca hiç yorum yapmayınca kendi kendine ifşa etti herkesin içinde ikisi de istediğin maskeyi taksın yüzüne istediğinizi kadar gelin şaka yaptım. Kaynanana da eleştirdiysek ne olmuş deyip savunma yaptı bir gün gerçek yüzünüzü ortaya çıkarıcam dedim yaptım. Beni hasta edip psikoloğa gitmek zorunda bıraktınız psikolog da zaten bende bişi olmadığını sadece çevremin sorunlu olduğunu anlattı bu sorun da burda kapandı herkese teşekkürler iyi geceler.....
Gelin de zaten ben hiç ağzımı açmadan 5 gün boyunca hiç yorum yapmayınca kendi kendine ifşa etti herkesin içinde ikisi de istediğin maskeyi taksın yüzüne istediğinizi kadar gelin şaka yaptım. Kaynanana da eleştirdiysek ne olmuş deyip savunma yaptı bir gün gerçek yüzünüzü ortaya çıkarıcam dedim yaptım. Beni hasta edip psikoloğa gitmek zorunda bıraktınız psikolog da zaten bende bişi olmadığını sadece çevremin sorunlu olduğunu anlattı bu sorun da burda kapandı herkese teşekkürler iyi geceler.....