- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi 321melek123
-
Hsg Cokta zor değil sadece bir kac dakika dışınızı sıksanız hemen olup bitiyor ben yaptıysam herkes yapar umarım gerek kalmaz...İnşallah ramazan hürmetine isteyen herkes hayırlısıyla yavrusunu kucağına alır. Hsg çektirmedim biraz daha beklerim olmazsa onu da çektiririm ama korktum biraz okuduklarımdan dolayı
Ovulasyon testi denediniz mu ben bu ay denemeyi düşünüyorumbende incir kürü yapmayı düşünmüştüm prolaktınım 57 den 27 ye düştü kesinliklr yapmayım bende yıne cıkar falan allah korusun
Bence umitsizlige kapilmaniz icin cok erken. Benim 1.5yildir olmuyor ama bircok kisi yillarca gebe kalamiyor. Ben bile kendimi şu an zamani vardir diye oyaliyorum. Sizde biraz umutlu olun. Her yolu denediniz mi? Catlatma ignesi, aşılama yumurta takibi vs.? Iyi bir doktor bulup sürece baslamanizi öneririm bir zaman daha olmazsa. Allah yardimciniz olsun.Evlendik hemen çocuk düşünmediğimiz için doktora gittim tahliller güzeldi korundum. Evlendikten 7 ay sonra çocuk istedim ama olmadı. Eşimle doktora gittim onda da sorun yok. Herşey normal ama olmuyo. Böyle olup nasıl hamile kaldınız. Bi vakti zamanı var ama ümitlenip ümitlenip olmayınca üzülüyorum.
Canım prolaktininde sıkıntı varsa şakın incir kürü yapma daha çok yükselir incir kürü yumurta büyütüyor onun yerine bal-tarçın-çörek otu da yapabilirsinincir kürünün nasıl yapıldığını bilen var mı peki zararı yoktur heralde bende denemek isterim bu ay
Amin aşılama kaldı onu da kışa doğru düşünüyorumBence umitsizlige kapilmaniz icin cok erken. Benim 1.5yildir olmuyor ama bircok kisi yillarca gebe kalamiyor. Ben bile kendimi şu an zamani vardir diye oyaliyorum. Sizde biraz umutlu olun. Her yolu denediniz mi? Catlatma ignesi, aşılama yumurta takibi vs.? Iyi bir doktor bulup sürece baslamanizi öneririm bir zaman daha olmazsa. Allah yardimciniz olsun.
Ya bi kere direk aşılama yapılsın diye doktora gittim bana yok önce yumurta takibi sonra hormonla takip sonra hsg bakılır falan filan sonra aşılama dedi işi uzattı bende vazgeçtim sürekli doktora mı gidecem. Direk aşılama yapmıyo mu doktor sanki para yemeye çalışıyo gibi işi uzattıHsg Cokta zor değil sadece bir kac dakika dışınızı sıksanız hemen olup bitiyor ben yaptıysam herkes yapar umarım gerek kalmaz...
canım banada herkes soruyo en sinir oldugum şeylerden biri yahu SANANEEEE dememk için zor tutuyorm kendimi, he olmuyo rahatladı mı için dicen olmıcak herkese kocaman SABIR diliyorum. Rabbim kimsenin diline düşürmesn bizleri...Aynen öyle canim.ben 3,5 yillik evliyim bir de.ve 33 yasindayim.bu bayram da herkes soracak
bayramdan sonra tekrar gideyim o zaman.Üniversite hastanesine gittim.İyidir diye düşündümbende 1 yildir bebek istiyorum cogu kez doktora gittim. kadin dogum, dahiliye her sey normal ddediler. ta ki 2 ay onceye kadar tekrar gittim farkli bi doktora pco dedi. dunyam bssima yikildi. simdi 2 aydir hormonlar duzlsin die d.kontrol hapi kullaniorum. tek doktorla yetinme.
Şimdiden bayramın stresi bastı.İçimde ateş var sanki.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.aynen hele şu bayramlarda herkesin içinde sormak yok mubütün sinilerim alt üst oluyor
kuzum unv hastanesine docente de fittim hoc.bir seyin yok dedi. hsg onerdi bende cektirmedim. eaimin sperm testleride iyidi. onemli olan unv yada prof olmasi onemli degl. gercekten ilgilenmesi. kadin dogumcular artik pazar halibe dokmuslerbayramdan sonra tekrar gideyim o zaman.Üniversite hastanesine gittim.İyidir diye düşündüm
Şimdiden bayramın stresi bastı.İçimde ateş var sanki.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.[/QUOTbenimde kyn valide bana soramio. esimi arayil soruyo. yolasim gelio vala
hsg şu kamerayla alttan çekilen şey mi? Onu yaptırdımkuzum unv hastanesine docente de fittim hoc.bir seyin yok dedi. hsg onerdi bende cektirmedim. eaimin sperm testleride iyidi. onemli olan unv yada prof olmasi onemli degl. gercekten ilgilenmesi. kadin dogumcular artik pazar halibe dokmusler
Tamam onu çektirdim ben. O da temiz çıktırahim filmiymis cnm nasil oluyor bilmiyrm
Zararımi olur.onu bilmiyordum.Yumurtlama takibi yapmadim hiç.Nsail bilecegim sorun olup olmadigini?Incir kürü prolaktin hormonunu yükseltiyor ve gebeliği önlüyor yumurtlama sorununuz yoksa yapmayın derim
Evet cnm prolaktınım 57 idi 2 ayda 27 düştü incir kürü yapıcaktım iyi ki yapmamışımCanım prolaktininde sıkıntı varsa şakın incir kürü yapma daha çok yükselir incir kürü yumurta büyütüyor onun yerine bal-tarçın-çörek otu da yapabilirsin
Evet cnm ben sipariş verdim internetten yarın elime ulaşır regl biteli dort gun olucak yarın inşallah başlayacagımOvulasyon testi denediniz mu ben bu ay denemeyi düşünüyorum
Ovulasyon testinde yumurtlama günü mü belli oluyor, yoksa çatlayıp çatlamadiği da biliniyor mu? Ben de alsam iyi olacakEvet cnm ben sipariş verdim internetten yarın elime ulaşır regl biteli dort gun olucak yarın inşallah başlayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?