Gebeliğe Hazırlık Sorun olmadığı halde hala hamile kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ramazan hürmetine isteyen herkes hayırlısıyla yavrusunu kucağına alır. Hsg çektirmedim biraz daha beklerim olmazsa onu da çektiririm ama korktum biraz okuduklarımdan dolayı
Hsg Cokta zor değil sadece bir kac dakika dışınızı sıksanız hemen olup bitiyor ben yaptıysam herkes yapar umarım gerek kalmaz...

Bence umitsizlige kapilmaniz icin cok erken. Benim 1.5yildir olmuyor ama bircok kisi yillarca gebe kalamiyor. Ben bile kendimi şu an zamani vardir diye oyaliyorum. Sizde biraz umutlu olun. Her yolu denediniz mi? Catlatma ignesi, aşılama yumurta takibi vs.? Iyi bir doktor bulup sürece baslamanizi öneririm bir zaman daha olmazsa. Allah yardimciniz olsun.

incir kürünün nasıl yapıldığını bilen var mı peki zararı yoktur heralde bende denemek isterim bu ay
Canım prolaktininde sıkıntı varsa şakın incir kürü yapma daha çok yükselir incir kürü yumurta büyütüyor onun yerine bal-tarçın-çörek otu da yapabilirsin

Amin aşılama kaldı onu da kışa doğru düşünüyorum

Hsg Cokta zor değil sadece bir kac dakika dışınızı sıksanız hemen olup bitiyor ben yaptıysam herkes yapar umarım gerek kalmaz...
Ya bi kere direk aşılama yapılsın diye doktora gittim bana yok önce yumurta takibi sonra hormonla takip sonra hsg bakılır falan filan sonra aşılama dedi işi uzattı bende vazgeçtim sürekli doktora mı gidecem. Direk aşılama yapmıyo mu doktor sanki para yemeye çalışıyo gibi işi uzattı

Aynen öyle canim.ben 3,5 yillik evliyim bir de.ve 33 yasindayim.bu bayram da herkes soracak
canım banada herkes soruyo en sinir oldugum şeylerden biri yahu SANANEEEE dememk için zor tutuyorm kendimi, he olmuyo rahatladı mı için dicen olmıcak herkese kocaman SABIR diliyorum. Rabbim kimsenin diline düşürmesn bizleri...

bende 1 yildir bebek istiyorum cogu kez doktora gittim. kadin dogum, dahiliye her sey normal ddediler. ta ki 2 ay onceye kadar tekrar gittim farkli bi doktora pco dedi. dunyam bssima yikildi. simdi 2 aydir hormonlar duzlsin die d.kontrol hapi kullaniorum. tek doktorla yetinme.

bayramdan sonra tekrar gideyim o zaman.Üniversite hastanesine gittim.İyidir diye düşündüm

bayramdan sonra tekrar gideyim o zaman.Üniversite hastanesine gittim.İyidir diye düşündüm
kuzum unv hastanesine docente de fittim hoc.bir seyin yok dedi. hsg onerdi bende cektirmedim. eaimin sperm testleride iyidi. onemli olan unv yada prof olmasi onemli degl. gercekten ilgilenmesi. kadin dogumcular artik pazar halibe dokmusler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…