• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sorun olmadığı halde hala hamile kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer sende ve eşinde bir problem yoksa neden olmasın ki..stres kafaya sürekli takma prolaktin değerini yükseltır yaşamış biri olarak yazıyorum o yuzden kendını rahat tutmaya çalış...prolaktin değeri sabah daha düşük olduğu için belki o zamanları değerlendirebilirsin ama şu ovülasyon testlerinden al bence çünkü ben internetteki o uygulamalara güvenmiyorum hepimiizn stresten bazen gecikme ya da erken gelme olabailiyor o yüzden evde uygulanan testler bence daha güvenli bende 3 gün sonra başlayacagım
Kafaya takmıcam diyorum ama elde değil ben unutsam başkası hatırlatıyo hamilemisin bebek var mı sorular sorular yani

Kafaya takmıcam diyorum ama elde değil ben unutsam başkası hatırlatıyo hamilemisin bebek var mı sorular sorular yani
canım aynennn öle ama şu prolaktin dene değer var ya..işte o engelliyo bence stres hormonu olarak da geciyor düşün bir de benim eşim çocuk doktoru bazen anlatıyor''ay bi bebek doğdu aşkım görsen nasıl güzel '' ama asla laf sokmak amaçlı değil yani her zaman bana cok destek oluyor allah razı olsun ama zor tabbi
yapıcak tek bişey var dua etmek vaktini zamanını beklemek :dua:

canım aynennn öle ama şu prolaktin dene değer var ya..işte o engelliyo bence stres hormonu olarak da geciyor düşün bir de benim eşim çocuk doktoru bazen anlatıyor''ay bi bebek doğdu aşkım görsen nasıl güzel '' ama asla laf sokmak amaçlı değil yani her zaman bana cok destek oluyor allah razı olsun ama zor tabbi
yapıcak tek bişey var dua etmek vaktini zamanını beklemek :dua:
Bebekler masum oluyo melek henüz onlar insan sevmek ister inşallah bizede nasip olur

O değil çocuğu olanlar bunu üstünlük gibi görüyo ya ona sinir oluyorum. Öyle olanları Allaha havale ediyorum
Geçenlerde bir iş arkadaşımın canı sıkkındı teselli amaçla birseyler soyledim.Bana dönüp çok şükür iki tane cocugum var.teselliye ihtiyacim yok dedi.çok ağladım

Geçenlerde bir iş arkadaşımın canı sıkkındı teselli amaçla birseyler soyledim.Bana dönüp çok şükür iki tane cocugum var.teselliye ihtiyacim yok dedi.çok ağladım
nasıl büyük bir terbiyesizliktir bu ya elim ayağım titredi şu an insan arkadaşına yapar mı bunu biz bile burdan birbirimizi tanımadığımız halde destek olmaya çalışıyoruz ALLAH ISLAH ETSİN!!!

Back