- 27 Haziran 2013
- 37
- 32
- 288
- Konu Sahibi 321melek123
-
Kafaya takmıcam diyorum ama elde değil ben unutsam başkası hatırlatıyo hamilemisin bebek var mı sorular sorular yaniEğer sende ve eşinde bir problem yoksa neden olmasın ki..stres kafaya sürekli takma prolaktin değerini yükseltır yaşamış biri olarak yazıyorum o yuzden kendını rahat tutmaya çalış...prolaktin değeri sabah daha düşük olduğu için belki o zamanları değerlendirebilirsin ama şu ovülasyon testlerinden al bence çünkü ben internetteki o uygulamalara güvenmiyorum hepimiizn stresten bazen gecikme ya da erken gelme olabailiyor o yüzden evde uygulanan testler bence daha güvenli bende 3 gün sonra başlayacagım
Aynen öyle canim.ben 3,5 yillik evliyim bir de.ve 33 yasindayim.bu bayram da herkes soracakKafaya takmıcam diyorum ama elde değil ben unutsam başkası hatırlatıyo hamilemisin bebek var mı sorular sorular yani
Internette var canim.Burda da sordum fayda görenler olmuşincir kürünün nasıl yapıldığını bilen var mı peki zararı yoktur heralde bende denemek isterim bu ay
canım aynennn öle ama şu prolaktin dene değer var ya..işte o engelliyo bence stres hormonu olarak da geciyor düşün bir de benim eşim çocuk doktoru bazen anlatıyor''ay bi bebek doğdu aşkım görsen nasıl güzel '' ama asla laf sokmak amaçlı değil yani her zaman bana cok destek oluyor allah razı olsun ama zor tabbiKafaya takmıcam diyorum ama elde değil ben unutsam başkası hatırlatıyo hamilemisin bebek var mı sorular sorular yani
İnşallah rabbim tez vakitte verir bi zamanı var ama ne zaman işteAynen öyle canim.ben 3,5 yillik evliyim bir de.ve 33 yasindayim.bu bayram da herkes soracak
aynen hele şu bayramlarda herkesin içinde sormak yok muAynen öyle canim.ben 3,5 yillik evliyim bir de.ve 33 yasindayim.bu bayram da herkes soracak
Bebekler masum oluyo melek henüz onlar insan sevmek ister inşallah bizede nasip olurcanım aynennn öle ama şu prolaktin dene değer var ya..işte o engelliyo bence stres hormonu olarak da geciyor düşün bir de benim eşim çocuk doktoru bazen anlatıyor''ay bi bebek doğdu aşkım görsen nasıl güzel '' ama asla laf sokmak amaçlı değil yani her zaman bana cok destek oluyor allah razı olsun ama zor tabbi
yapıcak tek bişey var dua etmek vaktini zamanını beklemek
amin canım hepimize inşallah tez zaman daBebekler masum oluyo melek henüz onlar insan sevmek ister inşallah bizede nasip olur
O değil çocuğu olanlar bunu üstünlük gibi görüyo ya ona sinir oluyorum. Öyle olanları Allaha havale ediyorumaynen hele şu bayramlarda herkesin içinde sormak yok mubütün sinilerim alt üst oluyor
Benim adetlerim düzenli.yine de kullanilmasi gerekli mieğer bu ay ovülasyon testi kullanmaya başlayacak olursa burdan birbirimizi haberdar edelim
eğer adetlerin muntazam gidiyorsa hesaplaman daha kolay tabbi ama sonucta test sana yumutlama gününü tam olarak söylüyor bence daha garantiliBenim adetlerim düzenli.yine de kullanilmasi gerekli mi
Geçenlerde bir iş arkadaşımın canı sıkkındı teselli amaçla birseyler soyledim.Bana dönüp çok şükür iki tane cocugum var.teselliye ihtiyacim yok dedi.çok ağladımO değil çocuğu olanlar bunu üstünlük gibi görüyo ya ona sinir oluyorum. Öyle olanları Allaha havale ediyorum
Benim doktor etti bi kaç kez tahmin ettiğim zamandı ama bilmiyorum denerim belki onu da bi dahaki ayaBenim adetlerim düzenli.yine de kullanilmasi gerekli mi
Geçenlerde bir iş arkadaşımın canı sıkkındı teselli amaçla birseyler soyledim.Bana dönüp çok şükür iki tane cocugum var.teselliye ihtiyacim yok yaptığı çok ayıp bişey
nasıl büyük bir terbiyesizliktir bu ya elim ayağım titredi şu an insan arkadaşına yapar mı bunu biz bile burdan birbirimizi tanımadığımız halde destek olmaya çalışıyoruz ALLAH ISLAH ETSİN!!!Geçenlerde bir iş arkadaşımın canı sıkkındı teselli amaçla birseyler soyledim.Bana dönüp çok şükür iki tane cocugum var.teselliye ihtiyacim yok dedi.çok ağladım
Incir kürü prolaktin hormonunu yükseltiyor ve gebeliği önlüyor yumurtlama sorununuz yoksa yapmayın derimBen de 6 aydir uğraşıyorum olmuyor.Esime keçi boynuzu kürüne başladık.ben de incir kürü deneyeceğim bu ay.
bende incir kürü yapmayı düşünmüştüm prolaktınım 57 den 27 ye düştü kesinliklr yapmayım bende yıne cıkar falan allah korusunIncir kürü prolaktin hormonunu yükseltiyor ve gebeliği önlüyor yumurtlama sorununuz yoksa yapmayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?