- 19 Şubat 2018
- 1.441
- 1.028
- 133
- 38
- Konu Sahibi 321melek123
-
İnşallah tez vakitte kavuşuruz bebişlerimize. Benim iki sene olacak hala yok. Yani yedi ay falan korunduk sonra çocuk istedik ama olmadı inşallah sen o kadar beklemezsin tez vakitte hamiş kalırsın.
Kist yapiyor adeti duzensizlestiriyor diyenler olmuş, gözum korktu.Rahim filmi cektirmistim bir sey yoktu.olusur diye korkuyorumBende sen gibiydim çekinerek uyguluyodum. Sorunum yok durduk yere uygularken sorun çıkartırmıyım diye korkuyodum ama bişi olmuyodu keşke olumlu sonuçlansaydı
Bu arada yazmayı unutmuşum saraçoğlunun soğan ve incir kürünü de yaptım çok düzenli olmasada ve işe yaradı hem kisti atmamda hemde yumurtamın büyümesi çatlamasında sizede tavsiye ediyorum kızlar onun dışında çocuk istediğim için folik asit ve balık yağıda alıyordum vitamin olarak aklınızda bulunsun
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Kafaya takmamak çok önemli ama takıyorum işte elimde değil bu sefer kafama takmıcam olcak mı diye takarım ben o derece yani tabi vakti zamanı var aynı dediğiniz gibi bnden sonra kimler kimler hamile kaldı Rabbim isteyene tez zamanda verir inşallah.Ben de nacizane tavsiyede bulunmak istedim.dört yıllık evliyim ve çok şükür hamileyim.eger herhangi tıbbi bir engeliniz yoksa yapmanız gereken ilk şey kafanızı rahatlatmak.ben senelerce korundugumuz halde acaba bi kaza oldu mu diye hep bu forumda belirtilere baktım testler yaptım ama hep adet oldum.sonrasinda bu forumdan uzaklaştım ve gerçekten kafama takmadigim hamile kalır mıyım diye düşünmediğim ne yumurtlamayı ne adet tarihini onemsemedigim ilk ay sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.bunun dışında yapmanız gereken şey adetten sonra gün aşırı ilişkiye girmek ve ilişkiden sonra kalçanızın altına yastık koyup yarim saat kadar bacaklarınızı havaya dikmek,duşunuzu da sabah almak.bunun dışında bol bol dua etmek tabiiki...her şeyin dışında allahın nasibi çok önemli,her şeyin vakti saati var.allah bana dört senenin sonunda isteyipte ozellikle denedigimiz ikinci ayda nasip etti şükür.belki de dört senedir deniyor olsaydık yine de şimdi nasip edecekti ve biz bu dört senede maddi ve manevi yıpranmış olacaktık.o yüzden iyiki şimdi nasip olmuş diyorum.allahin var bir bildiği.insallah en kısa sürede isteyen herkese nasip eder rabbim,kimsenin kucağını boş bırakmasın allah.ben dört sene boyunca benden sonra evlenen benden küçük herkesin teker teker hamile kaldığını dogum yaptığını gördüm,cevremde bir ben kaldım.herkes sürekli soruyordu imalarda bulunuyordu çocuğunu kıskanıyordu benden.neler çektim neler.akrabalarim en yakın arkadaşlarım hatta kendi yeğenim bile teker teker doğurdular benden sonra evlenip.hic kıskanmadım ama hep özendim.ve hep allaha nasip edene kadar bana sabır ver dayanma gücü ver diye dua ettim.yani sabrın sonu selamet arkadaşlar.insallah en kısa sürede kavuşursunuz yavrularınıza...
Canm senin bişeyin yok sadece doktorun dediği gibi çatlama sorunu vardır o da halledilir doktor kontrolünde takip ettirMerhabalar bende 1 yıldır bebk istiyorum ama bir türlü gelmiyortüm tahlillerim çok temiz rahim filmi,hormon testlerim,eşimin sperm testi vs. doktor hepsi normal dedi ama 1 yıl oldu hala olmuyor.37mm bir kistim var ancak kötü değil dedi doktorum ilk gittiğimde 49mm küçülmüş bile.Yumurtan çatlamıyo olabilir adetinin 2. 3. günü gel dedi dün bana ama olmuyor olmuyor önereceğiniz bir şey var mı bayanlar benim gibi olupta hamile kalan var mı
Sadece yapmaniz gereken stres yapmamak. Bende bir cok sorun vardi 1bucuk sene sonra o sorunlarin hicbiri gecmedi ama ben hamile kaldim hemde son 6 ay dr kontrollerine bile gitmeden. artik hic umursamadigim zamanda oldu. Bana takma diyenlere de kiziyordum tabi. Takilmayacak gibi degil ama allah bi yerden sonra yardim ediyor galiba cocuk icin cildiran ben bir anda vazgectim. O ayda oldu hemde ciddi sorunlarla.bence her seyin zamani var. Adetten sonra gun asiri iliskiye girin ama odev gibi olmasin bu sizin icin. Sabaha kadar da temizlenmeyin tavsiye edebilecegim sadece bunlar. İnsallah en kisa zamanda guzel haberlerinizi aliriz.Arkadaşlar lütfen bana da bişey deyin ya. Ben de aylardır uğraşıyorum yaptırmadığımız test tahlil kalmadı. Herşey temiz çok güzel çıkıyor. Eşimde de bende de hiç bi sorun yok. Üç farklı doktor gezdik hepsi aynı şeyleri söylüyor : sorun yok. Ama bebekte yok. Bu saatten sonra ne yapılır bilmiyorum. Artık hiç ümidim kalmadı. Hiç bi zaman hamile olamıcam gibi geliyor.
İnşallah ama bilmiyorum ya benimde hevesim kalmadı. İlk başlarda eşim de ben de nasıl hevesliydik şimdi artık çocuk meselesi bizim için sadece uzak bi hayal. İki kişi yaşayıp gidiyoruz bu hayatı. Ben de yavaştan alıştırıyorum kendimi ömrümün sonuna kadar anne olamamayaSadece yapmaniz gereken stres yapmamak. Bende bir cok sorun vardi 1bucuk sene sonra o sorunlarin hicbiri gecmedi ama ben hamile kaldim hemde son 6 ay dr kontrollerine bile gitmeden. artik hic umursamadigim zamanda oldu. Bana takma diyenlere de kiziyordum tabi. Takilmayacak gibi degil ama allah bi yerden sonra yardim ediyor galiba cocuk icin cildiran ben bir anda vazgectim. O ayda oldu hemde ciddi sorunlarla.bence her seyin zamani var. Adetten sonra gun asiri iliskiye girin ama odev gibi olmasin bu sizin icin. Sabaha kadar da temizlenmeyin tavsiye edebilecegim sadece bunlar. İnsallah en kisa zamanda guzel haberlerinizi aliriz.
Aslinda sorun hic anne olamayacagim dusuncesi. Cok iyi anliyorum ayni seyleri bende yasadim ama diyorumya benim bile olduysa allahin izniyle sizinde olur sadece zamani var oyle dusunmek lazim.İnşallah ama bilmiyorum ya benimde hevesim kalmadı. İlk başlarda eşim de ben de nasıl hevesliydik şimdi artık çocuk meselesi bizim için sadece uzak bi hayal. İki kişi yaşayıp gidiyoruz bu hayatı. Ben de yavaştan alıştırıyorum kendimi ömrümün sonuna kadar anne olamamaya
Siz ne kadar bekledinizAslinda sorun hic anne olamayacagim dusuncesi. Cok iyi anliyorum ayni seyleri bende yasadim ama diyorumya benim bile olduysa allahin izniyle sizinde olur sadece zamani var oyle dusunmek lazim.
1 bucuk yilSiz ne kadar beklediniz
İnşallah ama bilmiyorum ya benimde hevesim kalmadı. İlk başlarda eşim de ben de nasıl hevesliydik şimdi artık çocuk meselesi bizim için sadece uzak bi hayal. İki kişi yaşayıp gidiyoruz bu hayatı. Ben de yavaştan alıştırıyorum kendimi ömrümün sonuna kadar anne olamamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?