- 27 Haziran 2013
- 37
- 32
- 288
- Konu Sahibi 321melek123
-
Canım bende 7 aydır ugrasıyorum ama benım prolaktınım 57 geldı daha sonra 27 ye dustu ama hala olmuyor ovulasyon testı aldım yumurta catlatma gununu tam tespit edebilmek için istersen bir dene sende arastırdım bu test sayesınde hamile kalan cok kişi varmıl belki faydasını görürüsünEvlendik hemen çocuk düşünmediğimiz için doktora gittim tahliller güzeldi korundum. Evlendikten 7 ay sonra çocuk istedim ama olmadı. Eşimle doktora gittim onda da sorun yok. Herşey normal ama olmuyo. Böyle olup nasıl hamile kaldınız. Bi vakti zamanı var ama ümitlenip ümitlenip olmayınca üzülüyorum.
Hag cektirdinizCanım bende 7 aydır ugrasıyorum ama benım prolaktınım 57 geldı daha sonra 27 ye dustu ama hala olmuyor ovulasyon testı aldım yumurta catlatma gununu tam tespit edebilmek için istersen bir dene sende arastırdım bu test sayesınde hamile kalan cok kişi varmıl belki faydasını görürüsün
Hayır cektırmedım aslında şöyle dıyım tam olarak 3 aydır devam ediyoruz ondan öncekı sureclerde sureklı evımızde yatılı misafirlerimiz vardı ve yumurtalama gunlerının tamamı gectı çok da stresli dönemlerim oldu dr prolaktın ondan cıkmıştır dedı nıtekımde 3 ayda düştü pco degılım ama cok ufak bı kac kıstım var mm lik maalesefHag cektirdiniz
mi
Ettim. Tahmin ettiğim zamanda yumurtladım adetler düzenli amaYumurtlama zamanı önemli, o günleri degerlendirmeniz lazım, takip ettiniz mi
Ovi testi almadım düşünüyorum doktorda baktırmıştım bi kaç kezCanım bende 7 aydır ugrasıyorum ama benım prolaktınım 57 geldı daha sonra 27 ye dustu ama hala olmuyor ovulasyon testı aldım yumurta catlatma gununu tam tespit edebilmek için istersen bir dene sende arastırdım bu test sayesınde hamile kalan cok kişi varmıl belki faydasını görürüsün
Bi seneyi geçti iki yıl nerdeyse uğraşıyoz. Takipleri yaptık amaYumurtlama zamanı önemli, o günleri degerlendirmeniz lazım, takip ettiniz mi
İnşallah tez vakitte hamiş kalırsınBen de 6 aydir uğraşıyorum olmuyor.Esime keçi boynuzu kürüne başladık.ben de incir kürü deneyeceğim bu ay.
Aminn.Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah.İnşallah tez vakitte hamiş kalırsın
Hamile kalmaya yardımcı oluyormuş.Bir arkadasim kullandi 1 ay sonra hamile kaldi.Doktor hic sorun yok.1 yil bekleyin diyor.Eşimde hareketlilik biraz yavaş ama onada engel teşkil etmez demişlerbenim prolaktin değerim 57 idi bu ay 27 düştü doktor tam pco diyemem ama kist var dedi bende soğan kürünü duydum ama gastritim var korktum yapmaya incir kürü ne işe yarıyor acaba nasıl yapmak kullanmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?