- 27 Haziran 2013
- 37
- 32
- 288
- Konu Sahibi 321melek123
-
Rabbim inşallah hayırlısı ile tez vakitte hamile kalmayı sonrada bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Merhaba kızlar, ben de hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamayanlardanım daha doğrusu bir hamilelik yaşadım o da bebeğim yaşamadığı için kürtajla sonlandı. Çok zor ve yıpratıcı süreçler. Ben 5 yıllık evliyim 2016 Nisan ayında korunmayı bıraktık fakat 1 seneye yakındı hamile kalamadığım için doktora gittim araştırıldı rahim röntgeni çekildi eşime testler yapıldı ve bir sorun gözükmedi, daha sonra 2017 Nisan'da klomen+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm fakat sonuç negatif oldu doktor 1 ay ara vermemizi temmuz ayındada aşılama yapılcağını söyledi ben o arada mayıs ayında hamile kalmışım fakat adetime göre 8 haftalıkken kürtaj oldum kalp atışını duymaya gitmiştik ama yaşamadığını öğrendik üstelik 6 hafta 2 günlükken ölmüş 2 hafta karnımda ölü yaşamış şükür beni de Allah korumuş ama insan o an keşke bebeğim yaşasaydıda benim ne durumda olduğum önemli değil diyor zaman geçtikçe acı diniyor. Kürtajdan sonra 3 ay korunduk sonra daha uzman bir doktora gittik bu doktorda rahim ultrasonu yaptı rahim röntgenine göre bir alt kademesi çünkü uyutulmadan yapıldı ve sadece hafif adet sancısı yaşadım tabi sonuçlar temiz tüpler açık o arada doktor eşimdende tekrar test istedi daha ayrıntılı şekilde ha birde eşime ikinci kez test yaptırdığımız hafif morfoloji sorunu çıktı ama doktor önemli derecede değil dedi yinede 3 ay ilaç kullanmıştı o yüzden doktorum tekrar istedi ama düzelmişti, şimdi geçtiğimiz 3 ay klomen+progestan ilaç tedavisi gördüm fakat yine olmadı ondan sonra doktor kontrolüne gidene kadar 1 ay süre geçti zaten normal yolla hamile kalamadım dün yine adet oldum şimdi Allahın izniyle aşılama tedavisine başlıycaz adetin 3. günü klomen ilacına başlıycam 12. günü yumurtalıklara bakıcak çaylatma iğnesi vurulucak 14. günde aşılama yapılcak ve bu tedavi süreci 3 ay sürücek Allah inşallah ilk tedavide pozitifi görmeyi nasip eder ama olmazsada 3 ay sonrası tüp bebek süreci. Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin umudu olsun inşallah.
Amin, hepimiz adına inşallah. Teşekkür ederim.Rabbim inşallah hayırlısı ile tez vakitte hamile kalmayı sonrada bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
2017 mayıs sonu düşük yaptıktan sonra korunmamaya ve hamile kalmama engel teşkil edecek hiç bir sorunum olmamasına rağmen hamile kalamadım.
Yakın zamanda arkadaş ortamında tanıştığım bir psikolog, hamile kalmak istiyor olsam da bilinçaltımın korku ve endişelerimi vücuduma yansıttığını, bununda hamile kalmamı engelleyebileceğini söyledi.
Evet önerdi, ama malesef alamadım. İmkan bulunca ilk işim bu olacakPeki psikolog size bir terapi falan önerdi mi ?
Evet önerdi, ama malesef alamadım. İmkan bulunca ilk işim bu olacak
Geçen yıl açmışsınız konuyu, dr.a bayadır gitmedim demişsiniz, 1 yıldır hiç mi gitmediniz?Konuyu açtım bi seneyi geçti yine tık yok tabi ben doktora gitmedim bayadır. Zaten sorun yoktu bu nedenle sürekli doktora gitmek istemedim kendi haline bıraktım yok yine olmuyor. Ne yapsam acaba. Hamile kalanlar nasıl kalıyor yaa. Doktora gitmeyi düşünmüyorum 4 5 ay daha. Ama milletin sormasından bıktım.
Bizim de bir sorun yokken olmadı. Eşimin sperm tahlili benim bütün tahlillerim rahim filmim temizdi. 1 yıl sonra sebepsiz infertiliteden aşılama denedik tutmadı. O zaman ortaya cıktı ki eşimin spermlerinin yapısı bozukmuş. Yüzde 96 baş anomalisi varmış. 1 yıl da ilac tedavisi gördü düzelmeyince 2 sene sonunda tüp bebekle evladımızı kucagımıza aldık. Daha ileri testler yaptırın. Sperm dna hasarı ve morfolojiye mutlaka baktırın.Evlendik hemen çocuk düşünmediğimiz için doktora gittim tahliller güzeldi korundum. Evlendikten 7 ay sonra çocuk istedim ama olmadı. Eşimle doktora gittim onda da sorun yok. Herşey normal ama olmuyo. Böyle olup nasıl hamile kaldınız. Bi vakti zamanı var ama ümitlenip ümitlenip olmayınca üzülüyorum.
Ayynıı beni anlatmışsın resmenKonuyu açtım bi seneyi geçti yine tık yok tabi ben doktora gitmedim bayadır. Zaten sorun yoktu bu nedenle sürekli doktora gitmek istemedim kendi haline bıraktım yok yine olmuyor. Ne yapsam acaba. Hamile kalanlar nasıl kalıyor yaa. Doktora gitmeyi düşünmüyorum 4 5 ay daha. Ama milletin sormasından bıktım.
Merhaba bişey sormak istiyorum bu sperm tahlillerini devlet hastaneleri yapıyormu ve gerçekten sonuçlar güvenilir mi bi doktor bana her yerde yaptırma demişti deBizim de bir sorun yokken olmadı. Eşimin sperm tahlili benim bütün tahlillerim rahim filmim temizdi. 1 yıl sonra sebepsiz infertiliteden aşılama denedik tutmadı. O zaman ortaya cıktı ki eşimin spermlerinin yapısı bozukmuş. Yüzde 96 baş anomalisi varmış. 1 yıl da ilac tedavisi gördü düzelmeyince 2 sene sonunda tüp bebekle evladımızı kucagımıza aldık. Daha ileri testler yaptırın. Sperm dna hasarı ve morfolojiye mutlaka baktırın.
Merhaba hayır devlet yapmıyor. Düzen lab ya da mikrogen lab yaptırabilirsiniz en güvenilir lablar onlarMerhaba bişey sormak istiyorum bu sperm tahlillerini devlet hastaneleri yapıyormu ve gerçekten sonuçlar güvenilir mi bi doktor bana her yerde yaptırma demişti de
Bende hala hamile kalamadım canım evlendiğimizden beri hiç korunmadık 18 ay oldu ama hamile kalamadım ortada bir sorun yokken birdahaki ay rahim filmi çektiricem Allah izin verirseEvlendik hemen çocuk düşünmediğimiz için doktora gittim tahliller güzeldi korundum. Evlendikten 7 ay sonra çocuk istedim ama olmadı. Eşimle doktora gittim onda da sorun yok. Herşey normal ama olmuyo. Böyle olup nasıl hamile kaldınız. Bi vakti zamanı var ama ümitlenip ümitlenip olmayınca üzülüyorum.
Esim devlet hastanesinde uroloji bolumunde yaptirdi. Ozeldense devleti tercih ettik cunku forumda senin spermin yok hemen ameliyat denen kisilerin devlet hastanesindeki tahlillerinin normal ciktigini okudum.Merhaba bişey sormak istiyorum bu sperm tahlillerini devlet hastaneleri yapıyormu ve gerçekten sonuçlar güvenilir mi bi doktor bana her yerde yaptırma demişti de
Hımm anladım cnm teşekkür ederimEsim devlet hastanesinde uroloji bolumunde yaptirdi. Ozeldense devleti tercih ettik cunku forumda senin spermin yok hemen ameliyat denen kisilerin devlet hastanesindeki tahlillerinin normal ciktigini okudum.
Esin perhiz yapsın 5 . Gün test yaptırsın. Kim demisse tanıtmış aksine daha düşük çıkıyor değerler. Sen kesin tüp bebek alirsin o zaman ama dışarıda aşılama deneyenler farklı presodur uygulayabilirler. Çok yorum yapmak istemiyorum.umutlandiririm bilmediğim konuda.Esim devlet hastanesinde uroloji bolumunde yaptirdi. Ozeldense devleti tercih ettik cunku forumda senin spermin yok hemen ameliyat denen kisilerin devlet hastanesindeki tahlillerinin normal ciktigini okudum.
Benim mesajimi alintilamissiniz ama yalnis olmus herhalde.Esin perhiz yapsın 5 . Gün test yaptırsın. Kim demisse tanıtmış aksine daha düşük çıkıyor değerler. Sen kesin tüp bebek alirsin o zaman ama dışarıda aşılama deneyenler farklı presodur uygulayabilirler. Çok yorum yapmak istemiyorum.umutlandiririm bilmediğim konuda.
Çünkü eşim de 2 defa gitti test verdi güzel çıktı. Rahim filmi çektirmiştim açık çıktı. Bugün giderim yarın giderim dedim 1 seneyi buldu. Öncesinde çok gittiğim için.Geçen yıl açmışsınız konuyu, dr.a bayadır gitmedim demişsiniz, 1 yıldır hiç mi gitmediniz?
Bi gidin sizde poblem yoksa belki eşinizde vardır.
Merhaba bişey sormak istiyorum bu sperm tahlillerini devlet hastaneleri yapıyormu ve gerçekten sonuçlar güvenilir mi bi doktor bana her yerde yaptırma demişti de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?