- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
-
- Konu Sahibi immanuelkant
şimdi evli ya artık,başka bir kadın tarafından beğenilip evlenmiş bir erkek var karşısında,ooo kendisiyle gurur duyuyordur şimdi kuzenin!sorma bekarken çocuk pervane oluyordu etrafında hep arkadaşım arkadaşım diyordu çocuk da bişi diyemiyodu haliyle, şimdi yine arkadaşım diyor ama üzerinde bi heyecan bi sevinç allah o hamile kadıncağıza acısın.
şimdi evli ya artık,başka bir kadın tarafından beğenilip evlenmiş bir erkek var karşısında,ooo kendisiyle gurur duyuyordur şimdi kuzenin!
hem boşversene niye bu konuları konuşuyorsun ki kuzeninle,o baksın kendi çaresine,ne yapacaksın ki ona,uyarsan zaten anlamaz ,ilgilenme boşver.
valla oturduğum yerde ben de üzülüyorum ama ne yapacaksın ki,eşine ulaşıp kocan seni aldatıyor mu diyeceksin,sonuçta ispatlayabileceğin bir durum yok ortada.seni de anlıyorum vicdan yapıyorsun ama bir çözümün varmı?kuzenim umrumda bile değil, adamın karısına üzülüyorum
Yok maalesef. Asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik.valla oturduğum yerde ben de üzülüyorum ama ne yapacaksın ki,eşine ulaşıp kocan seni aldatıyor mu diyeceksin,sonuçta ispatlayabileceğin bir durum yok ortada.seni de anlıyorum vicdan yapıyorsun ama bir çözümün varmı?
Oyun gibi gordugunden adim gibi eminim. Haklisin valla oyle oluyor.Kim ateşle oynarsa yanacaktır.tü kaderini kendi çiziyor gibi bunu oyun gibi görüyor herhalde ,
kendi hayatını yıkacağanın farkında değil , deli cesareti onca bekar erkek varken , ama kötüde kötüyü bulurmuş , iyi seçim yapmıyorsa nedeni bu
Benim oldugumu anlar, cunku kimseye anlatamaz o oyle seylerini benim uyumlu anlayisli oldugumu bilir hep bana kacar. Ama yooo benim mezhep bu kadar genis degil. Basim catladi sabahtan beri ya diyorum kadinii dusunup vicdan azabi cekmesem ah keske serin olabilsem cok dert ediyorum.Karsi gibi davranmak secenek degil.
Allah korusun bi arkadasin dedigi gibi gider kadini dover felan.
Bence sahte bi hesap acin.
Ben senin uzaktn akrabanim tum aileni biliyorum diyin. Senin adin cikti cikicak tum ailede diyin.
Senin hakkinda sunu sunu diyorlar haberin olsun.
Ve su an evli bi erkekle gorusuyosun bundan habrim var diyin.
Aileyw yayicam felan diyin.
Cok yakinindayim seni her gun takipteyim diyin. Poliste tanidiklarim var diyin telefonunun dinlemede diyin.
Of baya uctum ben, bilmiyorum ne yapmali.
Cok yazik o hamile kadina ya.
Bisey yapilmali.
Benim oldugumu anlar, cunku kimseye anlatamaz o oyle seylerini benim uyumlu anlayisli oldugumu bilir hep bana kacar. Ama yooo benim mezhep bu kadar genis degil. Basim catladi sabahtan beri ya diyorum kadinii dusunup vicdan azabi cekmesem ah keske serin olabilsem cok dert ediyorum.
Denesem nolcak akrabalari da kendi gibi bi kariyla yetinemeyen sonradan gormeler... Ben acik acik kendi kimligimle yazip konusmayi dusunuyorum, varsin kuzenimle aram bozulsun artik napayim hicbir sey yapmamaktan iyidir.O zmn siz tehdit ediceksnz artik.
Annene soyluycem tam suan. Hattini kir elime ver diyin.
Ama gider yine fb dan iletisim kurar bu kiz.
Of bilemedimki.
Karsi tarafi tehdit etseniz?
Ben akrabanim numarasini onda deneseniz?
Denesem nolcak akrabalari da kendi gibi bi kariyla yetinemeyen sonradan gormeler... Ben acik acik kendi kimligimle yazip konusmayi dusunuyorum, varsin kuzenimle aram bozulsun artik napayim hicbir sey yapmamaktan iyidir.
Kuzeninn yaptigi cok tehlikeli yazik o kadina eve gitmiyosa o cocuk nasil olmus peki yoldaki)
Adam zampara her istedigini yapiyor yazik acirim o kadina ve cocuguna kuzeninde akli havada heralde ...ne bileyim yahusöylediğine göre adam baskı ile mantık evliliği yapmış e mecburen çocuk da tabi, aşiret içinde biriyle evlenmiş. evine de pek uğramıyor işine yakın bir yerde kalıyormuş falan.. valla böyle gördükçe evlilik mevlilik aman diyorum yani