Sorun kuzenim!

Ne kadar medeni (!) Kuzenin. Ah almaktan nasıl korkmuyor bu insanlar anlamıyorum
aaayh kezban mı olmadım neler olmadım sırf evli erkekten arkadaş mı olurmuş dedim diye. sadece arkadaş olacağını onunda ona arkadaş bakacağını bilsem buraya konu açmam benim de arkadaşlarım var evlendiler düğünlerine gittik eşlerini tanıyoruz ama bu bambaşka bi durum yani, gel de anlat nato kafa nato mermer.

sormayın evli insanların gizli gizli flörtleşmesinin adını medeniyet arkadaşlık koyduklarından beri
insanlar medeni olmaya korkar oldu
Evlat yetiştirmek de zor artık hangi anne ister kızının böyle bişey yapmasini. Sadece vicdan ve merhamet gerek bunun yanlış olduğunu idrak edebilmesi için
Allahim kalbine vicdan, merhamet versin..

neler demedim ki, o mantık evliliği lafı bence onun aklına yerleşmiş, yani diyor ki bu eşini sevmiyor ya madem arkadaşlık diyorsun eşiyle arasında nasıl bi evlilik olduğunu ne konuşuyorsun? yani buna bakarak bile ben hayır görmüyorum bu durumda. ona neler demedim bütün gün vicdan muhasebesi yapmasını istedim ama bu kız ben bildim bileli her şeyi oyun sanıyor şeytan tüyü var üzerinde herkes üstüne düştükçe şımarıyor kaç kişiyi perişan etti şimdiye dek bari buna değmeseydi.

Madem mantık evliliği çocukları da mantıksal işlemler yaparak mı peydah etmişler... baya baya birbirlerinden hoşlanıp sevip evlenmişler işte ne mantığı....
Mantık evliliği yaptım karımı sevmiyorum bla bla evli erkeklerin kızlara söylediği klasik yalanlar.
Kuzenin de o adam da gönül eğleme derdinde.
Kuzeninin ailesini haberdar et durumdan. Ama kuzenine çaktırma seni suçlu durumuna düşürmesin.

kuzeniniz belliki heyecan arıyor yada etrafında erkek kalmadı olanla eğleniyor.. ama yazık gerçekten. ben olsam adama yazar karına söylerim tekrar görüşürsen veya benim bunları sana söylediğimi kuzenime söylersen derdim. baktım yine konuşuyolar karısına söylerdim.

karısını nerden bulayım da söyleyim ki benim yüreğim kaldırmaz hamile kadına böyle bi şey demeyi. çocuğu abisini falan biliyorum abisi de kendinden aşağı kalır değil böyle insanların kafası şöyle çalışıyor diye düşünüyorum "hanım evde dursun çocuk yapsın bizde nasılsa para bol biz dışarda günümüzü gün edelim" şimdi gidip onu tehdit etsem bana küfür falan ederse kafayı yerim, halama söylesem kuzenimi dayak manyağı edecekler. bi plan bulmam lazım.

aaayh kezban mı olmadım neler olmadım sırf evli erkekten arkadaş mı olurmuş dedim diye. sadece arkadaş olacağını onunda ona arkadaş bakacağını bilsem buraya konu açmam benim de arkadaşlarım var evlendiler düğünlerine gittik eşlerini tanıyoruz ama bu bambaşka bi durum yani, gel de anlat nato kafa nato mermer.
Seni hor görerek kendi yaptığını kapatmaya çalışmış. Ki bunun yanlış olduğunu bilse bile kendini tam tersine inandiriyorlar. Cok yazık..

karısını nerden bulayım da söyleyim ki benim yüreğim kaldırmaz hamile kadına böyle bi şey demeyi. çocuğu abisini falan biliyorum abisi de kendinden aşağı kalır değil böyle insanların kafası şöyle çalışıyor diye düşünüyorum "hanım evde dursun çocuk yapsın bizde nasılsa para bol biz dışarda günümüzü gün edelim" şimdi gidip onu tehdit etsem bana küfür falan ederse kafayı yerim, halama söylesem kuzenimi dayak manyağı edecekler. bi plan bulmam lazım.
hımmm.. doğru haklısınız kadın hamileymiş yazık.. sizin kızı bir şekilde etki altına almak lazım. aslında kuzeniniz yeni birini bulsa sorun otomatik çözülür ama.. var mı tanıştırabileceğiniz biri?

hımmm.. doğru haklısınız kadın hamileymiş yazık.. sizin kızı bir şekilde etki altına almak lazım. aslında kuzeniniz yeni birini bulsa sorun otomatik çözülür ama.. var mı tanıştırabileceğiniz biri?
yok, bi ara sevgilimin arkadaşıyla tanıştırmak istedim bu hep istiyor ki zengin olsun çok yakışıklı olsun vs. ya bi tanısanız anlarsınız filmlerdeki şımarık kızlar gibi aynı işi gücü insanlara acı çektirmek aslında ama bu herifin içinde kalmış belli ki bizim kız o zamanlar da sevdalı gibiydi zaten ay dul olsa bişi demicem ama böyle benim bile vicdanım sızlıyor

yok, bi ara sevgilimin arkadaşıyla tanıştırmak istedim bu hep istiyor ki zengin olsun çok yakışıklı olsun vs. ya bi tanısanız anlarsınız filmlerdeki şımarık kızlar gibi aynı işi gücü insanlara acı çektirmek aslında ama bu herifin içinde kalmış belli ki bizim kız o zamanlar da sevdalı gibiydi zaten ay dul olsa bişi demicem ama böyle benim bile vicdanım sızlıyor
ayy tam dayaklık. o çektirdiği acıları kendiside çekecek ama tabi düşünmüyorki aklı havada belliki. zaten halanıza söyleseniz nasıl engel olsun o kız istediği sürece kimse engel olamazki gizli gizli yine görüşür. adam da kro bi tip size küfredebilir bile öyle dediniz karısına söyleyemiyoruz kadın hamile.. geriye adamın korkabileceği aile bireylerini kullanmak kalıyor ama bu seferde arşiret dediniz duyulursa sizin kıza zarar gelme olasılığı var.. aklıma başka çözüm gelirse yazıcam şu an tükedi fikirler..

ayy tam dayaklık. o çektirdiği acıları kendiside çekecek ama tabi düşünmüyorki aklı havada belliki. zaten halanıza söyleseniz nasıl engel olsun o kız istediği sürece kimse engel olamazki gizli gizli yine görüşür. adam da kro bi tip size küfredebilir bile öyle dediniz karısına söyleyemiyoruz kadın hamile.. geriye adamın korkabileceği aile bireylerini kullanmak kalıyor ama bu seferde arşiret dediniz duyulursa sizin kıza zarar gelme olasılığı var.. aklıma başka çözüm gelirse yazıcam şu an tükedi fikirler..

kendi annemi aradım dedim o da sen ona laf mı dinleteceksin yesin başını da görsün falan dedi sallamadı bana da kızdı takma diye ama ben duramıyorum. az önce arkadaşımın aklına fikir geldi, ben ariyim karısıymış gibi kocamın telinde bu numarayı buldum siz kimsiniz falan diyim dedi 2-3 gün sonra onu düşünüyorum şu an olabilir mi acaba diye ama

kendi annemi aradım dedim o da sen ona laf mı dinleteceksin yesin başını da görsün falan dedi sallamadı bana da kızdı takma diye ama ben duramıyorum. az önce arkadaşımın aklına fikir geldi, ben ariyim karısıymış gibi kocamın telinde bu numarayı buldum siz kimsiniz falan diyim dedi 2-3 gün sonra onu düşünüyorum şu an olabilir mi acaba diye ama
bu sefer kuzeniniz adama karın beni aradı derse adamda gidip karısını dövmeye falan kalkarsa gibi ihtimlaller geldi aklıma ama..

arkadaş madem adama is atacaktı baştan yapsaydı bunu

kaçan balık büyük olur hesabı kıymete binmiş

uyardım, neler demedim ki, hakaret bile ettim ama gülüyor ne kadar geri kafalısın evlilerin arkadşaları olamaz mı ölsünler mi diyor.. adama mesaj atmak uyarmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım üstümde şu an bi sorumluluk var gibi geliyor
Valla saçma gelebilir ama bir erkek hesabi acip sert bir dille uyar adami

arkadaş madem adama is atacaktı baştan yapsaydı bunu

kaçan balık büyük olur hesabı kıymete binmiş
aynen öyle hatta o zamanlar ben arkadaşlıkları olduğunu gördüğümde dedim ya ne kadar iyi çocuk falan diye bak hala konduramıyorum çünkü gerçekten iyi bi insandı. tee nerelerde mahsur kalmıştık 3 saat gelip almıştı. inanamıyorum şu an bu durumlara

kuzenin çocuk bekarken suratına bakmamış ta evlenince mi kıymete binmiş,valla kendim de dahil olmak üzere biz kadınları anlamakta güçlük çekiyorum:KK12:

Uyarsan ne olacak ki? Sanane derse ne yapacaksın güzelim. Senden gizler gene görüşürler. Hayır madem öyle neden zamanında kabul etmemiş. Ne enteresan tipler var ya. Ulaşılmaz olunca kıymetli oluyor demek ki.

kuzenin çocuk bekarken suratına bakmamış ta evlenince mi kıymete binmiş,valla kendim de dahil olmak üzere biz kadınları anlamakta güçlük çekiyorum:KK12:

sorma bekarken çocuk pervane oluyordu etrafında hep arkadaşım arkadaşım diyordu çocuk da bişi diyemiyodu haliyle, şimdi yine arkadaşım diyor ama üzerinde bi heyecan bi sevinç allah o hamile kadıncağıza acısın.

Uyarsan ne olacak ki? Sanane derse ne yapacaksın güzelim. Senden gizler gene görüşürler. Hayır madem öyle neden zamanında kabul etmemiş. Ne enteresan tipler var ya. Ulaşılmaz olunca kıymetli oluyor demek ki.

uyardım da, dedi de, kendimi sorumlu hissetmesem vicdan azabı duymasam bu kadar dert etmicem valla başıma ağrılar girdi, çocuk bunu zamanında zaten seviyodu yine görüşürler iyice eski hevesine kapılıp aşık olur evini çocuğunu unutur bizimki de adrenaline kapılır da ilerletirse diye çıldıracağım ne düşünsem olmuyor

X