Sorun kuzenim!

sorma bekarken çocuk pervane oluyordu etrafında hep arkadaşım arkadaşım diyordu çocuk da bişi diyemiyodu haliyle, şimdi yine arkadaşım diyor ama üzerinde bi heyecan bi sevinç allah o hamile kadıncağıza acısın.
şimdi evli ya artık,başka bir kadın tarafından beğenilip evlenmiş bir erkek var karşısında,ooo kendisiyle gurur duyuyordur şimdi kuzenin!
hem boşversene niye bu konuları konuşuyorsun ki kuzeninle,o baksın kendi çaresine,ne yapacaksın ki ona,uyarsan zaten anlamaz ,ilgilenme boşver.

şimdi evli ya artık,başka bir kadın tarafından beğenilip evlenmiş bir erkek var karşısında,ooo kendisiyle gurur duyuyordur şimdi kuzenin!
hem boşversene niye bu konuları konuşuyorsun ki kuzeninle,o baksın kendi çaresine,ne yapacaksın ki ona,uyarsan zaten anlamaz ,ilgilenme boşver.

kuzenim umrumda bile değil, adamın karısına üzülüyorum

Kim ateşle oynarsa yanacaktır, oda kötü kaderini kendi çiziyor gibi bunu oyun gibi görüyor herhalde ,
kendi hayatını yıkacağanın farkında değil , deli cesareti onca bekar erkek varken , ama kötüde kötüyü bulurmuş , iyi seçim yapmıyorsa nedeni bu

Kim ateşle oynarsa yanacaktır.tü kaderini kendi çiziyor gibi bunu oyun gibi görüyor herhalde ,
kendi hayatını yıkacağanın farkında değil , deli cesareti onca bekar erkek varken , ama kötüde kötüyü bulurmuş , iyi seçim yapmıyorsa nedeni bu
Oyun gibi gordugunden adim gibi eminim. Haklisin valla oyle oluyor.

kuzen adam evlenmeden önce onu umursamamış adam evlenince mi kıymete binmiş.kuzeniniz çok yalnış yolda.öncelikle kuzeninizi uyarın,ailene söylerim diye tehdit et belki korkar yok eğer laftan anlamazsa adamı uyarmak şart.kadıncağıza yazık ya.dünyadan habersiz çocuk doğurma telaşında.

uyarin tabi..
pis herif..karisin hamileyken yedigi haltlara bak.

Karsi gibi davranmak secenek degil.
Allah korusun bi arkadasin dedigi gibi gider kadini dover felan.
Bence sahte bi hesap acin.
Ben senin uzaktn akrabanim tum aileni biliyorum diyin. Senin adin cikti cikicak tum ailede diyin.
Senin hakkinda sunu sunu diyorlar haberin olsun.
Ve su an evli bi erkekle gorusuyosun bundan habrim var diyin.
Aileyw yayicam felan diyin.
Cok yakinindayim seni her gun takipteyim diyin. Poliste tanidiklarim var diyin telefonunun dinlemede diyin.

Of baya uctum ben, bilmiyorum ne yapmali.
Cok yazik o hamile kadina ya.
Bisey yapilmali.

Karsi gibi davranmak secenek degil.
Allah korusun bi arkadasin dedigi gibi gider kadini dover felan.
Bence sahte bi hesap acin.
Ben senin uzaktn akrabanim tum aileni biliyorum diyin. Senin adin cikti cikicak tum ailede diyin.
Senin hakkinda sunu sunu diyorlar haberin olsun.
Ve su an evli bi erkekle gorusuyosun bundan habrim var diyin.
Aileyw yayicam felan diyin.
Cok yakinindayim seni her gun takipteyim diyin. Poliste tanidiklarim var diyin telefonunun dinlemede diyin.

Of baya uctum ben, bilmiyorum ne yapmali.
Cok yazik o hamile kadina ya.
Bisey yapilmali.
Benim oldugumu anlar, cunku kimseye anlatamaz o oyle seylerini benim uyumlu anlayisli oldugumu bilir hep bana kacar. Ama yooo benim mezhep bu kadar genis degil. Basim catladi sabahtan beri ya diyorum kadinii dusunup vicdan azabi cekmesem ah keske serin olabilsem cok dert ediyorum.

Benim oldugumu anlar, cunku kimseye anlatamaz o oyle seylerini benim uyumlu anlayisli oldugumu bilir hep bana kacar. Ama yooo benim mezhep bu kadar genis degil. Basim catladi sabahtan beri ya diyorum kadinii dusunup vicdan azabi cekmesem ah keske serin olabilsem cok dert ediyorum.

O zmn siz tehdit ediceksnz artik.
Annene soyluycem tam suan. Hattini kir elime ver diyin.

Ama gider yine fb dan iletisim kurar bu kiz.
Of bilemedimki.
Karsi tarafi tehdit etseniz?
Ben akrabanim numarasini onda deneseniz?

O zmn siz tehdit ediceksnz artik.
Annene soyluycem tam suan. Hattini kir elime ver diyin.

Ama gider yine fb dan iletisim kurar bu kiz.
Of bilemedimki.
Karsi tarafi tehdit etseniz?
Ben akrabanim numarasini onda deneseniz?
Denesem nolcak akrabalari da kendi gibi bi kariyla yetinemeyen sonradan gormeler... Ben acik acik kendi kimligimle yazip konusmayi dusunuyorum, varsin kuzenimle aram bozulsun artik napayim hicbir sey yapmamaktan iyidir.

Denesem nolcak akrabalari da kendi gibi bi kariyla yetinemeyen sonradan gormeler... Ben acik acik kendi kimligimle yazip konusmayi dusunuyorum, varsin kuzenimle aram bozulsun artik napayim hicbir sey yapmamaktan iyidir.

Oda dogru, ne fayda.
Olasi tek sey bu galiba evet.
Baska bi yol goremiyorm.

Ama kuzeninizin hakkindam sadece ailesi gelir diye dusunuyorum. Siz kontrol edemezsinz hayatiniz boyunca.
Kuzeninizn icinde var.
ha bu evli erkek, ha diger evli erkek.
Yuva yikan kadin deglim sadece arkadasiz cok normal bisy, diye gormeye devam ederse kuzeniniz daha cok yuvalar yikilacaktir.

Size sunu soyleye bilirim.
Zamaninda annnem beni cok kisitladi. Hic bi arkadasimin dogum gunune yollamadi evde otur dedi hep.
O zmanlar cok kiziyodum ama su an diyorumki iyikide yapmis.
Cunku o zamanlar kanim deli akiyordu kim bilir neler yapicaktim eger disari yollasaydi.
Su an hic bi pismanligim yok gecmisime dair
Yani annesine babasina soyleyin ve varsin kussun size kuzeniniz.
Ilerde anlar elbet yapilan iyiligi.

Son düzenleme:
Kusura bakma ama kuzenin 15 yaşındaki ergen gibi davranıyor. Bence onu döndüremezsin ne desen anlamayacak. Hata yaparsa sen biliyordun diye ailesi sana yüklenir temkinli ol

Kuzeninn yaptigi cok tehlikeli yazik o kadina eve gitmiyosa o cocuk nasil olmus peki yoldaki :mad:)

Kuzeninn yaptigi cok tehlikeli yazik o kadina eve gitmiyosa o cocuk nasil olmus peki yoldaki :mad:)

ne bileyim yahu :KK43: söylediğine göre adam baskı ile mantık evliliği yapmış e mecburen çocuk da tabi, aşiret içinde biriyle evlenmiş. evine de pek uğramıyor işine yakın bir yerde kalıyormuş falan.. valla böyle gördükçe evlilik mevlilik aman diyorum yani

ne bileyim yahu :KK43: söylediğine göre adam baskı ile mantık evliliği yapmış e mecburen çocuk da tabi, aşiret içinde biriyle evlenmiş. evine de pek uğramıyor işine yakın bir yerde kalıyormuş falan.. valla böyle gördükçe evlilik mevlilik aman diyorum yani
Adam zampara her istedigini yapiyor yazik acirim o kadina ve cocuguna kuzeninde akli havada heralde ...
Böyle insanlara agir bir ceza lazim bence

kuzenin baya takılıyo kafasına göre ama uyar aşiret bunlar de karısı duyarsa senide onuda öldürtür de korkutt

X