- 19 Mayıs 2020
- 46.443
- 207.759
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Amma gözünüzde büyütmüşsünüz ya, verin telinizi ben de arıyım sizi nedir yani, elalem sevdiğini fizandan çekip alıyor siz de ama arıyooo diye avunun.Arayıp bitirdiğimi söyledim. Yani o zaman neden beni görüntülü arıyordu ve saatlerce konuşuyordu
Bu dogru maalesef. Isteyen adam kendini belli ediyo yani. Bu adamin hic umuru degilmis. Bitirisi bile iplemez moddaAmma gözünüzde büyütmüşsünüz ya, verin telinizi ben de arıyım sizi nedir yani, elalem sevdiğini fizandan çekip alıyor siz de ama arıyooo diye avunun.
Bakın ben bu adama zaten ölüp bitmiyordum, bir hoşlantı vardı hatta belki de boşlukta olduğum için dayandım ve değişir diye bekledim. Fazla zaman geçmeden de bitirdim. Ama bilmeden, etmeden bu şekilde konuşmanız gerçekten komik. Sonuçta müneccim değiliz. Ayrıca benden zaten hoşlanmıyorsa ustayı değil sizin kafanızdakini söylerdi. Yani dediğiniz gibi farklı bir muhabbet olsa işten çıkmayı bekler.Hayır, acı.
Ne alakası var büyütmekleAmma gözünüzde büyütmüşsünüz ya, verin telinizi ben de arıyım sizi nedir yani, elalem sevdiğini fizandan çekip alıyor siz de ama arıyooo diye avunun.
Erkek kafasından hiç haberiniz yok. Eldekinden neden olsun durduk yere adam? Ne kadar çok seçenek o kadar iyi. Kafasındakini söyleyecek kadar dürüst adam zaten hiç bulaşmaz bu işlere.Bakın ben bu adama zaten ölüp bitmiyordum, bir hoşlantı vardı hatta belki de boşlukta olduğum için dayandım ve değişir diye bekledim. Fazla zaman geçmeden de bitirdim. Ama bilmeden, etmeden bu şekilde konuşmanız gerçekten komik. Sonuçta müneccim değiliz. Ayrıca benden zaten hoşlanmıyorsa ustayı değil sizin kafanızdakini söylerdi. Yani dediğiniz gibi farklı bir muhabbet olsa işten çıkmayı bekler.
Hoşa gidecek bir ilgi de yok onu anlatmaya çalışıyorum, oldurmaya çalıştığınız bir şey vardı sadece. Bu kadar azla yetinmeyin, sonra ondan da oluyorsunuz.Ne alakası var büyütmekleGözümde büyütmüş olsam bitirmezdim. Sordum, danıştım ve bitirdim. Bu kadar basit benim gözümde. Hepimiz kadınız, ilgi hepimizin hoşuna gider, ben üstelemedim ve değişir diye beklerken yine de görüntülü arıyor diye şans verdim. Yani görüntülü aramak bence umut vermek demek, hem de saatlerce güzel güzel konuşuyorsa.
Ben de size saatlerce neden konuştu diye soruyorum? Azla yetinmediğim için ayrıldım zaten farkındaysanız.Hoşa gidecek bir ilgi de yok onu anlatmaya çalışıyorum, oldurmaya çalıştığınız bir şey vardı sadece. Bu kadar azla yetinmeyin, sonra ondan da oluyorsunuz.
Yani o öyleyse bu şekilde de biter. Umarım hepimizin karşısına dediğiniz gibi dürüst insanlar çıkar.Erkek kafasından hiç haberiniz yok. Eldekinden neden olsun durduk yere adam? Ne kadar çok seçenek o kadar iyi. Kafasındakini söyleyecek kadar dürüst adam zaten hiç bulaşmaz bu işlere.
Yorumunuz için teşekkür ederim, bitirdim.Sizde gönlü olmadığı çok ortada.hatta belki başkası bile olabilir. Kendinizi geri çekin bakalım. Bekleyn. Ben adil varlının videolarına bir bakın derim
Canım sevgilin sana kör kütük asıkmıs askından ölüyo ondan gün içinde yazamamış, parmakların yorulmasın diye de görüntülü aramıs saatlerce. Duymak istediklrin bunlar herhslde adam ayrılık cümlesi söylemeye tenezzül etmemis siz neden saatlerce konusuuodu diye düsünüyosunuzArayıp bitirdiğimi söyledim. Yani o zaman neden beni görüntülü arıyordu ve saatlerce konuşuyordu
Duymak istediklerim bunlar olsa ayrılmazdım. Ne kadar çok hadsiz ve ukalasınız.Canım sevgilin sana kör kütük asıkmıs askından ölüyo ondan gün içinde yazamamış, parmakların yorulmasın diye de görüntülü aramıs saatlerce. Duymak istediklrin bunlar herhslde adam ayrılık cümlesi söylemeye tenezzül etmemis siz neden saatlerce konusuuodu diye düsünüyosunuz
Hadsiz? Yorum istiyorsan acık olman gerek herkese tepki gösteriyosun yalan mı söylryrlim sanaDuymak istediklerim bunlar olsa ayrılmazdım. Ne kadar çok hadsiz ve ukalasınız.
Herkese değil, ukalaları uyarıyorum diyelim. Evet, hadsizsin ve en kötüsü bunun farkında bile değilsin, belki de bununla övünüyorsun. Tepki gösteren sizsiniz, ben buna cevap verince mi tepki gösteriyorum. Yorumlarla ilgi çekeceklerini mi sanıyor bazı kesim, inanın komik duruyor sadece.Hadsiz? Yorum istiyorsan acık olman gerek herkese tepki gösteriyosun yalan mı söylryrlim sana
Israrcı olsam şu an ayrılmak yerine onu arıyor olurdum.Niye bu kadar ısrarcısınız anlamadım.
Adam belli ki ciddi bir ilişki istemiyor.
Amacı takılmak çok açık.
O yüzden senle iletişim kuruyor ama dışarda sürekli buluşmak istemiyor.
Evine falan çağırır yakında yada öyle bir elektrik vermedin karşo tarafa o yüzden sallamıyor.
Ama belli ki ciddi bir ilişki kurmak istemiyor bu adam
ben bununla övünüyor değilim, birine daha tepkili cevap vermişsiniz. Madem açık değilsiniz eleştiriye neden konu açıyorsunuz adam bulışmak istemediği halde 10 kere bulusmsk isteyen ben değilim, adam ayrılma messjına tamam diyip geçmiş siz o zaman neden saatlerr görüntülü konusuyordu diye düsünüyosunuz hala böyle düsünüyosanız burda yazılanların önemi yok demektirHerkese değil, ukalaları uyarıyorum diyelim. Evet, hadsizsin ve en kötüsü bunun farkında bile değilsin, belki de bununla övünüyorsun.
Ayrılmak istiyorum dedim niye dedi, olmuyor iletişimlerimiz azaldı günaydınlar bitti artacak dediğin iletişimler azaldı falan dedim. Verdiği cevap iyi tamam, öyle olsun. Sen de bunu bekliyormuşsun galiba dedim, ne alakası var bu söylediklerinden sonra ne diyebilirim dedi. Senin amaçların da farklı galiba dedim, kapatır mısın telefonu dedi ben de bye bye dedim ve kapattım. Telefonu kapatır kapatmaz WhatsApp profil fotoğrafı ve hakkındası gitti, yani beni telefon rehberinden silmiş. Hemen bende sohbeti ve numarasını sildim.