Sorun kimde? Ne yapmalıyım?

Bide bana böyle davranılcak buluşmak için ısrar edicem bu kadar gurursuz muyum o kadar çoktsn bitirirdim

Hem yanlış davranıyor hem de yanlış davranışını düzeltmesini istediğinizde daha da yanlışa dönüyor. Size biraz değer verseydi en azından rahatsızlığınızı belirttiğinizde ufak bir efor sarfetmeye çalışırdı. Yoğunluk falan hep hikaye yani. Ayrıldığınızı bildirmeye bile gerek yok. Zaten herşeyi boşlamış bir tip belliki. Ömür törpüsü.

Sizin yaşınız kaç, üslubunuzun farkında mısınız? Adam evli diyorsunuz hala ya, e-devletine mi baktınız bu kadar kendinizden eminsiniz? Bu ego ne, ben insan gibi soru sordum aynı tarzda cevap beklerdim. İlla iğneleyici cümleler yazınca cevap vermiş olmuyorsunuz.

kuzum bu adam seni sevmiyor önce bunu kabullen varla yok arasında yok olsun gitsin sende kaybol
ortadan yazma konuşma, arama görüşelim diye ısrar etme seni istemiyor isteyen insan ne yapıyor ne ediyor bi yol emin ol buluyor

kuzum bu adam seni sevmiyor önce bunu kabullen varla yok arasında yok olsun gitsin sende kaybol
ortadan yazma konuşma, arama görüşelim diye ısrar etme seni istemiyor isteyen insan ne yapıyor ne ediyor bi yol emin ol buluyor
Yani kabullenmeyecek bir durum yok, ben beni seviyor demedim ki zaten Ben de biliyorum bunları ama uzatmak istemiyorum, sanırım ayrılık mesajı atacağım.

Kesinlikle bana da böyle geldi.

Sorun karşındakinizde ama sizdeki ısrarı ve sabrı da anlayamadım. İlişkinin başında yüksek yoğun duygular ve her saniye buluşma isteği olmalı diye düşünüyorum. Ya adam başkasını buldu sizi de bıktırmaya çalışıyor ya da libidosu yerlerde. Her ne ise de bence kendinizi yormayın değmez biri için. İlginizi sevginizi hakeden biri çıkan umarım karşınıza.

Ayrılmak için aradım şimdi, meşgule attı
Ben senın yerinde olsam sevgili değilmişim gibi davranırım. O ne diyorsa aynı sekilde git, nasılsın mı diyor iyiyim sen falan böyle kısa cevaplarla geçiştir. Kendi kendine kopsun, bi halt olmaz bu adamdan adamın ayrılmaya bile vakti yok

Buluşalım diyeceğim diye korktu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…