- 17 Temmuz 2021
- 6.690
- 21.723
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Bide bana böyle davranılcak buluşmak için ısrar edicem bu kadar gurursuz muyum o kadar çoktsn bitirirdimValla benim toksik ilişkim de üç yıldır kedi köpek gibiyiz oda ticaretci eşya taşırken bile yaziyodu adam üç yıldır hiç ilgisizlik görmedim araba sürerken, her şekilde. İsteyen erkek her şekilde zaman buluyor. Kaldı ki memur devlet dairesi yani. Mesaja iki üç. Saatte dönmek ne? Sence bu muameleyi hak ediyor musun? Ayrıca evli olabilir, ablalarim dediği sevgilisi olabilir. Hayatında eski sevgilisinden haber bekliyor olabilir, bir başka kızlarla konuşuyor olabilir. Hiçbir erkek begendigi istedigi kadına bunu yapmaz.
Sizin yaşınız kaç, üslubunuzun farkında mısınız? Adam evli diyorsunuz hala ya, e-devletine mi baktınız bu kadar kendinizden eminsiniz? Bu ego ne, ben insan gibi soru sordum aynı tarzda cevap beklerdim. İlla iğneleyici cümleler yazınca cevap vermiş olmuyorsunuz.Yaşınız kaç acaba?
28 Mayıs'ta tanışıp sevgili oldunuz ( aynı günde değildir, yazım yanlışıdır umarım ). 17 gündür yüzyüze gelmiyorsunuz ( yani 5 Haziran'da buluşmuşsunuz en son ki ikinci buluşma dediğiniz bu sanırım ).
Şunu okuyunca sizi beğenen biri canlandı mı gözünüzde gerçekten? Aklınızdan zorunuz mu var? Bu nasıl ilişki, bu nasıl sevgili?
Adam sizi beğenmedi, sizi istemiyor. Adam evli siz onun için kaçamak olacaksınız ama onu bile beceremiyor. Siz bizle maytap geçiyorsunuz. Bu olayın cevapları bunlardan biri, beğenip seçin...
E tamam eve gidince de mi yazmıyor buluşmaya vakti de mi yok? Komiser fslansa okeylicemBu kişi polis memuru yani devlet dairesinde çalışmıyor. İşleri güçleri genelde sokaklarda ve diyor ki hem araba kullanıyorum hem telefonda ihbarlara bakıyorum hem de telsize bakıyorum.
Israrcı mı? Israrcı olsam ben de arardım ama ben de aramıyorum, sizlere danıştım ve ayrılabilirim yani. Buluşmak istememin sebebi böyle gitmez demek istememdi.Siz niye bu kadar ısrarcısınız, istemiyor Belli ki.
Yani kabullenmeyecek bir durum yok, ben beni seviyor demedim ki zatenkuzum bu adam seni sevmiyor önce bunu kabullen varla yok arasında yok olsun gitsin sende kaybol
ortadan yazma konuşma, arama görüşelim diye ısrar etme seni istemiyor isteyen insan ne yapıyor ne ediyor bi yol emin ol buluyor
Cidden söylüyorum ne alaka bu cümleleriniz? Aynen abla hiç sevgilim olmadı, hiç sevilmedim hatta biliyor musunuz ben yemek yemeyi su içmeyi bile bilmem. İyi misiniz acaba siz? Güldürdünüz beniCidden soruyorum sen saf mısın? Hiç mi hayatında sevgilin olmadı hiç mi sevilmedin?
Kesinlikle bana da böyle geldi.Bence adam evli falan değil ama konu sahibinden cinselliğe dair sinyal alamamış bu yüzden buluşsak da olur buluşmasak da kafasında. Madem öpüş kokuş bir şey olmayacak görüntülü arama neyimize yetmiyor diyor ve buluşmayı savsaklıyor gibi geldi bana.
Sorun karşındakinizde ama sizdeki ısrarı ve sabrı da anlayamadım. İlişkinin başında yüksek yoğun duygular ve her saniye buluşma isteği olmalı diye düşünüyorum. Ya adam başkasını buldu sizi de bıktırmaya çalışıyor ya da libidosu yerlerde. Her ne ise de bence kendinizi yormayın değmez biri için. İlginizi sevginizi hakeden biri çıkan umarım karşınıza.Merhaba arkadaşlar, hepinize iyi geceler diliyorum öncelikle. Benim 28 Mayıs'ta tanışıp sevgili olduğum biri var. Bu kişi memur ve işi çok yoğunmuş söylediğine göre. Birazdan anlatacağım şeylerin sebebi olarak yoğunluğunu dile getiriyor. Kendisiyle en son 17 gün önce yüz yüze görüştük. Benim bildiğim sevgililik sürecinde haftada ortalama 2 defa yüz yüze görüşme olur. Birkaç gün öncesine kadar günaydın yazardı, artık o da kesildi. Gün içinde bazen 1, bazen hiç konuşamıyoruz ama mesajlaşma da yok denecek kadar az. Bazen görüntülü olarak arıyor, bu görüşmeler 2 saat kadar sürüyor. Pek dışa dönük birisi değil, muhabbeti de yok. Bütün rahatsız olduğum konuları, buluşup konuşamadığımızı 6-7 kere söylememe rağmen hala aynı değişen hiçbir şey yok. Hatta düzelir, sevgililiğe alışmam lazım, böyle şeylere alışkın değilim, arttırmaya çalışıcam da dedi ama aksine konuşmalarımız, günaydınlarımız bile eksildi. Yazının başında belirttiğim gibi yoğunluğunu dile getiriyor lakin evde olduğu zamanlarda bile bir mesajıma 2-3 saat sonra dönüyor. Toplamda 3-4 kez görüşelim dedim, hepsini geri çevirdi. Birinde dışarı çıkmaya halim yok dedi, işe gittiği zaman izinli olduğum günde görüşürüz dedi. Son olarak bugün görüşelim mi dedim erken çıkacağım ama berber randevum var 8'de işim biter dedi, tamam sana yakın yere geleyim dedim fakat eve gidip duş alması gerektiğini ve geç olacağını söyledi, ısrarıma rağmen değişen bir şey olmadığı gibi beni bugün hiç aramadı. Karşılıklı olarak birbirimizi beğendik, bazı arkadaşlarım görüntülüde kendini gösterirsen buluşmaz tabii diyor. Sorun kimde? Ne yapmalıyım? Şimdiden tüm cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ben senın yerinde olsam sevgili değilmişim gibi davranırım. O ne diyorsa aynı sekilde git, nasılsın mı diyor iyiyim sen falan böyle kısa cevaplarla geçiştir. Kendi kendine kopsun, bi halt olmaz bu adamdan adamın ayrılmaya bile vakti yokAyrılmak için aradım şimdi, meşgule attı
Buluşalım diyeceğim diye korktu benceBen senın yerinde olsam sevgili değilmişim gibi davranırım. O ne diyorsa aynı sekilde git, nasılsın mı diyor iyiyim sen falan böyle kısa cevaplarla geçiştir. Kendi kendine kopsun, bi halt olmaz bu adamdan adamın ayrılmaya bile vakti yok
Bence daha arama yazma o ararsada ayrilmak istiyorum dersinBuluşalım diyeceğim diye korktu bence