Sorun kimde? Ne yapmalıyım?

Bu kişi polis memuru yani devlet dairesinde çalışmıyor. İşleri güçleri genelde sokaklarda ve diyor ki hem araba kullanıyorum hem telefonda ihbarlara bakıyorum hem de telsize bakıyorum.

Evli galiba, siz sevgili gibi değilsiniz hatta flört bile değilsiniz. Benim bildiğim memur böyle gece gündüz çalışan birisi değil. İnsanların tuvalete bile telefonla girdiği dönemdeyiz, iki mesaj tıngırdatmak zor olmamalı. Bence tepkisiz kalın, aramayın sormayın ısrar etmeyin ghostlayın. Bi kaç sene içinde aklına gelirseniz kendi iradesiyle görüşme teklif ederse ilişkiden beklentinizin bu olmadığını, orta yolda bulunamadığınızı söylersiniz çok yeni ilişki çok heyecanlı olmalı

Şu cümleyi kuran arkadaşlarınızın yorumlarını pek ciddiye almayın çünkü öyle bir şey asla yok. Daha 1 ayınız dolmamış, canım cicim olacağınız zamanlarda adam sizi 4 kere ekmiş tabiri caizse.
İsteyen insan sizi 10 dk görmek için bile gelir yanınıza. Hazır bağlanmamışken ( Henüz 1 ay bile olmadan bağlanmadığınızı düşünüyorum) bu “ilişkiyi” bitirmenizi tavsiye ederim.

Etkilenmediyse neden görüntülü arıyor?
Yedekte tutuyor. Bakın bu tarz toksik kişileri az çok bilirim. Eğer sen bitirmezsen yarın bir gün seni suçlayarak kendi bitirir, sen de keşke ona bu fırsatı vermeseydim keşke önce ben bitirseydim diye kendini yiyip bitirirsin.

Ben de devlet memuruyum, heleki görüştüğün kişi düz memursa en yoğun hali bile yoğun değildir inan bana. zaten kendin yazmışsın fiziksel olarak beğenmiş seni, senden istediği cevapları alsaydı bak nasıl günde 100 kere yazıp sürekli görüşmek isterdi. Fiziksel beğeniyi kalbine indirememiş belli.

Bak sürekli soruyorsun ne yapayım vs diye ve aklın yolu bir bir. Herkesin yazdığını ben de yazacağım, AYRIL. Hayatına en büyük katkıyı yaparsın.

Bu kişi polis memuru yani devlet dairesinde çalışmıyor. İşleri güçleri genelde sokaklarda ve diyor ki hem araba kullanıyorum hem telefonda ihbarlara bakıyorum hem de telsize bakıyorum.
Ay şimdi okudum bir de polismiş İnan bana farklı farklı bölümlerde çalışan birçok polis arkadaşım oldu, bırak sevgili olarak arkadaş olarak bile gayet güzel mesajlaşırız. Sevgilimden fazla mesajlaştığımı bilirim. Bak çocuğun da yaşı küçük, aklı bir karış havada. Bir de arkadaşlarımdan da bilirim, bu yaştayken polislerin akılları pek yerinde olmuyor çoğu da kabul eder zaten, eskiden kendimizi bir halt zannederdik diye. Ayrıl kuzum ayrıl, o zaten ayrılmış da senden, yedekte tutma niyetinde. Ayrıl kurtul

Yaşınız kaç acaba?

28 Mayıs'ta tanışıp sevgili oldunuz ( aynı günde değildir, yazım yanlışıdır umarım ). 17 gündür yüzyüze gelmiyorsunuz ( yani 5 Haziran'da buluşmuşsunuz en son ki ikinci buluşma dediğiniz bu sanırım ).

Şunu okuyunca sizi beğenen biri canlandı mı gözünüzde gerçekten? Aklınızdan zorunuz mu var? Bu nasıl ilişki, bu nasıl sevgili?

Adam sizi beğenmedi, sizi istemiyor. Adam evli siz onun için kaçamak olacaksınız ama onu bile beceremiyor. Siz bizle maytap geçiyorsunuz. Bu olayın cevapları bunlardan biri, beğenip seçin...

Erkekler beğendiği kadınları asla boş bırakmaz görüşmek için takla atar hatta. Bu arkadaş yan cebine koymuş sizi canı sıkıldığında görüntülü arıyor sohbet ediyor, iki mesaj atıp sizi tutuyor. Çünkü ilgilendiği başka biri var gibi. O olmazsa belki sıraya alabilir onu mu bekliceksiniz? Koyun postayı gitsin.

Sorun sizde. Israr etmeyin bu kadar. Bulunmaz hint kumaşı mı kendisi???

Peki bu durumda ben ne yapmalıyım?
Hala bunu soruyor musun cidden? İnandın mi bu yalanlarına? Bugün ilk işin bu iş bitti yazmak olsun. Çok umurunda olmaz ama adamın yinede yaz bari bitiren taraf sen ol bu ne böyle. Bu kadar ilgisizliği nasıl kabul edebilirsin? Yaşlarınız kaç? Besbelli yalan söylüyor yazmak isteyen adam tuvaletteyken bile yazar yani.

Seven tanımak isteyen zaman ayırır eşim memur kütüphaneye kendini kilitleyip benimle konuşuyordu. O da zaman bulabilir diye düşünüyorum. Zaten olmamış günaydın bile yazmıyor ayrılmak daha mantıklı yada son kez konuşun

Valla benim toksik ilişkim de üç yıldır kedi köpek gibiyiz oda ticaretci eşya taşırken bile yaziyodu adam üç yıldır hiç ilgisizlik görmedim araba sürerken, her şekilde. İsteyen erkek her şekilde zaman buluyor. Kaldı ki memur devlet dairesi yani. Mesaja iki üç. Saatte dönmek ne? Sence bu muameleyi hak ediyor musun? Ayrıca evli olabilir, ablalarim dediği sevgilisi olabilir. Hayatında eski sevgilisinden haber bekliyor olabilir, bir başka kızlarla konuşuyor olabilir. Hiçbir erkek begendigi istedigi kadına bunu yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…