- Konu Sahibi cimcime eses
-
Msn konuşmalarını bi çok kez yakaladım ama oda farkında olduğu için siliyor. Çok kısıtlarsak patlak verir diye korkuyorum. Tamamen serbestte bırakmıyorum ama çok zor. Allah kimsenin başına vermesin.
canım kendini bırakma.yaşın daha okadar genç ki önünde kocaman bir ömür var.sen onlar için elinden geleni zaten yapıyorsun. herşeyide sen tek başına yapamazsın.yaşamı düşün ölümü değil.bu hayat sana bahşedilmiş.başkalarına feda etmeniçin değil.sadece senin için.aklından ölümü sil.bak ablan bile yardım etmiyormuş.kendini bırakma.bu sitede çamaşırsuyu ismiyle kayıtlı bir rehberlik uzmanı var onun bloğuna gir ve derdini anlat .sana yol göstereceğine ve yardımcı olacağına eminin.a.s.
sıkmak zaten sedece bildiklerini de artık öğrenememene sebep olur:1no2: gizli olarak kaydetsen diyeceğim ama onun için msn sine girebilmen gerek bilgisayarda onun aklına gelmeyen biryere kaydederdin belki ama erkekerl bilgisayar konusunda kurnaz oluyorlar kardeşinde belki öyledir. onun etrafında hiç mi adam gibi konuşulabilecek biri yok ya ne kötü bir durum off ofbenneyaptımki
bir müsibet bin nasihatten iyidir kızım bırak bir kere canı yansın ...afedersin cehenneme git gebe...ne kadar ne halin varsa gör de bir kere bakalım oda şaşırır...bende kardeşime sorumsuzluğu yüzünden dediğim hayat boyu kimse senin yükünü çekmez el kapılarında süründe göreyim-bir zaman sonra kendi hayatını kuracaksın sende ne zamana kadar onlar için savaşacaksın...bir koyundan 20 post çıkmaz..babamda kardeşlerinden rahmetli babaannemden çok çekti ama yılmadı,bu bir imtihan tatlım..annene de rest çek geb..sin diye bakalım o ne yapacak..
onu alıcan eline bi meydan dayağı atıcan görecek.
yani yanlış anlaşılmasın ben tamamen şiddete karşıyım
ama napiiim hakediyo :uhm:
Ahh bee bazen yapayım diyorum ama buna ne gücüm yeter, nede kalbim dayanır. Çünkü ailemizden çok az şiddet gördük. Ablam ve ben annemin bir bakışıyla ne dediğini anlarız, fakat kardeşim şımarık büyütüldü hem tek erkek hemde küçük olması nedeniyle. Hep söylerim ben ters doğmuşum erkek olmalıymışım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?