Canim ben evliligimde 7.yıla girdim esim okumamış bu ilk cocugum degil okumadin sanırım suan hamileyim daha once de bir çocuğumuz oldu ama Vefa at etti üç aylıkken malesef ben okumuş bur insanım ıngilizce öğretmeni adayıyım esim beni hiç haketmiyor ama beni seviyor diye düşünüyorum gerçi benim sevgim daha çok malesef beni çileden çıkarıyor suan zaten ve ilerde de asla babası olacak ahlaksizlar görüşmem herşeylerini yedim yuttum ama benim üzerime yurumeyecektu tak etti bana ama esim ailemden taraf degilim desefe davranışları tam zıttı olduğunu gösteriyor sen suan mutlu musun ayrıldığında nasil oldu biz bugün tartıştık yine onlar yüzünden uzun zamandan sonra ve beni deli ettiGörmez bacım hiç bekleme..
Her konuya aynı şeyi yazıyorum sanki ama bunu da yaşadım;
Okumuş, kültürlü, kibar bir aileden zır cahil,dedikoducu bir aileye,psikopat bir kayinvalideye ve onun kurmalı oyuncağı bir kayinpedere gelin gittim. Ben ne kadar sustuysam onlar o kadar azarladilar, eşimi de bir güzel doldurdular, ne olduğunu anlamadan kV ve KP kararıyla ayrılıverdik. Eşim tam bir ana kuzusuydu ve hiçbir zaman arkamda durmadı, sustugumun, sabrettigimin karşılığını alamadım. Değerim bilinmedi. Senin eşin de aynı yolun yolcusu gibi.. çocuk yapmayı düşünme diyecektim ki hamileymissin. Geçmiş olsun. Umarım düzelir
Zaten biliyorum en buyuk sorunesim ama artık tahammule e edemez oldum bir insan haklıyı haksizi bile bile böyle yapmazki ailesi cok ustunse evlenmeseydi kimseyle ben haksuzliga gelebilen biti degilim ama kac senedir de sırf eşimin hattına çektim kb küfür bile etti S eslenmedim zaten ahlaksiz kendileri de diyor ama yinede o onların tarafında beni deli ediyorKavga etmenizin sebebi kv ile kp değil eşiniz. Bunu kabul edin önce. Benim kv de cadıdır, çokta sinsi ve kindardır. Ama eşimden göreceği tepkiyi bildiği için ses etmez, edemez. Eşiniz değişmiyorsa kabullenin bu durumu. Görmezden gelin mümkün olduğunca. Yoksa ilişkinizi daha da yıpratmaktan başka bir işe yaramaz yaptıklarınız ve tepkileriniz.
Çok haklısın benim esim zaten ailesi yüzünden iki nisanlidan ayrılmış daha once ama hala aynilarEvlenmeden önce kan uyuşmazlığı testi yapılırken şu erkeklere de ana kuzulugu testi yapılsa da ona göre bilip evlensek...
Işin zor gibi allah yardimcin olsun
Çok haklısın benim esim zaten ailesi yüzünden iki nisanlidan ayrılmış daha
2 kere nisan attirmislar adama elbette evlenince tepenizden i nmezler burada en büyük.suçlu esin onlar ne yaparsa yapsın esin sağlam dursa hiç bişey yapamazlar ama senin de etkin var sanırım biraz kavga gürültü olmasın diye sessiz kalıyorsun biraz dişini gostersen belki bunlar olmaz
Bu kadar ağır şey yaşadıktan sonra eşin adam olur diye hamile kalmışsın ya bunlar sana da kafayı yedirtmiş diye düşündüm şimdi. Dayanamıyorum diyorsun haklısın dayanılacak gibi değil ama ayrılmak seçeneklerin arasında yoksa görmezden gelmek zorundasın. Hem kendini doldurursun böyle gidersen hemde eşin daha çok onların yanında olup senden uzaklaşır.Zaten biliyorum en buyuk sorunesim ama artık tahammule e edemez oldum bir insan haklıyı haksizi bile bile böyle yapmazki ailesi cok ustunse evlenmeseydi kimseyle ben haksuzliga gelebilen biti degilim ama kac senedir de sırf eşimin hattına çektim kb küfür bile etti S eslenmedim zaten ahlaksiz kendileri de diyor ama yinede o onların tarafında beni deli ediyor
Ailesini kotulemiyorum hayatımda onların adını bile duymak istemiyorum kesinlikleişe, ailesini eşine kötülemeyi bırakarak başlayabilirsin
hep bu konuda tarışıyoruz dedin yaAilesini kotulemiyorum hayatımda onların adını bile duymak istemiyorum kesinlikle
Ben düzelir diye çocuk istedim ama alakası yokmuş belkide beni aldatıyor bilemiyorum daBu kadar ağır şey yaşadıktan sonra eşin adam olur diye hamile kalmışsın ya bunlar sana da kafayı yedirtmiş diye düşündüm şimdi. Dayanamıyorum diyorsun haklısın dayanılacak gibi değil ama ayrılmak seçeneklerin arasında yoksa görmezden gelmek zorundasın. Hem kendini doldurursun böyle gidersen hemde eşin daha çok onların yanında olup senden uzaklaşır.
Ailesi de taraf olduğunda çileden çıkıyorum onceden çok tartışıyorduk şimdi azaldı ama sorun büyük olunca taraf tutmasına tahammulum asla yok ne demek ya kb bir gelinin üzerine yürümesi sence normal mihep bu konuda tarışıyoruz dedin ya
tabiki normal değilAilesi de taraf olduğunda çileden çıkıyorum onceden çok tartışıyorduk şimdi azaldı ama sorun büyük olunca taraf tutmasına tahammulum asla yok ne demek ya kb bir gelinin üzerine yürümesi sence normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?