• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun esim

Su kadınların yipranip uzulmesinden bıktım artik. Cidden guzel bisey duyamaz goremez olduk...
Olmaz arkadasim sizin iş kimse degismez kisa sureligine sevimli gorunur sonra gene ayni. Allah yardımcınız olsun.

Kesinlikle çok haklısın erkek dediğin ekmeği taştan çıkartmalı ayıbı mı var sanki çöpçülükte garsonlukta v.s birer meslek evde boş boş oturmasından iyidir valla bence daha fazla onu besleme hakkında hayırlısı
anlayan kim dinleyen kim. Bes kurus parasinds gözüm yok inanin aldigi maas yine onun olsun ama calissin. Bir erkegin en önemli görevi olan evine bakmayi beceremiyor sorumluluk yok ben cok yipraniyorum artik ailemde bikti usandi babama söylemedik dahi isten ciktigini. Kendi aileside bilmiyor onlarla konusacagim yeter artik

anlayan kim dinleyen kim. Bes kurus parasinds gözüm yok inanin aldigi maas yine onun olsun ama calissin. Bir erkegin en önemli görevi olan evine bakmayi beceremiyor sorumluluk yok ben cok yipraniyorum artik ailemde bikti usandi babama söylemedik dahi isten ciktigini. Kendi aileside bilmiyor onlarla konusacagim yeter artik
Hakkında hayırlısı olur inşallah ama ne güzel meslek sahibisin ona muhtaç değilsin o sana muhtaç hatta boşan dünyanın sonu mu

Hakkında hayırlısı olur inşallah ama ne güzel meslek sahibisin ona muhtaç değilsin o sana muhtaç hatta boşan dünyanın sonu mu
bana öyle geliyor iste cok gücsüzüm ailem arkamda üstelik ailemi gectim herkes hakli buluyor beni, kimisi destek görmedigi icin ayrilamaz ben ise sirf gücsüz oldugumdan. Ve bu kadar gücsüzken böyle bir hayata nasil dayaniyorum onuda anlamis degilim

bana öyle geliyor iste cok gücsüzüm ailem arkamda üstelik ailemi gectim herkes hakli buluyor beni, kimisi destek görmedigi icin ayrilamaz ben ise sirf gücsüz oldugumdan. Ve bu kadar gücsüzken böyle bir hayata nasil dayaniyorum onuda anlamis degilim
Emin ol güçlü bir karakterin var ki kendi ayaklarının üstünde durup evinini geçindiriyorsun herkes dayanamaz böyle kocaya ailenin arkanda olması çok güzel iyi düşün kararını ver

Valla huylu huyundan vazgeçmez.

Ya onu bu haliyle kabul edeceksiniz ve sinir hastası olacaksınız ya da boşanacaksınız.

herkese iyi aksamlar
Artik derdimi birine anlatmasam patlayacagim. 6 senelik evliyim. Esimde bende uni mezunuyuz. Su yeryuzunde anlasamayan iki insan varsa oda bizizdir. Nasil olduda bir araya geldik, evlendik akil sir erdiremiyorum.
Esim sabit fikirli, kinci, sozu sohbeti belli olmayan biri ve herkeste bunu bilir kimseyi sevmez, anlasamaz. Bu olumsuz huylarinin yani sira ev sorumlulugunu bilmeyen biri. Evlendigimizden beri 4 isten kendi istegiyle, ona is yerinde haksizlik yapiyorlar gerekcesiyle isten ayrildi. En son yine gectimizi gun isini birakti. Üstelik biz gecen sene esimle ayrildik bütün bu ters hareketlerinden dolayi onu terkettim. Aileme arkamdaydi. Ama bir salaklik yapio esini affettin geri dondum. Ve suan 3 aylik hamileyim. Ama esim yine isten cikti, yine huysuz, yine bana dünyayi dar ediyor. Kisaca degismedi degismezde.
Ne yapacagimi sasirdim. Lütfen bir akil verin bana. Benim maasimla gecinmek bana koyuyor ama esime koymuyor resmen. Birde cocuk gelecek insan biraz bunun hatrina is yerini idare eder. Napacagim ben bu adamla? Huy deseniz huy yok, sorumluluk deseniz oda yok. Tek iyi tarafi fesat biri degil kimsenin kötülügünü istemez, ondan iyice nefret etmemek icin kendimi öyle avutuyorum. Alisverise gideriz yük tasimak zor gelir, disari cikalim biraz hava alalim desem hic yok, sabahtan aksama kadar evde. Yoruldum artik sorunsuz bir evlilik istiyorum, hic bir istegime karsilik vermedigi gibi evinin sorumlulugunuda bilmiyor. Bosanma davasi actim agladi zirladi ama hala ayni. Napayim daha fazla cok yoruldum artik.
nasip ya 2. bebeğe ya da yol yakınken bebeğinizde olsa o yoldan dönmeye

Back
X