• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun esim

Nazevren86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
31
5
1
39
herkese iyi aksamlar
Artik derdimi birine anlatmasam patlayacagim. 6 senelik evliyim. Esimde bende uni mezunuyuz. Su yeryuzunde anlasamayan iki insan varsa oda bizizdir. Nasil olduda bir araya geldik, evlendik akil sir erdiremiyorum.
Esim sabit fikirli, kinci, sozu sohbeti belli olmayan biri ve herkeste bunu bilir kimseyi sevmez, anlasamaz. Bu olumsuz huylarinin yani sira ev sorumlulugunu bilmeyen biri. Evlendigimizden beri 4 isten kendi istegiyle, ona is yerinde haksizlik yapiyorlar gerekcesiyle isten ayrildi. En son yine gectimizi gun isini birakti. Üstelik biz gecen sene esimle ayrildik bütün bu ters hareketlerinden dolayi onu terkettim. Aileme arkamdaydi. Ama bir salaklik yapio esini affettin geri dondum. Ve suan 3 aylik hamileyim. Ama esim yine isten cikti, yine huysuz, yine bana dünyayi dar ediyor. Kisaca degismedi degismezde.
Ne yapacagimi sasirdim. Lütfen bir akil verin bana. Benim maasimla gecinmek bana koyuyor ama esime koymuyor resmen. Birde cocuk gelecek insan biraz bunun hatrina is yerini idare eder. Napacagim ben bu adamla? Huy deseniz huy yok, sorumluluk deseniz oda yok. Tek iyi tarafi fesat biri degil kimsenin kötülügünü istemez, ondan iyice nefret etmemek icin kendimi öyle avutuyorum. Alisverise gideriz yük tasimak zor gelir, disari cikalim biraz hava alalim desem hic yok, sabahtan aksama kadar evde. Yoruldum artik sorunsuz bir evlilik istiyorum, hic bir istegime karsilik vermedigi gibi evinin sorumlulugunuda bilmiyor. Bosanma davasi actim agladi zirladi ama hala ayni. Napayim daha fazla cok yoruldum artik.

Zit kutuplar birbirini ceker derler ama sizin sorun baska. Esin evlilige hazir degil.

Bosuna barismissin. Simdi hamilesin yapacak bi seyin yok gibi.

Ya bebek dogsun, o bebege baksin (ne kadar bakabilir tartisilir) ya da bosanacaksin.

Ay en sevmediğim erkek tipi.kadının üstünde parazit gibi yaşayan tipitip.nediyim Allah yardımcın olsun yapcak bişey yok sen kendin aranmışsın..

Yapılacak şeyi biliyosun. Sadece kararlı olman gerekiyo.
biliyorum evet. Ama korkuyorum aci cekmekten. Ayriyken cok aci cektim ama beraberkende hergun ben yillarca boylemi yasayacagim diye aci cekiyorum. Aslinda esimi sevdigimi soyleyemem. Sevmiyorum. Cok yiprandim
sevgim bitti. Ama evliligide bitiremiyorum
cok tuhaf bir durum. Alislanliktan kopamamak mi acaba.

Sorunsuz evlilik yok bana sorarsaniz, dort dortluk es yada insan hic yok. Is icin konusun sonucta bebekte yoldaysa bu onemli bir konu, artik sorumlulugunun artigini anlatmaya calisin. Diyer huylarinida ya kabul edeceksiniz yada ayrilcaksiniz cunku degismez, sadece siz degistirmeye calisip yorulursunuz...

biliyorum evet. Ama korkuyorum aci cekmekten. Ayriyken cok aci cektim ama beraberkende hergun ben yillarca boylemi yasayacagim diye aci cekiyorum. Aslinda esimi sevdigimi soyleyemem. Sevmiyorum. Cok yiprandim
sevgim bitti. Ama evliligide bitiremiyorum
cok tuhaf bir durum. Alislanliktan kopamamak mi acaba.
Tamamen alışkanlık. Sevmiyorum da diyosun. Sevmediğin biriyle nasıl evlilik olur ki

Ay en sevmediğim erkek tipi.kadının üstünde parazit gibi yaşayan tipitip.nediyim Allah yardımcın olsun yapcak bişey yok sen kendin aranmışsın..
sorma gitsin. ama o dönem ayrilsaydim acabalarim cok olacakti icimde. Gercekten inandimda döndüm. 7-8 ay iyi gitti, yine cok tartistik onun gereksiz pis huylulugundan ama en azindan isine gidip geldi. Sonrasi malum. Simdi ise ayvayi yedin tabiri tam bana uygun. Bide cocuk yaptim güvenerek.

On yıl once kizkardesim ayni boyle bir adamla evlendi kendisi kocasina bakyodu bir cocukta oldu ama gecen gün boşandilar. Yani sonunuz yok ne kadar erken o kadar acısız. Kardesim şimdi diyor keşke çocugum kücukken boşansaydim

sorma gitsin. ama o dönem ayrilsaydim acabalarim cok olacakti icimde. Gercekten inandimda döndüm. 7-8 ay iyi gitti, yine cok tartistik onun gereksiz pis huylulugundan ama en azindan isine gidip geldi. Sonrasi malum. Simdi ise ayvayi yedin tabiri tam bana uygun. Bide cocuk yaptim güvenerek.
Olmuşla ölmüşe çare yok derler.tek tavsiyem bidaha ayrılmaya kalkarsan geri dönme çnkü dönersen daha feci olur hersey.adamlar nasıl olsa gidiyo gidiyo geri geliyo moduna giriyorlar

Bence evlilik terapisi almayı deneyebilirsiniz

Senin sabrın tasmadan daha da onun kendine gelmesini saglar belki..

On yıl once kizkardesim ayni boyle bir adamla evlendi kendisi kocasina bakyodu bir cocukta oldu ama gecen gün boşandilar. Yani sonunuz yok ne kadar erken o kadar acısız. Kardesim şimdi diyor keşke çocugum kücukken boşansaydim

o keskeler hic bitmiyor degilmi? tam olarak neydi sorunlari? cocuk kac yasinda suan ve cok etkilendimi?

Valla siz mi erkeksiniz o mu anlayamadım bu ne rahatlık
biktim artik inanin evin hem kadini hem erkegi ben oldum. Bugun tartistii yine senin sorunlarindan biktim dedim. Kendi alabinda is bulamiyorsan baska alanlara bak hatta git cöp topla diyorum adama maasin önemli degil yeter ki bir ise yara

o keskeler hic bitmiyor degilmi? tam olarak neydi sorunlari? cocuk kac yasinda suan ve cok etkilendimi?
Cocugu dokuz yaşinda, sorunlari şuydu ki kocasi calismiyordu, ev gecimi hep kardesimden soruluyordu, cocugun her masrafi her soeumlulugu kardesimdeydi oda artik dediki heraeyi ben yapiyom kocaya niye bakayim deyip boşandilar. Ama onlarin baska aldatma gibi sorunlarda oldu.

biktim artik inanin evin hem kadini hem erkegi ben oldum. Bugun tartistii yine senin sorunlarindan biktim dedim. Kendi alabinda is bulamiyorsan baska alanlara bak hatta git cöp topla diyorum adama maasin önemli degil yeter ki bir ise yara
Kesinlikle çok haklısın erkek dediğin ekmeği taştan çıkartmalı ayıbı mı var sanki çöpçülükte garsonlukta v.s birer meslek evde boş boş oturmasından iyidir valla bence daha fazla onu besleme hakkında hayırlısı

Back
X