sorun sende değil canım.bu kadar işe yetişemem normal. eşinde yardım emiyor madem.
yapılacak tek şey var haftada 1 kadın al. 15 günde bir alsan en azından rahat edersin.
maddi olarak zorlamazsa bence denemelisin.
yoksa çok yıpranırsın.
yıpranıyorum zaten. aslında alabilirim ama biraz birikim yapalım diye kısıyorum işte.. ama hergün bir laf sokması dır dır dır. sıkıyor. boğuluyorum artık..düşündükçe sinir oluyorumkendi kendime.
annenin evinde temizlikçi mi vardı diyorum..
kendim suçlayıp duruyorum.
sonra ha şimdi kızdı ha şimdi kızcak.
geriliyorum.. düşünüyorum öyle saf saf
sonra n edüşünüyorusun bu kadar diyo
hiçç diyorum öyle dalmışım.
2. hamileliğimde son 15 güne kadar çalıştım izne ayrılıncada evde çalıştım yok kapı sil o halimle camları bile sildim.eşim sağolsun hiç yardımcı olmadı.e noldu değerim arttı.salak kafam işte.şimdi eşimle ogünleri konuşurken bile ağlamaklı oluyorum.ve eşim artık bana hak veriyor.kayınvalidem halıları yıkatmama bile karşı onların her sözünü dinlersen kendi evlerini de sana temizletirler.yapman gereken önce evini toparla sonra halıları yıkamaya ver.halılar gelene kadar KADIN AL evi temizlesin sen dolaplarını düzenle bak ne kadar mutlu olucaksınız.zaten sende bundan sonra düzenli tutmaya çalışacaksın..
inşallah.. iyidir kayınvalidem...sağolsun ama şimdi bide ona anlatıp olayı büyütmeyim diyorum. eşim çocuğun ağzını bile silmez. o yemek yiyene kadarben bakarım sonra veririm etrafımda döner durur. aheste anan daha yemek yemedimi.. drydenss ağzını sil. kayınvalidemde senin elin yok mu kendin sil dedi geçen gün..Canım sen niye hatalı olasınki..Yorgun olman gayet doğal
Eşin düzelmez yani bundan sonra sana yardım edeceğini falan sanmıyorum..
K.walidenle konuş..İşleri yetiştiremediğini bunun için ewe erken gitmen gerektiğini söyle..ordaki bulaşıkları yıkayacağına erken gelip ewini düzenleyebilirsin..yani sana yıkmasınlar bulaşıkları falan..
Bu durumda sana yardım edebilecek tek kişinin k.waliden oldugunu düşünüyorum
haklısınız kızlar ya.. heba ediyorum kendimi yok yere..kocanı çok rahata alıştırmışsın
yardım etmiyor
söyleniyor
kadında almana karışıyor
eeeee
çok fedakar kadınlar erkeklerin gözünde kıymetli olmuyor.
siz kendi değerinizi bilinki eşinizde sizin değerinizi bilsin.
bir daha mı dünyaya geleceksiniz.
özelde çalışıyorsunuz belli,evet yoğun bir çalışma
temponuz var sanırım,akşamda kızınızla ilginmekten iyice yoruluyorsunuz,
işim iyi demişsiniz,maddi anlamda zorlamayacaksa
bence 15 günde bir eve temizliğe yardımcı alın,
hem ev işi,hem çamaşır,hemde ütünüzü yaptırırsınız,
ailenizi ziyaret edemiyorsunuz ama anlattığınız bu tempoda
zaten çok zor,sadece yıllık izninizde gidebilirsiniz sanırım...
sorun sizde değil arkadaşım,sorun
herşeyi büyüten,büyük sorun haline getiren
çevremizdeki en yakınlarımız da...
siz rahat olun,takmayın kafanıza...
herşey yoluna girer,öncelik kızınızın sağlığı...
sevgiler...
yıpranıyorum zaten. aslında alabilirim ama biraz birikim yapalım diye kısıyorum işte.. ama hergün bir laf sokması dır dır dır. sıkıyor. boğuluyorum artık..düşündükçe sinir oluyorumkendi kendime.
annenin evinde temizlikçi mi vardı diyorum..
kendim suçlayıp duruyorum.
sonra ha şimdi kızdı ha şimdi kızcak.
geriliyorum.. düşünüyorum öyle saf saf
sonra n edüşünüyorusun bu kadar diyo
hiçç diyorum öyle dalmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?