Sorun bendemi eşimde mi?

Kaynnaya hizmetci olmaktan begenilmemekten akraba evliligi yapip yuzunun gulmemesinden (yuzyildir tanidigin insanlar sonucta) hic biseyden sikayetci degilsin ama.anasina gulum yavrum diyo die mi dertleniosun. Allah askina evlilik ruhsati olmayan evlenmesin ya

İstersem oğlumun g.otunu ısırırım ben doğurdum beeeeen gelinden severken destur mu isticem.

Kalbiniz niyetiniz temiz değil.
yav yine de koca adam olmuş çocuğumuzun dötüşünü ısırmasak daha iyi olur tabi

Şu yazdığınız şey, sanki bir yazı değil, bağırsak hareketi gibi.

Konunuza inanmadığım için yorum yapmamayı tercih etmiştim çünkü 21. yyda, en azından liseye kadar dahi olsa eğitim görmüş insanların, böyle bir tercih yapabileceği fikrini aklım reddediyor. Konuyu biraz inceleyince ise, inanmama halim fifti fifti oldu diyebilirim çünkü burada, başka reel konularda tecrübe ettiğimiz benzeri bir cahillik üzerinden savunuyorsunuz tercihlerinizi.

Daha da bir yorumum yok, bile göre gitmişsiniz (Kuzen evliliği ülkemiz yasalarınca ensest kabul edilmediği için böyle bir şey söyleyemiyorum ama benim için kabul edilebilir olduğu anlamına gelmiyor); anne-oğul arasındaki ilişkiye de ensest lafını rastgele kullanmayın, gerçek ensest mağdurlarının hakkına giriyorsunuz; o kelimenin ağırlığını sizin dandik aile içi çekişmeleriniz doldurmaz.

Eşinizin hayatında sadece siz yoksunuz.Elbette eş olarak önemli bir yeriniz var ama kaynananız da onun annesi.Eşiniz annesiyle sizin aranızda bir denge kurmalı

En baştan kuzen evliliği yanlış.Bizim tarafta asla kabul görmez.Ikinci olarak aynı binada oturmak yanlış. Eşinizin annesinin evini neden temizliyorsunuz ? Bu sizin göreviniz değil. En baastan ses etmediğiniz için sizi hizmetçi gibi kullanıyorlar.Esinizin de birey olduğunu düşünmüyorum,ebeveyn eteğinden çıkamaz. Annesine tabiki saygı duyacak sevecek fakat evli bir adamın önceliği eşi ve cocugudur. Çocuk yapmasaydınız keşke,tahsiliniz ne bilmiyorum,bir işe girerek bu hayattan kurtulmaktan başka careniz yok... hayatınız bu mu yani kaynana evi temizlemek,oturmak vb. Hakkinizda hayırlısı artık çocuk yapmışsınız ve 2.ci yapmayın kesinlikle. is bulup ekonomik özgürlüğünüzü elinize almaya bakın yoksa hayatınız kayıp gider.

valla yeni evliyken geç yatılır zaten uykuma düşkünümdür, bak sen hele. nasıl bahaneleri saymayı biliyor.

e güzelim
neden seni aldılar; kuzensin "bizim kız"sın
neden kaynanın üst katında oturuyorsun. e sen evin işini gör diye

her naneyi biliyorsun bunları bilmiyordun! hıı tabi.

ayrıca bizde de kuzenle evlenmek normal
beni de amcamın oğlu senelerce istedi
deli olmadığım için evlenmedim.

her isteyen kuzene aşık olup evlenmiyoruz.

Kafanızda kurmayı bırakın.
Çünkü ayrılacağını zi düşünmüyorum

Sizin kötü niyetli olduğunuzu düşünüyorum.
Nefret dolu olursanız nefret edeceğiniz olaylar, Sevgi dolu olursanız da güzel şeyler yaşarsınız.
Benzer benzeri çeker.
Attığınız taş her şekilde size geri dönüyor, buna göre yaşayın.
Kalp temizliği önemli.

Gerçeği inkar edince değişiyor mu yani, bitti mi akraba evliliği il merkezlerinde ya da seçkin ailelerde azalmış olabilir ama geleneksel yapıda tam gaz devam ediyor. Konu sahibi de örnek, kkdaki ilk örnek de değil
Yani yaygın diye yanlış olduğunu da söylemeyelim mi? Bizim nesil de bitmeliydi, bitmedi bari çocuklarımızı öyle yetiştirelim bitsin artık

Hain planlar yapan pollyanna gibi konu. Halamsı kaynananın ev işine kadar yap, yemek yap her türlü işini gör, üstüne bir de tc kaynanalarının milli sporu oğluş doldurmacaya maruz kal. Kendi kendine totem yapa yapa anakuzusu ve anasının arasının bozulmasını bekliyor konu sahibi.
Kuzen evliliğine değinmeyeceğim bile. Neyse.

Yani yaygın diye yanlış olduğunu da söylemeyelim mi? Bizim nesil de bitmeliydi, bitmedi bari çocuklarımızı öyle yetiştirelim bitsin artık
Ben doğru demedim ki zaten. Varlığını inkar etmek yanlış. Akraba evliliğini öven tek bir cümlem yok. Sadece var olduğunu ve bu zihniyetin linçle de açıklamayla da yok olmadığını söyledim. adres göstermişim, bölgeleri söylemek adres göstermekmiş. Bunlar gereksiz cümleler. Kaldı ki sorun akraba evliliğinden değil aynı binada oturmaktan ve anne oğulun samimiyetinin sindirilememesinden kaynaklanıyor.

Bu yabanciya gitmesin mantigi bi bizim ulkede var. İnsallh zihinsel ya da bedensel engelli cocuklariniz dogmaz. Dogarsada kaderimizde bu varmis demeyin kuzeninizle evlenmeyi siz secmissiniz. Kuzenle evlendim diyince ben yazinin devamini okumadim ayni mantik seviyesinde olamadigim birine yardimci olamam cunku.

Yok gayet akraba evliliğinden kaynaklanıyor. Anne kuzusu olmayan bir erkek dayı kızıyla evlenir mi? Teklif dahi ettirmez. Kendi romantik ilişkisini bulmaktan aciz bir adam anasının otomatik onaylayacağı kıza yönelir işte böyle. Asıl sorun bal gibi de akraba evliliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…