Sorun bendemi eşimde mi?

bordobereli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
15
-61
Ben bundan 1 sene önce kuzenimle evlendim ve birbirimizi cok severek evlendik nisanlilik dönemimiz güzeldi fakat hersey evlendikten sonra başladı eşimin ailesiyle altli üstü oturuyoruz ve bundan dolayi cok mutsuzum ayri bi yerde oturmak istiyorum ama maddi durumumuz hic iyi degil esimin babasi biz evlendikten 17 gun sonra kanserden dolayi vefat etti hersey ondan sonra basladi o gece atesi vardi sabah ise ambulansla hastaneye kaldirilmis ve ben o sirada uyuyodum ve hic duymadim hatta kendi babam beni arayinca uyandim ve ögrendim kaynanam bana inmedim diye soylenmis esimi doldurmuş sanki bilerek inmemisim gibi zaten yeni gelinsin gece gec uyuyosun ve bende uykuya düşkün birisiyim her fırsatta bunu yüzüme vuruyordu bende bazen sinirleniyodum hatta agliyodum sanki ölümünden beni sorumlu tuttulular esime beni şikayet ettikten sonra bidaha asla kaynanami sevmedim kendisine olan bütün sevgim bitirdi esim beni savundu fakat annesini ikna etmeye yetmiyodu tabi annesine cok düşkünde biridir esim kendisini büyütürken cok zorluklar cektigi icin eski zmanda hangi kadin oyle degildi ki neyse işte beraber yaşadığımız icin sorunlar bitmiyodu ben hem kendi evimin hemde kaynanamin evinin temizligini yapmak zorundaydim yapmazsam esime soyler diye çekiniyodum ve tabi cok mutsuzdum bu durumdan ev tam 6 odali koridor tuvalet banyoda var benim evimde cok büyük hem orayi hem orayi yap cok yoruluyodum gorumcemde var 17 yasina oda yardim ediyodu ama is yapmasini pek bilmiyodu bazen yapar bazen yapmazdi kaynanam zaten aksama kadar telefon elinde otururdu ben ayrilmak istiyodum esime anlattim durumu böyle böyle ben yoruluyorum ama kardesin telefonla ugrasiyo iki evin iside bana kaliyo diye bide iki tane yasli vardi evde esimin nenesi dedesi onlarda herseye karisirlardi yemek yapmama bulasik yikamama bilmem ne onlardan da bıkmıştım neyse zaman gecti biz artık ayri yiyip iciyoruz su anda hamileyim 13 haftalik kaynanam bize gelip gidiyor bazen yemege kahvaltiya fln ama hic bi ise eline sürmez ben gittigimde yardim ederim kendisine bazen ama kendi asla cok tembel bi insan anca suslenmeyi bilir daha anlatacak cok seyim var ama buraya sigmaz roman olur benim sizle paylaşmak istedigim esimle ilgili ben esimi cok seviyorum ama annesine ve kardesine cok bagli olmasi canımı sıkıyor kiskaniyorum bazen neden bana da bu kadar bagli degil diye annesine gülüm yavrum fln diyo oda ogluna aşkım bebegim bilmem ne bu sekilde hitap ediyolar bana da güzel kelimeler soyluyo ama annesine soylemesini istemiyorum ondan uzaklassin yalnızca beni sevsin ilgi göstersin istiyorum ama ne yapsam olmuyo annesini kendisine kotuluyorum bazen ama hic bi ise yaramiyor yine ayni annesi bi ara bazi hatalar yapti o ara cok uzaklasti kendinden ama su an yine aralari iyi ne yapsam da esimi kendime baglasam diye düşünüyorum beni de cok seviyo biliyorum ama annesine oyle davraniyo diye uzaklastim artik kendisinden ilgiyi kesmek istiyorum ne yaparsa yapsın diyorum ama icimdeki sevgi yinede engel oluyo cok mutsuzum gerçekten yaşadığım hayattan ne yapmam lazim bana bi akil verin nolur

Annesinin düşkün olduğunu bilmiyor muydunuz? Kuzeniniz neticede. Kuzenseniz aile içindeki her şeyi bal gibi biliyormuşsunuz.
İşte aile içi evliliklerde böyle oluyor teyzenizden kaynana diye bahsediyorsunuz. Aile arasına nifak sokuluyor ne gerek vardı? Değdi mi?
Kendi düşen ağlamaza iyi bir örnek olmuşsunuz.

Birincisi kaynanin evini temizlemek gorevin degil . istersen yaparsn istemezsen yapmazsin . esinde arkandaymis . sadece beni sevsin nedir ya . bi kendinize gelin . sende hamilesin insallah yavrun buyuyup evlenecek o zaman onunda esi sana yapinca anlarsin . hamile olunca daha da abartiyo bazilari . herkesin evladi elbette anne babasina saygi sevgi gosterecek . zor zamanlarda yardim edecek . tabi senide ezdirmeden . bi kurtulun bu kafalardan .herkes sorun yasiyo dort dortluk degil hayatlarimiz . abartmayin orta yolu bulun . Allah sabir versin esinize

Eşinle annesinin arasındaki bağı kıskanmaya gelene kadar siz haklısınız... Herkes kendi evinin pisliğini kendi temizlemeli. Yapmayın asla zırt pırt evine gelmesine müsaade etme, sen de gitme mecbur değilsin ama anne oğul ilişkisine de karışma o kadın onun annesi tabiki sevecekler değer verecekler birbirlerine sana ne zararı var ki bu durumun?

İlk olarak, apartmanın önüne ambulans gelecek ve siz duymayacaksınız. Buna asla beni inandıramazsınız. O ambulans öyle bir gürültülü ile geliyor ve apartman içinde öyle ses yapıyor ki, duymamanız mümkün değil.

İkinci evinize misafir gelen kadından ne yapmasını bekliyorsunuz, onu da hiç anlamadım.

Ailesinden uzaklaşsın mevzusu ise tamamen sizin kötü kalbiniz.

Eşim kuzenim diyorsunuz babası ve ya annesi sizin teyzeniz dayınız amcanız halanız oluyor yani valla yabancı insanlar değiller onlar bile böyle yapıyor he vay be.. sizin aileniz ne diyor bu işe ?
Öncelikle noktalama işaretlerini kullanalım.
Sonrasında ise yazdiklarini okuduğumda ilk aklıma gelen : Selena'nın Hades'i..Bak bu sensin gelin
Nasil yani anlamadim

Akraba evliliğinin zararları.. El kızı gelse der ki, 40 yıllık düzen bu , ben 2 günde mi yıkacağım. Daha kolay uyum sağlar. Ama nedense bizim toplumda tam aksi düşünülüyor.
İnsanların yeğenlerini gelin yada damat yapmasını asla anlayamıyorum. Aslında aile bağlarının zayıflığımı gösteriyor. Benim yeğenlerim çocuğum gibi çok ayrı severim. Kalkıp saçma sapan bir şey yüzünden kaybetmek istemem bu nedenle de istemem en başta. Şu yüzyılda hala kuzen evliliği yapanların cehaleti beni benden alıyor.

Eşim kuzenim diyorsunuz babası ve ya annesi sizin teyzeniz dayınız amcanız halanız oluyor yani valla yabancı insanlar değiller onlar bile böyle yapıyor he vay be.. sizin aileniz ne diyor bu işe ?
Halam oluyo kendisi ailem ne desin eşini kaybetti diye herkes aciyo kendine idare et diyolar ama babamla da aralari iyi degil su an konusmuyolar baska bi konudan dolayi

Başlık başka konunun başı başka konunun sonu daha başka bir yere çıktı kocanız normal bence sorun sizde. Haa kaynananın hizmetini yapmak sizin göreviniz değil her gün her gün evde genç kız varken temizlik size mi kaldı yardımcı olursunuz arada o başka tâbi. Bırakın ana oğul mutlu mesut yaşasınlar ne güzel kocanın sevgisinden de eminsin arkadan da da duruyor ohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…