Sorun bendemi eşimde mi?

Evlenirken ilk dikkat ettiğim konu, annesine değer verip vermediği, ona saygılı olup olmadığıydı. Annesine Saygı duymayan kimseye duymaz çünkü

cok ogulcu bı annenın evladından ayrıldım.
gelınıne oglumu elımden aldın aramıza gırdın dıye dıye benı esımden uzaklastırdı
bu sekılde anlamam gayet noırmal benc
Sizin bir ana kuzusundan ayrılmış olmanız benim yazdığım yoruma yalan yanlış yanıt vermenize sebep olamaz.

Şu an tam cümleleri hatırlamıyorum eski konu ancak; konu sahibi eşinin annesinden uzaklaşmasını ve güzel hitaplarda bulunmamasını istiyordu. Bir eş de annesi ve oğlunun uzaklaşmasını istememeli. Anne de aşırıya kaçmadan sevebilmeli evladını. Evlendi diye annesine sarılıp ona canım, bitanem vs demeyecek diye bir kanun mu var?

Eski kayınvalidenize gelecek olursak belki şaka yapıyordu. Sadece bu lafla mı eşinizden uzaklaştınız?

Oğulcu bir anne, anneci bir oğul.. Ne kadar yanlış terimler. Tabi ki hayatım boyunca benim de en değerlilerim çocuklarım olacak.

Siz oğlunuz evlenince uzaklaşırsınız o zaman.

kavga anında soylenmıs bır seydı oglumu elımden aldın dıye soyledı. ben aradakı dengeden bahsedıyorum.
yoksa kım kımı elınden alıcak konu sahıbı tabı yalnıs dusunuyor onu sevmesın kıskanıyorum hos degıl.
ama evlenınce kadınlar yenı bır ortama gırıyor hem duygusal hemde cevre ortam farklılasıyor.
kaynana ıle bır anda canım cıcımlı olamayacagı ıcınde esınden beklıyor ılgıyı alakayı

bılmem belkı kendımı ıfade edemedım belkı de yanlıs dusunuyorumdur

Zaten genelde kayınvalidelerin yanlışı bu. Düğünden sonra çocuklarının elinden alınmış olduğunu hissedip kendi hayatına bakmamak. Geline tavır takınmak. Oğluyla aşırı sevgi gösterisi. Bunlar hem doğru değil hemde antipatik davranışlar.

Aynı şekilde gelinlerde konu sahibi gibi eşinin annesini sevmemesini beklemesi çok yanlış. Dediğiniz gibi olay erkekte bitiyor. Aşırıya kaçmaya gerek yok. İki tarafı da sevsin erkekler. Onlar da anneleri sonuçta. Benimde oğlum evlenip beni yok saysa hoş olur mu, ne kadar büyük emek?

Siz de hamilesiniz sağlık ike kucağınıza alın güle güle büyütün Yarın gelininiz oğlunuzun sizi sevmesini engellese bu işler sırayla unutmayın anne sevgisi eş sevgisi ayrı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…