Sorun bendemi eşimde mi?

Benim baba tarafım da uzak bir ilde. Her sene beş gün görürdük. Ama onların kardeş olduğu bilincinde büyütüldük.
Gayet yargılarım şu zamanda kuzeniyle görücü usulü evlenen insanı. Siz bile bile yakmışsınız hayatınızı

Açık yazacağım, eşinize muhtemelen hem yaşı küçük hem akraba olduğunuz için cazip gelmişsiniz. Evi temizleyecek, evi çekip çevirecek, çoluk çocuk sahibi olmak için 'gözü açılmamış kız' diye istemiş sizi muhtemelen. Normal şartlarda hiçbir kadın böyle evliliği kabul etmez, üstüne çocuk yapmazdı diye umuyorum.

kuzenle görücü usulü evlilik..

Cilve yapar gibi konuşması, eşiymiş gibi davranması, dudağının kenarından öpmesi vs. bunlar hep sizin yorumlamanız. Niyetiniz bozuk, kalbiniz kötü olduğu için samimi bir anne-oğul ilişkisini ensest ilişki diye yorumlayabiliyorsunuz. Kişi kendinden bilir işi, halasının oğluyla evlenenden böyle bir yorum da normal tabii.

Ya hadi bu kadar ağır bir şeyi kondurabildi ama tepkiye bakar mısın: kıskanmak.

Hakli olabilirsin ama insan anne babasini seçemiyo bu hayati ben seçmedim sadece sevdiğim insanla evlenip mutlu olmak istedim evet eşimle mutluyum aslında ama aramiza hep 3.kisiler girdi

Hakli olabilirsin ama insan anne babasini seçemiyo bu hayati ben seçmedim sadece sevdiğim insanla evlenip mutlu olmak istedim evet eşimle mutluyum aslında ama aramiza hep 3.kisiler girdi
Tabii ki, mutlu olmak en doğal hakkınız. Gerçekten seven erkek eşini kimseye ezdirmez, eşini mutlu etmeye çalışır. Ama eşiniz bunu düzeltmek için bir şey yapmıyor, ailesine karşı savunsaydı buraya konu açmazdınız.

Kvnin işini yapmaktan kurtulduğuna şükret ve ondan yardım beklemekten vazgeç. Çağ atlamışsın heberin yok. Bırak anne oğul sevsinler birbirlerini, eşin sana gereken ilgiyi gösteriyorsa annesiyle olan ilişkisi seni hiç ilgilendirmez. Anneyi kıskanıp kötülemeye devam edersen kaybeden sen olursun. Aklını başına topla.

En çok şu kısma takıldım. Koskocaman dünyada başka erkek mi kalmadı? Hamileymişsiniz bir de
Karadeniz, iç anadolu, doğu ve güneydoğuda akraba evlilikleri hala tüm hızıyla devam ediyor. Bu kadar şaşırmayın artık ya. Herkes trakyalı egeli değil ki

Yeni gelin olunca, ambulans sesi duyulmuyor mu?

Diğer sorunlar hallolmus, kendi evinizde duruyorsunuz. Evinize gelince de yardım etmesin kayinvalideniz bu mu dert? Eşinizin sadece sizi sevmesini istemek, annesine uzak olmasını beklemek. Hamilesiniz hiç korkmuyor musunuz bu düşüncelerden?

Ayrı eve çıkmak su ekonomide çok zor artık.
Kafanızı kötülüğe çalıştırmayı bırakın.

Karadeniz, iç anadolu, doğu ve güneydoğuda akraba evlilikleri hala tüm hızıyla devam ediyor. Bu kadar şaşırmayın artık ya. Herkes trakyalı egeli değil ki
Karadenizli, Orta Anadolulu ve Doğulular olarak şaşırıyoruz zaten. Neden ve nasıl hala devam edebiliyor?

Dalga gecilecek bi konu degil insanca yorum yapmiycaksaniz hic yapmayın
İnsanca bir soru sormak istiyorum. Ensest ilişki yaşadığını düşündüğünüz adamdan neden hamile kaldınız? O sapıkların içinde nasıl büyütmeyi düşünüyorsunuz o çocuğu? Hatta neden hala orada yaşıyorsunuz?

Ayrıca akraba ile, aynı binada, birlikte yiyip içeceği evliliği yapan biri olarak, hayal dünyasından çıkın bence.
Kayınvalide yemeğe gelince yardım etmiyormuş, anne oğul birbirine çok bağlıymıs. Ya ne olacaktı? Aile yapısını, kayınvalide gelin ilişkilerini biliyordunuz sonuçta. Ona göre davranacak, bazı şeyleri kabul edeceksiniz, büyük sorunlar yaşamadıktan sonra.
Öyle içten içe eşim anasını sevmesin, uzak dursun diye kötülük düşünmekle olmuyor.

Son düzenleme:
Karadenizli, Orta Anadolulu ve Doğulular olarak şaşırıyoruz zaten. Neden ve nasıl hala devam edebiliyor?
9 yıl önce urfadaydım. Aynı öz amcanın çocuklarıyla evli kardeşler kendi çocuklarını evlendirmeye kalkıştılar. Üstelik ailede ünv mezunu evlatlar da var. Kimse ses çıkarmadı. Sonradan anlaşmazlıklar çıkınca bozuldu. 30lu yaşlarında hemşire kadının sık sık havale geçiren çocuğunun yaşadıklarını nazara bağladığını kulağımla duydum. Bazı insanlarda cehalet hiçbir şeyle törpülenmiyor maalesef

Böyle mutlu bir yuvaya hemen çocuk????? Gerçekten ne olmasını beklediniz ?Çocuk olunca birden zengin olmayı,ayrı eve çıkmayı,kv ve eşinizin birden melek olup sizi el üstünde tutmalarını mı???!

Cehalet demeyelim "işine geldiği gibi yorumlamak / davranmak" diyelim.

Cehalet eğitimle giderilebilir çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…