- 12 Mayıs 2017
- 203
- 322
- 103
- 34
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Teşekkür ederim canım daha mutluları senin olsun.Bundan sonraki doğum günlerini unut bence , kendininkini de sevgilinizin doğum gününü de unut çünkü bundan sonraki doğum günlerin böyle geçer unutularak ya da önemsenmeyerek .
Onun için sen de onun doğum gününü kutlama bence .
İyi ki doğdun nice mutlu senelere ...
Doğum günüm aynı zamanda onun göreve başlayışının da yıldönümüydü, hani böyle bir çakışma varken bana unutmak biraz daha güç geliyor ama belki de dediğiniz gibi unutmuştur. Ama unutması ayrı bir önemsememe göstergesi unutmayıp bir şey yapmaması ayrı sankiUnutmuş olabilir telaştan.. yani büyük bir sorun değil. Düşünmesi gerekir ama bilemezsin belki başka bir sorunu vardır ve aklından çıkmıştır.
Ama takılmakta haklısın ama büyütme bence. Belki bunu telafi bile eder :)
Diğer konular için de eve bırakmayı teklif etmediğini söyledin ama görünmemek için uğraştığınızı kendin yazmışsın. Belki eve götürmeyi teklif etmemesinin sebebi de budur.
haklısınız, bu açıdan düşünmemiştim.size değer vermiyor bence,verse daha anlayışlı olurdu;daha ilişkideyken bile her şeyi siz düşünmek zorunda kalıyorsunuz evlenirseniz daha büyük sorunlar yaşarsınız bu adamla
Doğum günüm aynı zamanda onun göreve başlayışının da yıldönümüydü, hani böyle bir çakışma varken bana unutmak biraz daha güç geliyor ama belki de dediğiniz gibi unutmuştur. Ama unutması ayrı bir önemsememe göstergesi unutmayıp bir şey yapmaması ayrı sanki
Bırakma konusundaysa keşke nezaketen de olsa teklif etseydi de ben uygun olmayacağını dile getirseydim :/ yani bana özel hissettirmeye üşeniyor gibi. Bir yakın arkadaşımın düğününde nikah şahidiydim, arkadaşım da erkek arkadaşımı da davet ettiğini iletmemi söyledi, ilettim. Biz Orduda yaşıyoruz düğün Edirnede. Bana diyor ki "Bebeğim ben memleketimdeki arkadaşlarımın düğününe bile gitmiyorum Edirne çok uzak" yani onlara bile gitmiyorum sana eşlik etmemi senim üzerinden özel olarak edilmiş bu teklife icabet etmemi mi bekliyorsun
Bilemiyorum, alınıyorum
Harıkasınız.. Sonunda bırde dogum gunu kutlamanız ayrı bır kişilikBundan sonraki doğum günlerini unut bence , kendininkini de sevgilinizin doğum gününü de unut çünkü bundan sonraki doğum günlerin böyle geçer unutularak ya da önemsenmeyerek .
Onun için sen de onun doğum gününü kutlama bence .
İyi ki doğdun nice mutlu senelere ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?