Sen de onlara saygisizligin alasini yap, terbiyesizlik yap bakalim esin onlara da "çok takintilisin" diyecekmiymis.Merhaba arkadaşlar sizi çok sıkmadan yazabildigim kadar kısa yazıcam.
3 yıllık evliyim 1bucuk yaşında dünyalar güzeli bir kızım var. Benim bitmeyen kayınvalide ve ona destekci koca çilem var. Bı kaç örnek vericem. Hamileliğimde çok zor bı surec yaşadım sürekli kanamalar düşük riskleri ve yüksek tansiyon. Eşimle bı kavga hoop kanamam başlıyor. Sebebine gelirsek ilk kanamam oldu ve evde yatmam gerekti doğal olarak bende annemi istedim yanımda neymiş annesi varmış tamam dedim gelsin. Geldi hiç konuşmuyoruz falan aksaminada ailem geldi teyzeleriminde yarın beni görmeye gelicegini soylediler kaynanam mutsuz asık suratlı falan annemler gitti kayinpederimde bizimle birlikte kalıyor bu arada eşim kayın validem ve kayinpederim benden ayrı odaya kapandilar fisir fısır muhabbetler umursamadım sabah bı uyandım kaynanam yok. Bu arada kanamam devam ediyor kalkmam yasak ve teyzelerim gelicek kaynanam beni terk etmiş :) eşime soylendim nerde dedim yani gidicekse bana söylemeli ben napicam dedim ve bana annesinin dün sürekli iş yaptığını ona büyük saygisizlik olduğunu teyzelerimin gelmesi için ona danismadigimi falan saçma sapan şeyler arkasından eşimin bana sandalyeyi firlatmasina kadar büyüdü olay ( eşimi bu olaydan sonra terkettim 1 ay ayrı kaldık malesef)
Asıl konuma gelirsek beni hamileliğimde bile tripleriyle bezdiren kaynanam bebegim doğunca çok kıymetli oldu sürekli karismalar artık bikmistim ama kimse kırılmasın diye susuyorsun. Ta ki kızımı sabahtan akşama kadar sokaklarda gezdirip hasta edene kadar. Çok rahatsizlandi kızım 1 hafta hastanede yattık evimize geldik. İleri derecede enfeksiyon kpti kızım bende uyardım öpme sarılma yapmayın diye arwdindan kynpedrm bana terbiyesiz diye bağırdı arkasında kaynanm sesini kes terbiyesiz, seni annen dolduruyor, hadsiz, kimsin sen falan gibi kelimer kullandilar ve evde tansiyon çok yükseldi bunlar olurken de eşim eczanede kızıma ilaç arıyor. Eşim başta bana destek gbi gorunsede asla korumdi beni annesine babasına kiyamadigini söyledi.
Arkadaşlar ben bu insanları affettim birşey olmamış gibi davranıyorum ama içime sindiremiyorum acaba ben mi büyütüyorum diye düşünüyorum ve eşim beni şuna alistirdi çok takintilisin acaba diyorum ya ben mi takintiliyim çok uzun oldu umarım sıkmamışimdir sizleri içimi döküp paylaşmak istedim sizde yorumlarsanız çok sevinirim sorun bende mi yoksa ailede mı eşime göre sorun hep bende.
Adam hiçbir şeyi düzeltmemiş,ağzı dili ile yalvardı diye affetmişsiniz, haliyle aynı tas aynı hamam, bu şartlar altında affederek yaşadıklarınızı seçmiş oluyorsunuz.Ya kim seçerek yaşıyor bunları karşıdan konuşuyorsunuz sadece saçma yorumlarınız size kalsın artık ya insanı birşeyler yazdığına pişman ediyosunuuz pismaan
Keşke bana gösterdiğiniz tepkiyi kayınvalidenize de gösterebilseydiniz.Ya ne diyosun sen ya bir çocuk hasta olunca annesinin içi gibi kimin içi yanar biraz hassas olun bu konuda benim kimseyi kabul ettiğim falan yok gelen insanları kapıdan mi kovmaliyim siz böyle mi yapıyorsunuz biraz seçerek yazın karşınızda insan var hayvan değil bidaha yazmazsanizda sevinirim gereksiz yorumlarınız size kalsın
kynpedrm bana terbiyesiz diye bağırdı
kaynanm sesini kes terbiyesiz, seni annen dolduruyor, hadsiz,
eşimin bana sandalyeyi firlatmasina kadar büyüdü olay
Bu konuda ki en büyük hadsiz, terbiyesiz ailesinin haksızlığına rağmen onlara tepki vermeyen ve size sandalye fırlatan eşiniz.Eşim başta bana destek gbi gorunsede asla korumdi beni annesine babasına kiyamadigini söyledi.
Sömürgeci bı kocanız varMerhaba arkadaşlar sizi çok sıkmadan yazabildigim kadar kısa yazıcam.
3 yıllık evliyim 1bucuk yaşında dünyalar güzeli bir kızım var. Benim bitmeyen kayınvalide ve ona destekci koca çilem var. Bı kaç örnek vericem. Hamileliğimde çok zor bı surec yaşadım sürekli kanamalar düşük riskleri ve yüksek tansiyon. Eşimle bı kavga hoop kanamam başlıyor. Sebebine gelirsek ilk kanamam oldu ve evde yatmam gerekti doğal olarak bende annemi istedim yanımda neymiş annesi varmış tamam dedim gelsin. Geldi hiç konuşmuyoruz falan aksaminada ailem geldi teyzeleriminde yarın beni görmeye gelicegini soylediler kaynanam mutsuz asık suratlı falan annemler gitti kayinpederimde bizimle birlikte kalıyor bu arada eşim kayın validem ve kayinpederim benden ayrı odaya kapandilar fisir fısır muhabbetler umursamadım sabah bı uyandım kaynanam yok. Bu arada kanamam devam ediyor kalkmam yasak ve teyzelerim gelicek kaynanam beni terk etmiş :) eşime soylendim nerde dedim yani gidicekse bana söylemeli ben napicam dedim ve bana annesinin dün sürekli iş yaptığını ona büyük saygisizlik olduğunu teyzelerimin gelmesi için ona danismadigimi falan saçma sapan şeyler arkasından eşimin bana sandalyeyi firlatmasina kadar büyüdü olay ( eşimi bu olaydan sonra terkettim 1 ay ayrı kaldık malesef)
Asıl konuma gelirsek beni hamileliğimde bile tripleriyle bezdiren kaynanam bebegim doğunca çok kıymetli oldu sürekli karismalar artık bikmistim ama kimse kırılmasın diye susuyorsun. Ta ki kızımı sabahtan akşama kadar sokaklarda gezdirip hasta edene kadar. Çok rahatsizlandi kızım 1 hafta hastanede yattık evimize geldik. İleri derecede enfeksiyon kpti kızım bende uyardım öpme sarılma yapmayın diye arwdindan kynpedrm bana terbiyesiz diye bağırdı arkasında kaynanm sesini kes terbiyesiz, seni annen dolduruyor, hadsiz, kimsin sen falan gibi kelimer kullandilar ve evde tansiyon çok yükseldi bunlar olurken de eşim eczanede kızıma ilaç arıyor. Eşim başta bana destek gbi gorunsede asla korumdi beni annesine babasına kiyamadigini söyledi.
Arkadaşlar ben bu insanları affettim birşey olmamış gibi davranıyorum ama içime sindiremiyorum acaba ben mi büyütüyorum diye düşünüyorum ve eşim beni şuna alistirdi çok takintilisin acaba diyorum ya ben mi takintiliyim çok uzun oldu umarım sıkmamışimdir sizleri içimi döküp paylaşmak istedim sizde yorumlarsanız çok sevinirim sorun bende mi yoksa ailede mı eşime göre sorun hep bende.
Bak sevgili Rosa burda sadece yazarak konusabiliyoruz. Ve fırsat buldukça açıklamaya çalışıyorum hiçbir kadın ezikmeyi haketmez ben kendimi tabi ki korumaya çalışıyorum eşimin yaptığını asla affetmedim affetmicem de insanlar bazen yutmak zorunda kalabiliyor. Misafir konusuna gelince ben davet etmedim gelmelerinden rahatsız bile oldum ama ne diyebilirim ki ? Kızıma yaklaşmayın enfeksiyon kapabilir dediğimde bu şekilde yaklaşan insanlar. O an çocuğumu alıp evimden gotmek istedim ama çocuğumu kucağıma aldığımda eminim hasta çocuğum ver bana ver bana diye hirpalanicakti ona bunu yaşatmak istemedim. Ağladım sinir krizi geçirdim ve evden kendileri kaçtılar gittiler ben bu durumu yaşadım o an bu şekilde olması gerekti belki de sadece biraz empati yapıp konuşmanızı istiyorum bu şekilde suclarcasina konuşmalar inan ki piskolojik olarak beni çok yıpratıyor umarım anliyosundur.Keşke bana gösterdiğiniz tepkiyi kayınvalidenize de gösterebilseydiniz.
Çocuk hastanede yatmış, öpmeyin enfeksiyon kapar diyorsunuz, hasta çocuğun başında kavga çıkarıyorlar. Tabi canım, kovmayın, misafirperverlik önemlidir epey.
Riskli gebelikte onca şey yapmış kişilere de nazik olmamak, "hayvanlık" olmaz. Hak edene hak ettiğini vermek olur.
Bana atarlanacağınıza, hakkınızı korun bence. Beni zerre ilgilendirmez zaten, konunuza da daha yazmam, beni çok da üzmez. Eğer böyle sessiz kalmaya devam ederseniz, sizi çok daha fazla üzerler ama. Hadi selametle.
Akli olmayan bı adamdan çocuk yapmışsınız o zamanOlsa dolmazdi değil mi?
Allahtan aileniz sahip çıkmış arkanızı tutmuş da en azından sandalye fırlatılmıyor artık üstünüze. Harika bir evlilik, ne diyeyim.Ya ne diyorsunuz Allah aşkına ya aynı şeyi herkes yineliyip duruyor salak değilim ayrilicaktim diyorum ama olmadı 2 sene önce yaşadığım birşey napayim yani olmadı ben sizden beni eziklemenizi mi istedim neyse sağol yorumunuz için
sana sandalye fırlatan dangalak bi koca kusura bakma kocanı süründürmeliydin maden evliligi sürdürmeye gönlün var ailen arkanda eee daha ne neden 1 ayda döndün ki dicektin ananı istemem babamı istemem hzurum kacıyor cocugunu istiyorsan benle iyi gecin demen lazım dı böylesineMerhaba arkadaşlar sizi çok sıkmadan yazabildigim kadar kısa yazıcam.
Ya kim seçerek yaşıyor bunları karşıdan konuşuyorsunuz sadece saçma yorumlarınız size kalsın artık ya insanı birşeyler yazdığına pişman ediyosunuuz pismaan
annem gayet işi gücü olan bir kadındı sırf keyfine boşanmadı maalesef bu nasıl bir durum ben bilirim. çocuklarınız benim yaşadığımı yaşasın asla istemem ve umarım benden de mutlu büyürler. ben sizi yargılamıyorum kınamıyorum da, allah yardımcınız olsun inşallah ben yanılırım.Anneniz neden yapamamış hiç sordunuz mu ya destek bulamamıştır yada sizin babanızdan ayrı büyümemizi istememiştir. Evlat büyütmüş yetiştirmiş bir kadın ne kadar güçsüz olabilir ki tabi ki çok güçlü boşanır en kotu çalışır bakardı evlatlarına ama olmamış. İşte buna kader deniyor istiyorsun ama yapamiyorsun. Ben eşimi boşama kararı almistim 1 ay hiç görüşmedim ama kapıma geldi defalarca yeri geldi gözyaşı döktü inandım beni sevdiğine saydigina insanız biz inanıyoruz işte ama siz inanmayın tamammı? sizide yargilarlar sonra :) belki hormonlar belki karnımda ki b begin babası inandım işte. Gelelim aranizin bozuk olması meselesini bunu asla dert etmiyorum dert ettiğim şey yakında aklımı kaybedicem olmaması gereken şeylere inandiriliyorum ve sizinle paylaşıyorum artık buna bı son vermek istiyorum ama siz on yargilarinizla bana ders vermeye çalışıyorsunuz. Ellerinize sağlık ama benim derse değil desteğe doğruyu görmeye ihtiyacım var güzel yorumlariniz için teşekkürler.
Onların yüzünden ekt tedavisi gördüm psikiyatri de 3 ay yattım yığınla ilaç kullanıyorum çocuğumdan tam dört ay ayrı kaldım… çocuğa karsı hiç bişey hissedemiyorum herseyden geçtim ama sanki bana ait değilmiş gibi
Bu denli hasta olana kadar neden ayrılmadın? Cok geçmiş olsun.Onların yüzünden ekt tedavisi gördüm psikiyatri de 3 ay yattım yığınla ilaç kullanıyorum çocuğumdan tam dört ay ayrı kaldım… çocuğa karsı hiç bişey hissedemiyorum herseyden geçtim ama sanki bana ait değilmiş gibi
Merhaba arkadaşlar sizi çok sıkmadan yazabildigim kadar kısa yazıcam.