ama yinede yapayanlız olduğumu düşününce işin içinden çıkamıyorum yaa offff bozuk plak gibiyim sabahtan beri aynı şeylerri söyleyip duruyorumm
bebek kreşleri var mı bilmiyorum.peki sonra sen evde napıcaksın merak ettim.ya bana yardım edin ben kızımı kime emnaet edebilirim en azından günün bir kısmında???
ya bana yardım edin ben kızımı kime emnaet edebilirim en azından günün bir kısmında???
bebegımı emanet edebılecegım guvenılır bı yer var mıdır acaba?? Boyle bı yer bılıyor musunuz??
allaha çok şükür ki bir rahatsızlığı yok en çok beslenmede zorlanıyorum birde ağlayınca susturmada. beslenmesi nasıl olacak onu bilemiyorum...
doktor genelde yemiyor deyince acıkırsa yer zorlama diyor yani yememeyi problem etmiyor elime bir liste verdiler şunlar şunlar verilecek diye ama verdiği kağıtta detaylı bilgi yok şöyle yazmış 6. ayı dolunca anne sütü yoğurt meyve suyu sebze çorbası yumurta saırısı pekmez verilecek gıdalardır diye neyi ne zaman nasıl verecez onu bilmiyorum bir menüm günlük saatli bir uymam gerekn programım yok yani
peki ben bebek bakımını yanlız basaramazsam bana yardım edecek bır yer yok mudur?? bebeği emanet edecek bir yer değil de bebeğime bakmayı öğretecek yardım edecek bir yer???
şimdi uyuyo uyku düzeni yok diyorum ya bir düzen oluşturamadım hala
tekrar sorayım bana bebek bakımı konusunda yardım edebilecek bir kuruluş bir yer var mıdır>? böyle bir kuruluş duyan bilen var mı??
hep olmayan şeyleri istiyorum bebeğimi alıp olsaydı eğer tabii anneme gitseydim o bana öğretseydi bak kızım şöyle yapıcan böyle yapıcan deseydi bana yardım etseydi korkma üzülme ben varım yanındayım deseydi ya da böyle bi kayınvalidem olsaydı ya da bi yakınım ne bileyim teyzem halam vs ama benim hayattta kimsem yok kii ben ne talihsiz ne zavallı biriyim şimdi bu bebek de öyle olcak off keşke baştan bunları düşünebilseydim ama kendimin böyle olacağını biilemedim bu kadar kötü olabilceğimi hiç düşünemedim doğum sonrası depresyon diye birşey hiç duymamıştım bile.... Her zorluğu aşıyordum bir şeklide ama bunu aşamıyorum ....
ya bana yardım edin ben kızımı kime emnaet edebilirim en azından günün bir kısmında???
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar yorumlar için
haklısınız aslında düşünmeliydim bunu depresyona girip bebeğime bakamazsam kimden destek alırım diye ya da doğumuma kim gelir kim yanımda olur diye bunları düşünüp öyle yapmalıydım bebeğimi ama nerden bilebilirim ki bu kadar çaresizlik içine düşebileceğimi. Aslında biliyordum yanlız olduğumu kimsemin olmadığını annemin babamın öldüğünü hayatta yapayanlız olduğumu eşimin ailesininde olmadığını hepsini biliyordum üstesinden gelirim sandım ama olmadı yapamadım.
bebeği bırakma mevzuna gelince belki benden daha iyi bakan olur mu acaba diye düşünüyorum ama sanırım haklısınız ya döverlerse ya bir köşeye atarlarsa ya aç bırakırlarsa.
En doğru yolu biliyorum aslında bir an önce toparlanıp bebeğime en iyi şekilde bakmam lazım ama işte yapamıyorum artık bu zamana kadar çok uğraştım kendimle mücadele ettim ama olmuyor son noktaya geldim. Çaresizce buradan yardım istedim ama kızanlarda olmuş bana haklılar aslında ben bile kendime o kadar kızıyorum ki bu küçücük bebeğin ne günahı vardı o istemedi dünyaya gelmek onu ben istedim ve şimdi bakamıyorum deyip kenara çekilmek olmaz ki fareler köpekler bile yavrularına bakarken benim böyle yapmam çok büyük günah. beni allah ıslah etsin.
Biraz sosyal desteğe bi anneye belki bi kayınvalideye yani güvenebileceğim birilerine ihtiyacım var ama hiç bir desteğim yok. Çok üzgünüm kendimden nefret ediyorum o küçücük bebeğe bunları yaşattığım için.
artvinde ve ilçelerinde bana yardım edecek bir tanıdığı olan yok mu??
kızlar ne olur yardım edin lütfennn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?