Bakamayacaksin neden cocuk yapiyorsun....
Bakamiyorum diye birsey yok,buraya gelip yazmayi biliyorsunuz internette onca website lar var bebek bakimi ile ilgili acinda oralari okuyun...
Ne garip insanlar var yahuuu,fesubhanallah.....
BAKAMIYORUM DIYE BIRSEY YOOOK.
bu zamana kadar zaten hep öyle yapmaya çalıştım çabaladım yavrum için internetten sağlık ocağından öğrendiklerimle yürütmeye çalıştım ama artık olmuyor yapamıyorum bittim artık tükendim benim yavrum ne olacak şimdi??
bebegımı emanet edebılecegım guvenılır bı yer var mıdır acaba?? Boyle bı yer bılıyor musunuz??
daha detaylı anlatayım o zaman. Çok zor bi hayattan sonra nihayaet tam huzur bulmuştum evlendim bi bebeğim oldu ama o doğdu doğalı yüzüm gülmedi. bir türlü bebeğe bakmayı başaramıyorum yardım isteyeceğim bir ailem de yok eşimin ailesi de. Kalakaldım bebekle. Nasıl bakılır nasıl beslenir onu bile bilmiyorum sütüm de yok zaten. Çok da çaresizim çok beceriksiz oldum en kıymetli varlığma bakamıyorum düşüncesiye hiç bir iş de yapamıyorum çok zor durumdayım....
Evet sana aynen katılıyorum Melitta.
Zaten Bu durumu çoğu anne yaşar bebeğine yetemediği düşüncesini.Benil de çok çabalamış çok yorulmuş.Daha önce yaşadığı ailevi durumlar da üzerine eklenince birikmiş birikmiş ve artık katlanamayacağı boyuta ulaşmış.
Bence bu durumdan çıkabilir hatta ben onun bu psikolojiden kurtulup mutlu bir anne olma aşamasını bu konudan takip etmeyi çok isterim,inş çaba gösterir bize de buradan anlatır bebeği ve kendi için gösterdiği çabayı.
Bakamayacaksin neden cocuk yapiyorsun....
Bakamiyorum diye birsey yok,buraya gelip yazmayi biliyorsunuz internette onca website lar var bebek bakimi ile ilgili acinda oralari okuyun...
Ne garip insanlar var yahuuu,fesubhanallah.....
BAKAMIYORUM DIYE BIRSEY YOOOK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?