Öncelikle siz bir annesiniz ve bebeğinize en iyi siz bakabilirsiniz bunu sık sık hatırlayın.
Bebeğiniz hazır olmadığınız bir dönemde mi geldi de böyle çıkmaza girdiniz bilmiyorum ama internete girme imkanınız varsa ihtiyacınız olan her şey internette var biliyorsunuzdur zaten söylemişsiniz de internetten bazı şeyleri öğrendiğinizi.
Yanınızda size yardımcı olacak kimsenin olmaması gücünüzü kırmış belli ki fakat mutsuz bir anne olursanız bunu bebeğinize de yansıtırsınız ve eşinize de o zaman sadece bakım yönünden tecrübesizlik sorunu daha büyük problemler doğurur.
Buradaki tecrübeli annelerimiz size mutlaka yardımcı olacaklardır, forumda bebeği olan annelerin yardım alacağı çok güzel konular var.
Komşularınız yok mu size bu konuda yardımcı olabilecek, annemden biliyorum çevremizdeki bir çok bebeğin büyümesine katkıda bulunmuşluğu vardır
Annelikten keyif almaya çalışın sadece şunu şunu yapmam gerekiyor yapamıyorum diye yetersiz hissetmeyin kendinizi.
Çaresizlikten sıyrılın ve minik bebeğiniz için çabalayın eminim onu çok iyi şekilde büyüteceksiniz, kendinize güvenin.
Anne değilim sadece size destek olmak için yazdım fakat çocuk gelişimi mezunuyum danışmak istediğiniz şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Kendinizi üzmeyin bebeğinizin güçlü bir anneye ihtiyacı var.