komşuluk ilişkilerim vardı hatta gün bile yapmıştık geçen yıl ama maalesef bu yıl kapımı çalan pek kimse yok malum yardım isterim diye çekiniyo herkes(((
Eşin tüm bu yaşadıklarınla ilgili ne diyo peki?
Ynai onunla paylaşıyo musun yaşadıklarını sana hiç birşey söylemiyor mu?
bazı arkdaşlar bebeğin çok mu gazlı falan yazmışlar bilmiyorum ki nasıl anlaşılıyo gazlı olduğu???
Temel sorun bende bebeğe bir düzen oluşturamadım 7 alık oldu kızım ama hala ne uyku düzeni ne yeme düzeni ne ek gıda hiç birşey yolunda değil biberonda almıyo zaten pek. Bunları dert ediyorum ben bakamıyorum bebeğe diye üzülüyorum yardım alabileceğim kimse de yok tek başına bakabilecek kadar yeterli de değilim sorun bu. Bu sorunu nasıl çözecem işte onu bilmiyorum....
öyle birini bulmam şart aslında sabah gelse akşam gitse hem bana biraz destek olur hemde belki kendime güvenim gelir bu iyi fikir ama nerden bulabilirim işte bu sorun.... Böyle biri yok maalesef çevremde...
bebekli hanımların gidip bebek bakımını öğrenebilecekleri kalabilecekleri bir kurum ya da kuruluş yok mu bildiğiniz?? Çocuk esirgemeler var ama onlar kimsesiz çocuklara yurt oluyo öyle biryer değilde bebeğimle kalabileceğim bebek bakımını öğretebilecek bir yer devletin bir kurumu yada ne bileyim ücretli bir yer de olabilir??? Böyle bir yer var mıdır ki???
İsmeğin bebek bakimi ile ilgili kursları var. Bir bak derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?