sorumsuz koca

Davayı neden sen açmıyorsun

Discolara mı gidiyor bu yurtdışında büyüyen adamlarda keyiflerine düşkün sanırım birde yabancı dostu vardır herhalde ailesi baskı yaptı ondandır evlendi ama olgun olmadan evlilikte sonu hayır gelmez halen çocuk bu adam
evi sürekli olarak terk eden sonra canı istediğinde geri dönen adam??bence siz evi terk edin ama geri dönmeyin..hiç güven vermiyor bu evlilik..

bence zorla evlilik olmaz..boşanmalı...

Yurtdışındayken bilirim bu vakaları daha çocuk olgulaşmamış
diskolarda,barlarda yabancı kızlarla danslarda ki birde sevgililer anne ve baba tabi gavur gelin istemiyor hemen Türk kızı bulup evlenmeye zorluyorlar çoğu evliilklerden hayır değil şer geldiıini biliyorum çoğuda ayrıldı alman sevgilisine dönüş yapto olan kadına ve çocuğuna oldu birde madde kullanım yaygın

Ayni durumdayiz.iki çocuk ve sorumsuz koca...

Esine karsi cocuklarini kullanma. Bu cok yanlis.
Ama bir karar vermesi lazim ben göremezsin demedim mahkeme karariyla görebilir isterse. Hem coluk cocuguna duskun olsa iki haftadir turkiyede ne işi var. Gercekten istese uzaktanda olsa bir görmeye calışır onunki laf bende bunu bildiğim için gel cocuklarını gör demek istemiyorum kendi ağzımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…