Merhaba hanimlar, evi terk edeli 2 ay olucak. Eşim bir gün karar verdim boşanmak istiyorum bir hafta icinde davayi acarim diyor ertesi gün yuvamiza geri dön bize yazık etme diyor ben o eski adam degilim diyor. Ama ben ona daha önce kac kere dedim ben gidersem birdaha dönmem sabrediyorum ama bir yere kadar. Beni ciddiye almadı herşeye rağmen cocuklarım icin ona eger evimizi ailemin yakinina taşımayı kabul ederse bir daha denemek istediğimi söyledim. Ama hic birşey yokmuş gibi oraya tekrar dönüp kaldiğimiz yerden devam edemem, eger biraz umut olsaydı zaten gitmezdim. Hic bir sekilde taviz vermiyor sadece geri dön diyor baskada hicbirsey yok. Birde yetmiyor gibi iki haftadir turkiyede kendi ailesinin yanina gitti biz yurt disinda kalıyoruz. Bir an önce karar versin diye cocukları göstermedim, istersen mahkeme karariyla gorursun dedim. Adam cekti gitti kafasini dagatmaya gitmis tatile degil. Bukadar sorumsuz. Napmaliyim yardimci olun bana...
Önceki payladimlarimda anlatmistim biraz esim sorumsuz, siddet kullaniyor, saygi yok, sevgi yok, annesine cok duskun vs...kafa dagitmaya degil akil almaya gitmistir muhtemelen, sorun nedir ?
Haklisiniz ama yinede kalpleri ceviren Allah diye dusunuyorum, bir umit akli basina gelir diye ama nafile...bu adamın düzelmeyecğini biliyorsunuz.
eski konunuzda da yazıldı.
ya gidip eski yaşadığınız hayata devam ederseniz ya da kendinize yeni bir hayat kurarsınız.
seven haksız hatalı oldugunu bilen adam 2 ayda bin kere kere affetmenizi sağlardı. Ama böyle bencil, egoist bir adamın düzelecegını beklemek mantıklı bir insanın işi değil.
Hep başa dönersin iki gün yalvarir sonra yine ayni benim anlamdigim niye 2 cocuk yaptinHaklisiniz ama yinede kalpleri ceviren Allah diye dusunuyorum, bir umit akli basina gelir diye ama nafile...
Dişi kuş yuvayi yapar ben gayret edersem herşey düzelir diye, boşanmayı konduramadįm, ben iyi olduğum surece eşim kiymetimi anlar sandım, cocuklar eşimi yuvasına bağlar samdım, cocuklarim birbirine arkadaş olur birlikte buyurler diye dusşundum ama yanıldım...Hep başa dönersin iki gün yalvarir sonra yine ayni benim anlamdigim niye 2 cocuk yaptin
Sana birsey söyliywyim mi can cikar huy cikmaz bunu aklina sok ne cocuk ne baska birsey bir evliligi kurtarir.Dişi kuş yuvayi yapar ben gayret edersem herşey düzelir diye, boşanmayı konduramadįm, ben iyi olduğum surece eşim kiymetimi anlar sandım, cocuklar eşimi yuvasına bağlar samdım, cocuklarim birbirine arkadaş olur birlikte buyurler diye dusşundum ama yanıldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?