• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soruma Cevap Verebilir misiniz?

emelale

Guru
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
173
3
296
43
İstanbul
Merhaba,

Önlisans (İşletme) mezubuyum ve dikey geçişle Anadolu Üniv. İşletme Fakültesini bitirdim. Sanırım 2009 KPSS başvurularını kaçırdım değil mi?

2010 KPSS' ye başvurabilirim değil mi? 2010 KPSS başvuruları ne zaman acaba?

emelale ciğim kpss başvuruları nisan sonu mayıs başı gibi başlar..mesela bu sene 27 nisan dokuz mayıs arasıydı...sınav da haziranın son haftasonu...27/28 hazirandı...seneyede öyle olacak tabi ki...tabi bu dediğim lisans mezunları için...

emelale ciğim kpss başvuruları nisan sonu mayıs başı gibi başlar..mesela bu sene 27 nisan dokuz mayıs arasıydı...sınav da haziranın son haftasonu...27/28 hazirandı...seneyede öyle olacak tabi ki...tabi bu dediğim lisans mezunları için...

Teşekkürler, 2010 da önlisans mezunu olarak girebilirim değil mi?

evet lisans mezunu olarak 2010 da başvuru yapabilirsin emelale....
sınavda genelde haziranda olduğu için başvurular nisan -mayıs gibi başlar...şimdiden bol şans..

pardon canım ben lisans mezunu olarak okumuşum sen önlisans olarak başvuru yapabilirmiyim demişsin...2010 daki sınava dikey geçişle lisansı tamamladığın için lisans mezunu olarak başvuru yapabilirsin...

keşke önlisans olarak girseydin soruları daha kolay..
ben önlisasn olarak atandım lisansı tamamlayan arkadaşlar hala atanamadılar..

Back