- 15 Haziran 2016
- 7.701
- 20.397
- 38
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
Şov yapma kıskanıyor sonraPadisah fermanı gibi cv’m var gel gör ki kısmetse olur izliyorum.
Ama üç gündür gün tabağı hayal ediyoruz karşılıklı.Pilav, fasülye gömdüm simdi çikolatalı kurabiye yiyorum. Yapacak bisi yok.
Şermin ya, o konusunu okuduktan hemen aksamında mı yoksa ondan sonraki günün akşamında mı tam hatırlamıyorum, haberlerde çıktı. “Günde 63738338 kez ambulansı arayan kadın ambulansı meşgul ederek tutuklandı” diye haber çıkmıştı. Dedim bu bizim sitedeki mi neLojmana taşınınca gün yapma ve günlere katılım mecburiyeti mi getiriliyor ?
Eğitim seviyesi ne kadar aşağıda olabilir, merak ettim.Lojmanları meslektaşlarınızla paylaşmıyor musunuz ? Lojman hakkınız, eşinize mi ait ? Sizin 11 aylık kızınız vardı ve şu an çalışmıyordunuz çünkü.
Sizin mesleğiniz nedir ? Yüksek eğitim seviyenizle,15 gün önce 39 derece ateş için 112 yi aramış; gelen sağlık ekibinin götüreceği hastaneyi beğenmeyip vazgeçmiş, sonra da gelen sağlık ekibini şikayet etsem mi diye soruyordunuz.
Evet kendini bilmez bir densiz olmak yeterliKendini dolmaya böreğe adamış eğitim seviyesi aşağıda demek için çok profesör olmaya gerek yok
Ay imdat ya iyice gömecem simdi sksjsjnssjsAma üç gündür gün tabağı hayal ediyoruz karşılıklı.
Hayat da sürekli karşımıza çıkarıyor bu sanal gün tabaklarını. Benim de portakallı çikolatalı kekim var. Ve bu saatte gene Allah affetsin, yiyeceğim sanırım
kısmetse olur diyerek şov mov kalmadı şu an yerlerde sürükleniyorum.Şov yapma kıskanıyor sonra
Bastığın yere hayran olsunlarAy imdat ya iyice gömecem simdi sksjsjnssjs
kısmetse olur diyerek şov mov kalmadı şu an yerlerde sürükleniyorum.
Siz niye birden gaza geldiniz onu anlamdim.Siz hakikaten cahilsiniz öyle böyle değil
İnsan bir düşünür bu kim acaba bana ne anlatıyor diye
Cherry bilgisi olmadan tecrübesi olmadan sırf sizle laf yarıştırmak için bilmediği birşeyi netten okuyup size laf sokacak son insan
Size gelince herşey normal sizden gayrısı anormal
Eğitim seviyesinden aşağıladığınız insanlardan üstün olmanız için (size göre) onlardan daha eğitimli olmanız gerekir
O haberi gördüm ve dedim ki kesin beni düşündülerŞermin ya, o konusunu okuduktan hemen aksamında mı yoksa ondan sonraki günün akşamında mı tam hatırlamıyorum, haberlerde çıktı. “Günde 63738338 kez ambulansı arayan kadın ambulansı meşgul ederek tutuklandı” diye haber çıkmıştı. Dedim bu bizim sitedeki mi ne
İtiraf et kız sksksjsksksmsklsO haberi gördüm ve dedim ki kesin beni düşündüler
İtiraf etsem ne olacak tutuklu değil mi yapanİtiraf et kız sksksjsksksmskls
Hep tanımadığınız insanlar hakkında böyle atıp tutuyorsunuz farkında mısınızSiz niye birden gaza geldiniz onu anlamdim.
Siz kapı komşusu olabilirsiniz ben tanımıyorum yorumuna cevap yazıyorum o kadar
Şimdi siz şuan ileri gittinizHep tanımadığınız insanlar hakkında böyle atıp tutuyorsunuz farkında mısınız
Kadın belki orada yaşıyor, bunu bilmeden ordan burdan okuyup cevap veriyorsun nasıl diyebiliyorsunuz
Bakın hani o beğenmediğiniz Müge anlı izleyen teyzeler varya onlarla aranızı iyi tutun, Allah göstermesin bebeğinizin başına birşey gelir geçen korkup ambulans çağırdığınız gibi ateşlenir, havale filan geçirirse o insanlar siz kapılarına gitmeden feryadınıza koşup bebeğinizin hayatını kurtarırlar tecrübeleriyle.
Ben en son Farmasi kataloğuna yetiştim 2017'de.
Şimdi gün yapanlar, yediklerinden çok, masadaki runner'dan tut, sunum tabaklarına kadar her şeyi eleştiriyor. Bizim masada yeri gelir tuvalet kağıdı rulosu olurdu, oradan koparıp koparıp sigara böreğini tutardık
Hep bunlar (birbirimizi) yemekteyiz programları yüzünden oldu. Bir sunum çılgınlığı, bir beğenmemeye programlı kafalar.
Yok sizin anladığımız dilden anlayıştan konuşuyorumKabul ediyorsunuz yani
Şermin ya, o konusunu okuduktan hemen aksamında mı yoksa ondan sonraki günün akşamında mı tam hatırlamıyorum, haberlerde çıktı. “Günde 63738338 kez ambulansı arayan kadın ambulansı meşgul ederek tutuklandı” diye haber çıkmıştı. Dedim bu bizim sitedeki mi ne
Neden bu kadar çabaya girdiniz bu dil içinYok sizin anladığımız dilden anlayıştan konuşuyorum
Pardon ya ben sizi başka bir üye ile karıştırdım.Ay imdat ya iyice gömecem simdi sksjsjnssjs
Yorumlara verdiginiz cevaplara bakınca, eğitim seviyenizin söylediğiniz kadar yüksek olmadığını anlamak için profesör olmaya gerek yok.Kendini dolmaya böreğe adamış eğitim seviyesi aşağıda demek için çok profesör olmaya gerek yok
Bende diyorum ne ara gün tabagı konuştuk farkında olmadan hangi sohbete dahil oldum. Bozuntuya vermeden yazıyom jajajaskwkwhsowkwkwkskskskksPardon ya ben sizi başka bir üye ile karıştırdım.
İsim fonetiğiniz çok benziyor hep ondan.
Hiç bir çaba sarfetmedim. Senin gibileri gorunce kendiliğinden oluyor. Ama sen çok gerilmissn. Sakin ol. Derin nefes al. Sonra uyu. Daha çok gerilceksin yoksa. Ben uyumaya gidiyorum ama gerildigim için değil yarın iş var.kolay gelsinNeden bu kadar çabaya girdiniz bu dil için