Sorum içerde

Pilav, fasülye gömdüm simdi çikolatalı kurabiye yiyorum. Yapacak bisi yok.
Ama üç gündür gün tabağı hayal ediyoruz karşılıklı.
Hayat da sürekli karşımıza çıkarıyor bu sanal gün tabaklarını. Benim de portakallı çikolatalı kekim var. Ve bu saatte gene Allah affetsin, yiyeceğim sanırım

Şermin ya, o konusunu okuduktan hemen aksamında mı yoksa ondan sonraki günün akşamında mı tam hatırlamıyorum, haberlerde çıktı. “Günde 63738338 kez ambulansı arayan kadın ambulansı meşgul ederek tutuklandı” diye haber çıkmıştı. Dedim bu bizim sitedeki mi ne

Ay imdat ya iyice gömecem simdi sksjsjnssjs
Şov yapma kıskanıyor sonra
kısmetse olur diyerek şov mov kalmadı şu an yerlerde sürükleniyorum.

Siz niye birden gaza geldiniz onu anlamdim.
Siz kapı komşusu olabilirsiniz ben tanımıyorum yorumuna cevap yazıyorum o kadar

O haberi gördüm ve dedim ki kesin beni düşündüler

Siz niye birden gaza geldiniz onu anlamdim.
Siz kapı komşusu olabilirsiniz ben tanımıyorum yorumuna cevap yazıyorum o kadar
Hep tanımadığınız insanlar hakkında böyle atıp tutuyorsunuz farkında mısınız
Kadın belki orada yaşıyor, bunu bilmeden ordan burdan okuyup cevap veriyorsun nasıl diyebiliyorsunuz

Bakın hani o beğenmediğiniz Müge anlı izleyen teyzeler varya onlarla aranızı iyi tutun, Allah göstermesin bebeğinizin başına birşey gelir geçen korkup ambulans çağırdığınız gibi ateşlenir, havale filan geçirirse o insanlar siz kapılarına gitmeden feryadınıza koşup bebeğinizin hayatını kurtarırlar tecrübeleriyle.

Şimdi siz şuan ileri gittiniz
Bebeğimi neden dahil ettiniz konuya hem de olumsuz bir şey düşünerek?
Bu kadar kötü bir şey düşünecek kadar neden kinlendiniz .
Bu kadar patlayacak nelere şahit oldunuz acaba
Üzüldüm sizin adınıza

Hergün artan fiyatlar ve hayat pahalılığı içinde hala gün yapan kaldı mı ?

Herşey ateş pahası olmuşken; önüne konulan yemekten tutun, tabağa ve örtüye kadar ancak ajans oyuncusu olup Tv programlarında boy gösterenler eleştirebilir herhalde.

Ajans oyuncusu olanlara dahi hayret ediyorum ben. Para kazanılır, ya haysiyet ?

Son düzenleme:

Arama başına 1tl ceza bile kesilmemişti. 22.217 çağrıya karşılık 561 tl idari para cezası kesilmiş.

Kendini dolmaya böreğe adamış eğitim seviyesi aşağıda demek için çok profesör olmaya gerek yok
Yorumlara verdiginiz cevaplara bakınca, eğitim seviyenizin söylediğiniz kadar yüksek olmadığını anlamak için profesör olmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…