Sorum içerde

Espri anlayışıniz da demode ayrıca
Kedi de ulaşamadığı ete mundar dermiş, kedimediyedi de alt edemediği espiri anlayışına demoda diyor şimdi, dinime söven müslüman olsa bari, sizin espiri anlayışınız da zırva konu açıp milletin aklıyla alay etmek, al birini vur öbürüne,

Hacı hacıyı Mekke'de, deli deliyi dakkada demişler, kendi espiri anlayışını üstün sanan da kk. de birbirini buluyor işte. Ama birbirimizin hakkını da yemeyelim yazıktır, ikimizin kafada da ince bir yer var şimdi. Konu boyunca espiri anlayışınıza demode de olsa eşlik edebilen bir ben çıktım, hakkımı yemeyin.

Kısırını böreğini ye , tatlıya tuzluya yorum yapma, keyfine bak

Kedi de ulaşamadığı ete mundar dermiş, kedimediyedi de alt edemediği espiri anlayışına demoda diyor şimdi, dinime söven müslüman olsa bari, sizin espiri anlayışınız da zırva konu açıp milletin aklıyla alay etmek, al birini vur öbürüne,

Hacı hacıyı Mekke'de, deli deliyi dakkada demişler, kendi espiri anlayışını üstün sanan da kk. de birbirini buluyor işte. Ama birbirimizin hakkını da yemeyelim yazıktır, ikimizin kafada da ince bir yer var şimdi. Konu boyunca espiri anlayışınıza demode de olsa eşlik edebilen bir ben çıktım, hakkımı yemeyin.
[/QUOTE]
Kız bu kadar edebiyat benim için değer mi be

[/QUOTE]
Değer kız değmez mi hiç, asıl senin için değer, şu kk. aleminde ağız tadıyla bir muhabbet edilmiyor, espiriden de anlamıyorlar, hemen kızıp küsüyorlar, gerçi espiri anlayışımı demode bulsan da dişime göre muhabbetin var. Bulmuşum edebiyatın dibine dibine vururum, kaçırma keyfimi.

Değer kız değmez mi hiç, asıl senin için değer, şu kk. aleminde ağız tadıyla bir muhabbet edilmiyor, espiriden de anlamıyorlar, hemen kızıp küsüyorlar, gerçi espiri anlayışımı demode bulsan da dişime göre muhabbetin var. Bulmuşum edebiyatın dibine dibine vururum, kaçırma keyfimi.
[/QUOTE]
O zman dost acı söyler bazı demodelikler var ama tekniğin iyi geliştirmen lazım
Tamam yap edebiyatını sevdim seni şeker bir insana benziysun

O zman dost acı söyler bazı demodelikler var ama tekniğin iyi geliştirmen lazım

Tamam yap edebiyatını sevdim seni şeker bir insana benziysun
Tekniğimi geliştirmeye çalışıyorum, henüz başarılı olamadım ama, bir de senin tekniği deneyeceğim, alay ederek başlayıp, ezik mezik hakaretimsi devam edip, sonlara doğru da cevap bulamazsam konyu değiştirerek yürüyeceğim,

Bak gördün mü ikimizde de bir alfalık var da sürüler kıymetimizi bilemedi.

Haa bir şey daha zekânı sevdim, gerçekten.

Ben dediğin şeyleri söyleyerek şaka yapmiyordum o yüzden teknik yoktu aradaki fark.
Ayrıca çaresizce tek cümleme bile destan yazman beni düşündürdü,deriiiin duygulara soktu ama yine de iyi olun..

Ben dediğin şeyleri söyleyerek şaka yapmiyordum o yüzden teknik yoktu aradaki fark.
Ayrıca çaresizce tek cümleme bile destan yazman beni düşündürdü,deriiiin duygulara soktu ama yine de iyi olun..
Ciddi misin, ben de insanlara verdiğin cevaplar alayvari olunca, bu kız eğlencesine konu açmış, sağlam da sinir ediyor, bir zeka pırıltısı var diye düşünmüştüm, yıkıldım şuan, gerçeksen çok fena be kuzum.

Şimdi ben tek cümleyle ne demek istediğini anladığım için fazla çabaya sokmadım seni, ama baktım sen tek cümleyle anlamıyorsun, çabam o yüzden, gerçi çok cümle ile de anlamamışsın, ben de diyorum bu kız neden o kadar yazmama rağmen kısa cevaplar veriyor, meğerse beni hiç anlamamış, gelişine sallıyormuş.

Konunun tadı kaçtı şimdi, zeki biri ile karşılıklı eğleniyoruz sanmıştım, kandırılmış hissediyorum, şimdi ben nasıl iyi olayım uykularım kaçacak.

Üzdü...

Hayati bu analiz seviyesiyle yasamak zor olmuyor mu?

Eziklediğin ortama girmek için neden tavsiye istiyosun ki onu anlayamadım? Bu ne yaman çelişki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…