Sorum içerde

Yukarda Delhi gibi bir yer yazmışsınız da, madem orda yaşıyorsunuz o zaman siz de Delhi civarı sosyo-ekonomik sınıftan geliyorsunuz. Madem şahhane eğitimli! harikulade kültürlüsünüz!, o insanlar da çok aşağıda, neden Zekeriyaköy'de yaşamak yerine o cahil tiplerle sürünüyorsunuz? (ciddi soruyorum)
Delhi derken bahsettiğim yer değil ülke olarak bashettim
Ayrıca olabilir belki bende geldim bahsettiğiniz yerden yabancı değilim demiştim zaten

On numara ortam ayol. Şu anda hepimizin gün tabağına ve bol sohbete ihtiyacı var. Siz de az fuları gevsetin alın bir tabak. Alfayi da üçüncü günün şafağında börek tarifi verirken görebilirsin. Şansın varsa Avon kataloğuna bileğini sürttürüp ürün de satar. Gerçi bilmiyorum kaldı mı hâlâ 🤔
Gerçekten on numara ortam yeni eve taşındık bebegimde oldu ücretsiz izindeyim komşular hayırlı olsuna geldiler gün yapacağız katılır mısın dediler hayatımda hiç güne katılmadım bir tane yaşıtım yok aralarında en genci neredeyse annemle yaşıt olur dedim katıldım vallahi harika ortam ileri yasin vermiş olduğu bir sanaldan uzaklaşma var kendi halkerindeler hepsinin elinde bir el işi bayıldım valla eşim bile diyor bu gün işi sana çok yaradı diye

Hayır siz böyle, gün ortamı, Müge Anlı izlemek gibi şeylerden uzakmışsınız ya etrafınızdaki herkes mi öyle? Sizler biraraya gelince ne konuşur, neler yaparsınız? Sanki böyle dünyanın öbür ucundaki bambaşka bir kültürden bahsediyorsunuz. Ne yapılır, nasıl davranılirmiş.
Komiksiniz cidden.
İnşallah tenezzül edip çağırmazdım sizi.
Müge anlı izlemeyince niye uzaylı oluyrum

Merhaba aslında hiç dikkat çekmeyen bir yazı
Çünkü başlangıcı iyi bir kariyer ile şov yapıp sonlara doğru o" insanlar diyerek aslında kk uyleri diklat ederse, siz ayrım yapmış oldunuz.
Benim için herşeyi ayıran cehalettir ister alaylı ister okullu.
Sizden ala cahil mi var?
Kariyer şovu yapma peşinde olan sizin gibi insanları sınıflandırır ben yalnızca kendimden örnek verdim, zorunuza mı gitti yazık. Hiç zor değil biraz zeka biraz çaba biraz imkan ile siz bile yapabilirsiniz
Size laf anlatabilmek için sizin tabirinizi kullandım, insanları o insanlar bu insanlar diye ayırıyor olsam sizin edepsizliğinizi hadsizliğinizi doğru bulurdum
Kk üyeleri salak değil, sizi de beni de gayet doğru anlayabiliyorlar, şimdi de kk üyelerini aşağılıyorsunuz

Merhaba aslında hiç dikkat çekmeyen bir yazı
Çünkü başlangıcı iyi bir kariyer ile şov yapıp sonlara doğru o" insanlar diyerek aslında kk uyleri diklat ederse, siz ayrım yapmış oldunuz.
Benim için herşeyi ayıran cehalettir ister alaylı ister okullu.
Kadın işaret sıfatı kullanmış, kasmasak mi acaba haksız çıkarmak için?

Gerçekten on numara ortam yeni eve taşındık bebegimde oldu ücretsiz izindeyim komşular hayırlı olsuna geldiler gün yapacağız katılır mısın dediler hayatımda hiç güne katılmadım bir tane yaşıtım yok aralarında en genci neredeyse annemle yaşıt olur dedim katıldım vallahi harika ortam ileri yasin vermiş olduğu bir sanaldan uzaklaşma var kendi halkerindeler hepsinin elinde bir el işi bayıldım valla eşim bile diyor bu gün işi sana çok yaradı diye
Valla ya böyle bi apartmanda oturmuştum. Tatlı dilli oluyorlar görmüş geçirmiş.

Delhi yazmanız iyice aşağılamak istemenizden mi, yoksa delhi nasıl bir yer habersiz olmanızdan mı bilemiyorum :KK51: Delhi dünyanın pislik çukurlarından biri, şu ülkede ne olursa olsun kimse Delhi civarı değil inanın. Onu bunu hint diye aşağılyacak bir yerde hiç değilsiniz bence, yazdıklarınızı okudum da hiçbir şekilde kendini ifade etme beceriniz yok. Mesajlarda ne dediğiniz anlaşılmıyor, yukarda da yazmışlar 112ye bile derdinizi anlatamışsınız. Öyle çok ahım şahım bir eğitim seviyesinden geldiğinizi düşünmüyorum yani, 2 yıllık AÖF okuyup kendini astronot sanan arkadaşlardan geldiniz bana:KK51:
Ay iyiki Delhi örneği verdim de yeni bir şey okuyup gelip satıyorsunuz burda
Ülkeleri gayet iyi bilirim sağol nasıl bir yer olduğunu siz çukur demesedydiniz
Ben Oslo sanacaktim.
Evet mesajlaşma da iyi değilim olabilir çok normal.
Ben ilkokulu mezunu da olabilirim ben yüksek eğitimliyim demedim sonuçta
Bana diyorsunuz ama kendiniz eleştirdiginiz aynı şeyi yapıyorsunuz
Yani benim o grubu denk gormemem için egitimli mi olmam lazım

Herkese merhaba :halay:
Lojmana taşındım.buradaki ortamda ğitim seviyesi aşağıda,meraklı teyzeler,gün partileri kendini dolmaya böreğe adamış müge anlı fanları ile dolu
Mesleğim gereği gözlem yeteneğim iyi sayılır ama yine de gözden kaçanlar vardır
Her neyse sorum şudur,
Hiç böyle bir ortama girmedim ama yabancı da değilim
Dikkat etmem gereken neler var?
Bu ortamdaki alfa beta omega kimler olur? ? Sürü kimi dinler?
Teşekkürler

Ben Oslo sanacaktim.
Bilmem, sizce?

Ben Oslo sanacaktim.
Siz hakikaten cahilsiniz öyle böyle değil
İnsan bir düşünür bu kim acaba bana ne anlatıyor diye
Cherry bilgisi olmadan tecrübesi olmadan sırf sizle laf yarıştırmak için bilmediği birşeyi netten okuyup size laf sokacak son insan
Size gelince herşey normal sizden gayrısı anormal
Eğitim seviyesinden aşağıladığınız insanlardan üstün olmanız için (size göre) onlardan daha eğitimli olmanız gerekir

X