Bir kadinin esine karsi durusu sizce nasil olmalidir? Yani saygi duyulmak, sevgi gormek, esinin gozunde yucelmek icin bir kadin nasil olmalidir sizce? Mesela dogal oldugu gibi mi, kendine guvenen, taviz vermeyen mi, ona ihtiyaciniz oldugunu cok hissettirerek mi, yoksa herisin kendi yaparak mi vs vs aklima gelenler bunlar, evli ve tecrubeli olanlar ne diyorsunuz? Yoksa hicbirsey yapmam ben oldugum gibi davranirim mi diyorsunuz, yoksa bazen davransilara dikkat etmek gerekli mi?
kızlar sizlere büyük anlamda katılıyorum tabiki doğal olmakda fayda var zaten kendimizi değiştiremiyeceğimizi düşününce bu ister istemez gerçekleşiyor ama mutlu bir evlilik için iki tarafta yeri geldiğinde özveride bulunmuyormu sizce, vede bulunmak zorunda değilmi ben mesela ütü yapmasını hiç sevmiyorum ama mecburen yapıyorum buda bir özveri değilmidir yada eşim benim hoşlandığım bir şeyi sevmediği halde benim hatırıma kabullenebiliyor sonuçta olması gerekende bu değilmidir bence karşılıklı özveriler olmadan bir evlilik yürümez yürüsede iki tarafta çok mutlu olamaz