G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
Bir eşin gözünde yücelmek için hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Çünkü özellikle yapılan şeylerle yücelemezsiniz.
Eşiniz sizi seviyorsa, size saygı duyuyorsa bu yeterde artar. Şunu yapayım yüceleyim demek yanlış ve saçmadır.
Eşiniz sizi sevmiyorsa ağzınızla kuş tutsanız onun için nafile olur.
Anlayacağınız sevgi ve saygı varsa, fazladan hareketlere, davranışlara gerek yoktur. Çünkü karşınızda sizi siz olduğunuz için seven biri vardır.
arkadaşım çok güzel açıklamışsın..bi tek eklemek istediğim şey,kendine nasıl davranılmasını istiyosan karşındakine de öyle davranırsan saygı zaten kendiliğinden gelişir.eğer kadın gibi kadınsan bişey yapmana gerek kalmaz...
nedir kadın gibi kadın olmak...
bence özetle herşeyin dozunu ayrlamatır...
kendine güveneceksin
tek başına ayakta sağlam duracaksın...ama sana ihtiyacım yok sen olmasan da olur havasına girmeden...
paranı kazanacaksın (ama naçizane tavsiyem eşine amir olma...iğğrenç bişey)
giyinmenin süslenmenin ben güzelim demenin yerini zamanını iyi bileceksin...
asla pasif olup her dediğine he demeyeceksin ama ben ne dersem o olur da olmayacak...
(eğer evde son sözü ben söylerim...o da peki karıcımdır moduna gelmişse zaten adam, bırak öyle kalsın:roflol:)
onu düşündüğünü ona değer verdiğini her an hissettireceksin (şımarmasına izin vermeden)
yemeğin temizliğin görgün tam olacak...
ailesine saygı duyacaksın (sevmek zorunda değilsin....)
mümkün olduğunca ailesini evinize taşıyıp konuşmayacaksın (sen çözersin problemi...kocanın bilmesine ne gerek var ki...:lepi:)
evine gelen misafri hanımefendi edanla tam bir memnuniyetle karşılayıp ağırlayacaksın...
bunlar çoğaltılır işte...kadın gibi kadın olacaksın...erkekleşmeden...kabalaşmadan...zerafetini bozmadan...ne çıtkırıldım ne erkek gibi...
eğer öyleyesen kocanın sana hissettiği şey hayranlık oluyor...bu saygıyı zaten getiriyor...
sana hissettiği hayranlığı yüzüne söylemese bile söylediği 3. kişiler sana ulaştırıyor zatenkaydirigubbakcemile5