• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum eşi kıskanç olanlara : hamileyken de eşiniz sizi kıskandi mi ?

munişim eşim oraya gitme buraya gitme şöyle böyle yapma demez . önceden bana bir kere seni bin tane erkeğin arasına da koysalar yine de aklıma zerre şüphe gelmez demişti. ama bizim kıskançligimiz nasıl oluyor biliyor musun mesela dışarı çıkınca bakip geçen bir erkege kendi kendine kizmasi. bunlar hoşuma gidiyordu. yoksa zaten kapaliyim giydigime bisey bulamaz
hafif seylerdi .
simdi durum ne biliyor musun ben zaten kendimi begenmiyorum 84 kilo olmuşum hayatımda görmediğim kilolar. ne giysem yakismiyor yarım dünya kadarim. istiyorum ki beni biraz kiskansin ki , bende o bir erkek gözüyle böyle kiskaniyorsa hala giderim var deyim. belki saçma ama bu ozguvenim gitti çünkü munişim :KK43:

Kuzum hiç takma bunu kafana, kaç kiloyla hamile kaldın bilmiyorum ama kendimden örnek vereyim, 42 kiloydum kızıma hamile kaldığımda, 18 kilo birden aldım, karnım daha 12 haftalık hamileyken fırlamaya başladı, öyle bir karnım oldu ki görenler kesin ikiz doğuracak diyordu ve boyumda hepi topu 1.5 metre, zayıf incecik bir kızken aniden futbol topuna kol bacak takılmış gibi bir görüntüm oldu, vücut yusyuvarlak, yüz desen zaten ne kadar zayıf olursam olayım yuvarlaktır, kendi kendimle dalga geçerdim bayır aşağı yuvarlanırsam duramayacağım sanırım diye :)))

Öyle bir yerdim ki bir tencere yemeğin dibi gelirdi, eşim garibim oturur beni seyrederdi şaşkın şaşkın, beni beğenir mi, bu kadar yememe benden uzaklaşır mı diye hiç düşünmedim, hamileydim yahu, yusyuvarlak olmuşum, buzdolabının önüne çöküp çöp öğütücüsü gibi herşeyi yiyormuşum önemsemezdim, aşık olduğum adamın bebeğini taşıyordum, bir bebeğim olacaktı, bebek sağlıklıydı, ben sağlıklıydım gerisi de hiiiiç önemli değildi.

Sen de önemseme, eşin seni seviyordur, sevmesi için kıskanması gerekmiyor, sen onun eşisin, bir bebeğiniz olacak, hamileliğin yolunda gidiyor, keyfini çıkarmaya bak:KK15:

O zaman şöyle söyleyeyim kıskanılmak bir sevgi işareti değildir, kişi kendisine güvenmediği için eşinin de aynı şeyleri yapacağını düşünür bu yüzden onu kıskanıp kısıtlar. Bence çok fazla cins olmayın :)
ama bende cok kiskancim kendimde bu zamana kadar bişey yapmadim. herkezi kendim gibi mi düşünüyorum

Kuzum hiç takma bunu kafana, kaç kiloyla hamile kaldın bilmiyorum ama kendimden örnek vereyim, 42 kiloydum kızıma hamile kaldığımda, 18 kilo birden aldım, karnım daha 12 haftalık hamileyken fırlamaya başladı, öyle bir karnım oldu ki görenler kesin ikiz doğuracak diyordu ve boyumda hepi topu 1.5 metre, zayıf incecik bir kızken aniden futbol topuna kol bacak takılmış gibi bir görüntüm oldu, vücut yusyuvarlak, yüz desen zaten ne kadar zayıf olursam olayım yuvarlaktır, kendi kendimle dalga geçerdim bayır aşağı yuvarlanırsam duramayacağım sanırım diye :)))

Öyle bir yerdim ki bir tencere yemeğin dibi gelirdi, eşim garibim oturur beni seyrederdi şaşkın şaşkın, beni beğenir mi, bu kadar yememe benden uzaklaşır mı diye hiç düşünmedim, hamileydim yahu, yusyuvarlak olmuşum, buzdolabının önüne çöküp çöp öğütücüsü gibi herşeyi yiyormuşum önemsemezdim, aşık olduğum adamın bebeğini taşıyordum, bir bebeğim olacaktı, bebek sağlıklıydı, ben sağlıklıydım gerisi de hiiiiç önemli değildi.

Sen de önemseme, eşin seni seviyordur, sevmesi için kıskanması gerekmiyor, sen onun eşisin, bir bebeğiniz olacak, hamileliğin yolunda gidiyor, keyfini çıkarmaya bak:KK15:
valla muniş evlendigimde 65 kiloydum şimdi 84. esimde 12 kilo falan aldı onuda fit birakmadim.
valla sana çok ozendim kendimi tutmak zorundayim hipotroidi hastasiyim çünkü.
6 ayda 8 kilo almisim ne halt yiyecem bilmiyorum. şimdi birde diyorlarki dogumdan sonra erkegin ilgisi azaliyormus.
azıcık da o geliyor aklima.
simdiden nasıl önlem alabilirim. konusma gücüm iyidir simdiden neler soylesem. ? ;)

evet arkadaşlar sorumu yukaridaki gibi.

6 aylık hamileyim . daha 1 yillik evli bile değilim. önceden eşim daha çok kiskanirdi.

ama şimdi ön onden arka arkadan firladigi için :deli: kendimi de begenmez oldum sanki eşim beni kiskanmiyor gibi geliyor.
önceden disari cikinca arardi merak ederdi bakanlara kizardi simdi gidiyorum demiyor ki bu hanim nerde kaldi öldü mü kaldı mi :deli::bicak:

bende üZülüyorum . zaten karnim çıktıkça ne giyersem giyiyim sadece sevimli olabiliyorum cekici olamiyorum :bicak:
adam dekolte giysemde gelip gobegimi seviyor kendimi kadınsı hissetmiyorum oda böyle yapınca acaba ise zaten bakmaz mi diye düşünüyor ki ?

Hani bariz fark gormesem konuyu acmayacam
sizinde böyle oldu mu ?
dogumdan hemen sonra kilo verip kendime daha çok bakmayı düşünüyorum çünkü kendime olan ozguvenimi kaybettim.

sizler ne dersiniz bu deliye :halay:
Doğumdan sonra acısını çıkartırsın, şimdilik idare et!

Bebeğin olduktan sonra "bu bebeğin gazı yok kızlar, iştahı süper, bir sorun mu var" diye konu açarsan şaşırmayacağım.

adam beni hamile olarak bile görmüyor nedense. fazla kilo almadığım için heralde. huyları aynen devam

valla muniş evlendigimde 65 kiloydum şimdi 84. esimde 12 kilo falan aldı onuda fit birakmadim.
valla sana çok ozendim kendimi tutmak zorundayim hipotroidi hastasiyim çünkü.
6 ayda 8 kilo almisim ne halt yiyecem bilmiyorum. şimdi birde diyorlarki dogumdan sonra erkegin ilgisi azaliyormus.
azıcık da o geliyor aklima.
simdiden nasıl önlem alabilirim. konusma gücüm iyidir simdiden neler soylesem. ? :KK66:
Bana bak heriiiif:KK11: beni lohusayken bile kıskanacaksın:sinirli:ben sana kıskançsın diye vardım,amanın ne kör talihim varmıış:KK61:A dostlaaaar:KK67: de:KK70::KK70::KK70::KK70:

Hamilelikte tek derdin bu olsun. 12.haftama girmek uzereydim. Kafamda zaten kilolu hamile kaldim herhalde 9 ay sonunda kapilardan sigmam adam da begenmez artık gibi dusunceler donuyordu. Hatta keske daha zayif hamile kalsaydim diyordum. Bebegimin kalbi durmus...Allah sana ve bebegine saglik versin gerisi bos. Kilo alinir verilir. Dogumdan bir sure sonra sisler iner bir kuafore gidilir bir alisverise. Dert ettigin seye bak...

yaa dün de böyle bi hamile konusu açıldı kendini çekici bulmayıp üzülüyordu göbeği çıktıkça.
ben hamileyken kendimi o kadar seviyordum ki o göbek çıktıkça çok hoşuma gidiyordu son ana kadar tadını çıkardım güzel hamiş kıyafetleri giydim sevimli göründüm kendime baktım.
bebiş doğunca kilo da versen şu andaki gibi kendine bakamayacağın için eskisi gibi olamıcaksın bi süre emin ol :D :D
benimki 11 aylık ben hala anca saçımı yıkayabiliyorum taramak bile lüks. dün uyutayım da bi duş alıyım süsleniyim dedim allahım çocuğun enerjisi benimkinden fazla sürekli bişeyleri atıyor zıplıyor oynuyor , uyutmaya çalışırken de baya yoruldum sonra sızmışım sabah da işe geldim . her gün böyle:)
kısacası hamilelik günlerimdeki rahatlığımı özlüyorum göbeğimi yaya yaya akşam film dizi izleyerek meyve yememizi keyif yapmamızı. şimdi eşim bi yerde ben biyerde yemekte bile zor görüşüyürız:)
tadını çıkar

Göbeğinizi seviyormuş işte ne güzel. Hamile karısına eziyet eden sığır dolu ortalık. Bırakın nasıl görürse görsün. Bir kaç ay sıkın dişinizi. Hamileyken de fit olamayacağınıza göre. Her güzel şeyin bir bedeli var. Bebek geliyor bebek. Bırakın kocam beğenmiyor mu demeyi.. :emir_bebek:
Ben hiç düşünmedim beni nasıl görüyor diye nasıl görürse görsündü benim için.. :63:
Daha 6 aylıkmış rahat zamanlar. Adam daha ne hallerinizi görecek bilseniz :KK48:

Göbeğinizi seviyormuş işte ne güzel. Hamile karısına eziyet eden sığır dolu ortalık. Bırakın nasıl görürse görsün. Bir kaç ay sıkın dişinizi. Hamileyken de fit olamayacağınıza göre. Her güzel şeyin bir bedeli var. Bebek geliyor bebek. Bırakın kocam beğenmiyor mu demeyi.. :emir_bebek:
Ben hiç düşünmedim beni nasıl görüyor diye nasıl görürse görsündü benim için.. :63:
Daha 6 aylıkmış rahat zamanlar. Adam daha ne hallerinizi görecek bilseniz :KK48:
ayy ne hallerimi gorecek ki ? :)

Ben kandırdım bizimkini, daha hamile kalmadan önlemini aldım :KK76:
Geçen bir konu açtım, hamile kadınlar bir derginin araştırmasına göre erkeklere daha çekici geliyormuş dedim.
Baya baya inandı. :KK14:
Umarım çakmaz davayı :halay::halay:

Mümkünse ne ben kıskanayım ne eşim kıskansın.
Kıskançlık kadar hayatı olumsuz etkileyen bişey yok.

Back
X