• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum eşi kıskanç olanlara : hamileyken de eşiniz sizi kıskandi mi ?

Hamile konuları bugun sıktı artk. Kocasından ilgiyi göremeyen soluğu burda alıyo:işsiz: al karşına konuş , çekiciliğini kaybetmek istemiyosan hamile kalma.
çok sikildiysaniz cevap yazmayin hanımefendi. çok derdim var doksem ama bunlarla kafami dagitiyorum . uzmekte uzulmekte istemiyorum lütfen

ay yemin ederim bende sana çok ozendim :)
Çok ilgincsin gerçektende senim şu anki sorunun bebeğimi nasıl büyütucem hangi kitapları okusam daha bilgilendirici olur vs vs gibi şeyler olmalı mesela sağlıklı beslenmek olmalı kocan kiskanmiyormus eee çok mu dert valla kadınlar anlaşılmaz kıskanan komu acıyı kıskanmayan konu acıyo

Kiskanilmak güzel birşey mi? bı bana mı saçma geliyor bu anlamadım. Eşim beni kiskansa kişi kendinden bilir işi derim başına eksirim heralde. Bana ve kendine güvenen adam beni kiskanmaz nokta :)

Ama şurada haklısın kendini kadın gibi ve çekici hissetmiyorsun hamileyken. Ben de aynı duygular içerisindeydim. Keşke önce esinize ve evliliginize doysaydiniz bebek için çok acele etmisssiniz. Bu başbaşa geçireceğiniz günler bir daha gelmeyecek çünkü...
l
iki konuda da haklısınız. ama birinci dediğiniz elimde değil.
hoşuma gidiyor. ne kadar kiskanirsa o kadar hoşuma gider psikopat miyim neyim :)

şimdi ben zaten kendimi begenmedigim için bu aralar oda kiskansa yok caniimmm hala guzelim diyeceğim. olay bu

yani cevabım şu mu ?
şimdi eşim ben hamile olduğum için disaridaki erkeklerin hamile kadına bakmayagini erkeklik ic güdüsü ile düşünüyor . bu yüzden rahat ?
Evet canim aynen oyle. Rahatsiz oluyorsan sor bence. Hamile bi kadının çekici seksi olması çok sacma. Eşine her türlü çekici gelebilirsin ama karnında bebeğini tasiyorsun. Şuan gözüne çekici yerine sevimli gelmen çok normal. Hersey olması gerektiği gibi bence. Erkek niye kiskanir. Kaybetmekten korkar mesela. Şimdi evlisiniz. Çocuğunuz olacak. Daha çok benimsemiştir belki seni. Güveni artmıştır. Çok kiskanılmak güzel değil :(

Kocanızın sizi kıskanmasının sizin çok güzel olmanızla alakası olmadığını, kendine güvensizliğinden kaynaklandığını bir anlasanız böyle şeylere üzülmezsiniz.
doğru haklısın ama benim ozguvenim düşmeye başladı. sonra da eşimin hareketleri batmaya başladı etrafda suç arar oldum

evet arkadaşlar sorumu yukaridaki gibi.

6 aylık hamileyim . daha 1 yillik evli bile değilim. önceden eşim daha çok kiskanirdi.

ama şimdi ön onden arka arkadan firladigi için :deli: kendimi de begenmez oldum sanki eşim beni kiskanmiyor gibi geliyor.
önceden disari cikinca arardi merak ederdi bakanlara kizardi simdi gidiyorum demiyor ki bu hanim nerde kaldi öldü mü kaldı mi :deli::bicak:

bende üZülüyorum . zaten karnim çıktıkça ne giyersem giyiyim sadece sevimli olabiliyorum cekici olamiyorum :bicak:
adam dekolte giysemde gelip gobegimi seviyor kendimi kadınsı hissetmiyorum oda böyle yapınca acaba ise zaten bakmaz mi diye düşünüyor ki ?

Hani bariz fark gormesem konuyu acmayacam
sizinde böyle oldu mu ?
dogumdan hemen sonra kilo verip kendime daha çok bakmayı düşünüyorum çünkü kendime olan ozguvenimi kaybettim.

sizler ne dersiniz bu deliye :halay:
:) sen dogumdan sonra kendine vakit ayirabilirsen bakarsin canim :) canini sikmak istemem ama benim bebegim dogali 2 ay oldu tuylerim,kaşlarım biyiklarim, sacim ve aklina daha ne gelirse :) hepsi oldugu gibi duruyor cunku cocuga tek basim bakiyorum ve vaktim yok.. herseyden once bebegini dusuneceksin sende yapamayacaksin :) benim icimden bile gelmiyor sadece bebisim iyi olsun yeter bana.. bebek uyudugunda ev isi yemek utu vs vs derken dusu zir aliyorsun inan.. umarim seninki boyle olmaz ama genel anlamda olan bu..

l
iki konuda da haklısınız. ama birinci dediğiniz elimde değil.
hoşuma gidiyor. ne kadar kiskanirsa o kadar hoşuma gider psikopat miyim neyim :)

şimdi ben zaten kendimi begenmedigim için bu aralar oda kiskansa yok caniimmm hala guzelim diyeceğim. olay bu

Güzelsin güzelsin bol bol suslen foto çekin şimdi böyle hissediyorsun ama bebek doğunca hamile hallerine bakıp bakıp ne guzelmisim diyeceksin :)

doğru haklısın ama benim ozguvenim düşmeye başladı. sonra da eşimin hareketleri batmaya başladı etrafda suç arar oldum

Birebir şahit olduğum yaşanmış bir olayı anlatayım sana o zaman: Bir çiftimiz var, 6 senelik evliler. Kadın son zamanlarda kocasının ağır kıskançlık krizlerinden şikayetçiydi, "Şu adam sana bakıyor niye?", "Balkona çıkma karşı komşu var" falan stili baya kadının hareketlerini kısıtlayan. Bunun için de destek almaya gelmişler. Görüşmeler sonunda adamın karısını 1 yıl önce aldattığı ortaya çıkmıştı, adam itiraf etmişti. Yani böyle istediğin kıskançlık krizleri seni çok güzel buldukları için değil aslında, "Benim malıma kimse göz dikemez ben bilirim bu işleri" mantığıyla. Bence tam tersi, kocan sana güven duyduğu için mutlu olmalısın ve hamileliğinin tadını çıkarmalısın.

Evet canim aynen oyle. Rahatsiz oluyorsan sor bence. Hamile bi kadının çekici seksi olması çok sacma. Eşine her türlü çekici gelebilirsin ama karnında bebeğini tasiyorsun. Şuan gözüne çekici yerine sevimli gelmen çok normal. Hersey olması gerektiği gibi bence. Erkek niye kiskanir. Kaybetmekten korkar mesela. Şimdi evlisiniz. Çocuğunuz olacak. Daha çok benimsemiştir belki seni. Güveni artmıştır. Çok kiskanılmak güzel değil :KK43:
mantıklı bir cevap...
ama zaten sıkacak derecede kıskanç değildir.
bide şöyle bir olay var demi evlendik cocukda olacak kaybetme korkusu sifira iniyor

Ne kadar güzel işte. Bence dertlenmeyin sevinin.. eşim dışarı çıkarken giyindiğimde çok kez ağlatmıştır beni. Kaç yaşında kadınsın bi de çocuğun olcak utanmıyon mu falan diye çok üstüme gelirdi. Ki kısa kollu diz hizamda elbise giyerdim öyle çıplak da gezmezdim.

Doğum yapınca rahat bırakır dediler. Bu defa koca kadın çoluklu çocuklu diye bıdı bıdı yaptı.

Bigün öyle bi koz verdi ki elime bidaha giydiğime gık dedirtmedim :)) çocuk 5 yaşında kıskançlık hala tavan ve ben 60 yaşıma da gelsem değişmem kıskanırım diyo. İllallah ediyorum artık. Sınıf annesi olmamı bile istemedi adam ya. Elinden gelse kapı dışına çıkarmıycak..

Elinizdeki nimetin kıymetini bilin..

Birebir şahit olduğum yaşanmış bir olayı anlatayım sana o zaman: Bir çiftimiz var, 6 senelik evliler. Kadın son zamanlarda kocasının ağır kıskançlık krizlerinden şikayetçiydi, "Şu adam sana bakıyor niye?", "Balkona çıkma karşı komşu var" falan stili baya kadının hareketlerini kısıtlayan. Bunun için de destek almaya gelmişler. Görüşmeler sonunda adamın karısını 1 yıl önce aldattığı ortaya çıkmıştı, adam itiraf etmişti. Yani böyle istediğin kıskançlık krizleri seni çok güzel buldukları için değil aslında, "Benim malıma kimse göz dikemez ben bilirim bu işleri" mantığıyla. Bence tam tersi, kocan sana güven duyduğu için mutlu olmalısın ve hamileliğinin tadını çıkarmalısın.
şöyle bir silkelenmedim değil.
kişi kendinden bilir işi yani.
zaten aşırı kiskanmaz. haftada bir dışarı çıkıyoruz onda da istiyorum mesela bakan var mi diye önceki gibi baksin

mantıklı bir cevap...
ama zaten sıkacak derecede kıskanç değildir.
bide şöyle bir olay var demi evlendik cocukda olacak kaybetme korkusu sifira iniyor
Kaybetme korkusu değilde daha çok, artık biz bir aileyiz yuva kurduk çocuğumuz olucak. Onun rahatlığı diyelim. Bence cok guzel. Darısı olmayanların başına :KK36:

Ne kadar güzel işte. Bence dertlenmeyin sevinin.. eşim dışarı çıkarken giyindiğimde çok kez ağlatmıştır beni. Kaç yaşında kadınsın bi de çocuğun olcak utanmıyon mu falan diye çok üstüme gelirdi. Ki kısa kollu diz hizamda elbise giyerdim öyle çıplak da gezmezdim.

Doğum yapınca rahat bırakır dediler. Bu defa koca kadın çoluklu çocuklu diye bıdı bıdı yaptı.

Bigün öyle bi koz verdi ki elime bidaha giydiğime gık dedirtmedim :)) çocuk 5 yaşında kıskançlık hala tavan ve ben 60 yaşıma da gelsem değişmem kıskanırım diyo. İllallah ediyorum artık. Sınıf annesi olmamı bile istemedi adam ya. Elinden gelse kapı dışına çıkarmıycak..

Elinizdeki nimetin kıymetini bilin..
ama huy bu.
baştan kiskanmayacakti o zaman yaaaa:)
alistirdi birden kesince honk noluyor oluyor insan

Back
X