• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum eşi kıskanç olanlara : hamileyken de eşiniz sizi kıskandi mi ?

Kiskanclik herkeste zaman zaman olabilir ama bu tarz evden cikmak, kiyafet bilmem ne konularinda abarti kiskancligin cekici gorunmekle, esinin begenmesiyle, sevgisiyle alakasi yok bence. Esiniz ya kendine ya size guvenmiyordur. Ya da kisi kendin bilir isi, kendisi disardaki kadinlara nasil bakiyorsa artik baskalarini da oyle göruyordur.
Hamile olunca guvenceye aldigini hissetmistir.

Ben yillardir sporumu yapan biriyim, fitimdir eşim beni güzel buldugunu hep söyler ama tek basima disari ciktim diye beni kontrol etme geregi duymaz. Kisitlanmak, sorgulanmak neden hosunuza gidiyor anlamiyorum.

evet arkadaşlar sorumu yukaridaki gibi.

6 aylık hamileyim . daha 1 yillik evli bile değilim. önceden eşim daha çok kiskanirdi.

ama şimdi ön onden arka arkadan firladigi için :deli: kendimi de begenmez oldum sanki eşim beni kiskanmiyor gibi geliyor.
önceden disari cikinca arardi merak ederdi bakanlara kizardi simdi gidiyorum demiyor ki bu hanim nerde kaldi öldü mü kaldı mi :deli::bicak:

bende üZülüyorum . zaten karnim çıktıkça ne giyersem giyiyim sadece sevimli olabiliyorum cekici olamiyorum :bicak:
adam dekolte giysemde gelip gobegimi seviyor kendimi kadınsı hissetmiyorum oda böyle yapınca acaba ise zaten bakmaz mi diye düşünüyor ki ?

Hani bariz fark gormesem konuyu acmayacam
sizinde böyle oldu mu ?
dogumdan hemen sonra kilo verip kendime daha çok bakmayı düşünüyorum çünkü kendime olan ozguvenimi kaybettim.

sizler ne dersiniz bu deliye :halay:
Benimki sanirsam 90 yasina bile bassam kiskanacak çünkü kendinden genç duruyrm ;))

onu giyme bunu giyme, oraya gitme, arkadaşlarınla buluşma, neden markete gittin, neden buraya gittin bunlar kıskanılmak değilki

bunları yapan adam baskıcıdır, kadın üzerinde istediğini yapma hakkına sahip olduğunu düşünüyordur

benim kocam bana bunları yapmıyor diye beni sevmiyor anlamına da gelmiyor ki ben dayanamam böyle şeylere

şöyle bir silkelenmedim değil.
kişi kendinden bilir işi yani.
zaten aşırı kiskanmaz. haftada bir dışarı çıkıyoruz onda da istiyorum mesela bakan var mi diye önceki gibi baksin

Hamileyken erkekler bazen eşlerine nasıl desem daha ulvi bir bakışla bakıyorlar, yani tabir doğru olur mu bilmiyorum da daha kutsal gibi. Daha kadınsı hissetmek istiyorsun ben seni anladım ama böyle abuk kıskançlıklar seni kadınsı ve güzel bulduğu için olmaz, kendine güvensizliğinden, "Lan ben yaptım/yapabilirim benimkine de yan gözle bakanlar olur mu?" mantığından kaynaklı olur. Bence açık açık eşinle konuşmalı, kendini kadınsı hissetmediğinden bahsetmelisin, biraz iltifat etsin, okşasın öpsün seni. :)

siz kıskanmamasından mı şikayetçisiniz anlamadım..
kıskanmasın işte daha iyi, kısıtlanmamış olursunuz.

ay yemin ederim bende sana çok ozendim :)
Elmas, annem niye kıskanmasını istiyorsun bu kadar? Kıskançlık hiçte özenilecek birşey değil, aşkın sevginin göstergesi de değil, sevgiyi kıskançlıkla ölçmeyin.
Her dakika sokağa çıkma, onu giyme, bunla konuşma, gülme, ağlama, oturma, kalkma diyen bir adamla ömür geçireceğime, hiçbirşeyime karışmayan bana ve kendine güvenen bir adamla ömür geçirmeyi yeğlerim.
Çevremde çok fazla kıskanç kadın ve erkek örneği olduğundan söz konusu kıskançlık olunca koşarak uzaklaşıyorum, bana göre değil kıskanmak veya kıskanılmak.

Elmas, annem niye kıskanmasını istiyorsun bu kadar? Kıskançlık hiçte özenilecek birşey değil, aşkın sevginin göstergesi de değil, sevgiyi kıskançlıkla ölçmeyin.
Her dakika sokağa çıkma, onu giyme, bunla konuşma, gülme, ağlama, oturma, kalkma diyen bir adamla ömür geçireceğime, hiçbirşeyime karışmayan bana ve kendine güvenen bir adamla ömür geçirmeyi yeğlerim.
Çevremde çok fazla kıskanç kadın ve erkek örneği olduğundan söz konusu kıskançlık olunca koşarak uzaklaşıyorum, bana göre değil kıskanmak veya kıskanılmak.
munişim eşim oraya gitme buraya gitme şöyle böyle yapma demez . önceden bana bir kere seni bin tane erkeğin arasına da koysalar yine de aklıma zerre şüphe gelmez demişti. ama bizim kıskançligimiz nasıl oluyor biliyor musun mesela dışarı çıkınca bakip geçen bir erkege kendi kendine kizmasi. bunlar hoşuma gidiyordu. yoksa zaten kapaliyim giydigime bisey bulamaz
hafif seylerdi .
simdi durum ne biliyor musun ben zaten kendimi begenmiyorum 84 kilo olmuşum hayatımda görmediğim kilolar. ne giysem yakismiyor yarım dünya kadarim. istiyorum ki beni biraz kiskansin ki , bende o bir erkek gözüyle böyle kiskaniyorsa hala giderim var deyim. belki saçma ama bu ozguvenim gitti çünkü munişim :(

Güzelsin güzelsin bol bol suslen foto çekin şimdi böyle hissediyorsun ama bebek doğunca hamile hallerine bakıp bakıp ne guzelmisim diyeceksin :)
zaten isin garibi herkez bana çok tatlı olmusun diyor yanaklarim falan da doldu :)
eşim de beni sevimli görüyor gobegime bakıp bakip gülüyor . ama çekici görmüyor bence o yuzden de kafa rahat onun

Kiskanclik herkeste zaman zaman olabilir ama bu tarz evden cikmak, kiyafet bilmem ne konularinda abarti kiskancligin cekici gorunmekle, esinin begenmesiyle, sevgisiyle alakasi yok bence. Esiniz ya kendine ya size guvenmiyordur. Ya da kisi kendin bilir isi, kendisi disardaki kadinlara nasil bakiyorsa artik baskalarini da oyle göruyordur.
Hamile olunca guvenceye aldigini hissetmistir.

Ben yillardir sporumu yapan biriyim, fitimdir eşim beni güzel buldugunu hep söyler ama tek basima disari ciktim diye beni kontrol etme geregi duymaz. Kisitlanmak, sorgulanmak neden hosunuza gidiyor anlamiyorum.
çünkü çok kısıtlamaz ki . hiç bu zamana kadar of yeter artık abarttin iyice demedim. adam beni iyice alistirmis şimdi kendimi boşlukta hissediyorum

siz kıskanmamasından mı şikayetçisiniz anlamadım..
kıskanmasın işte daha iyi, kısıtlanmamış olursunuz.
kisitlamazdi ki hafif şeyler di.
mesela carsiya çıkıyorum arardi nerdesin ne ladar kaldı diye soylerdim tamam derdi ama merak etmesi hoşuma giderdi şimdi çıkıyorum , önceden eve donuyorum5 diye ariyordum baktım şimdi banane merak etmiyor deyip bende aramıyorum

benim ruhum kaldırmaz bunları.gittigime geldigime kısacası herşeyime karışacak olsa ozaman üzülürdüm.
kendimi ozaman sorgulardım.
neden bana saygı duymuyor neden fikirlerimi karekterimi begenmiyor degiştirmeye çalışıyor düşüncesinden kendimi yer bitirirdim.
siz siz olun eşinize kıskanman çok güzeldi beni boşluga ittin şimdi demeyin

Hamileyken erkekler bazen eşlerine nasıl desem daha ulvi bir bakışla bakıyorlar, yani tabir doğru olur mu bilmiyorum da daha kutsal gibi. Daha kadınsı hissetmek istiyorsun ben seni anladım ama böyle abuk kıskançlıklar seni kadınsı ve güzel bulduğu için olmaz, kendine güvensizliğinden, "Lan ben yaptım/yapabilirim benimkine de yan gözle bakanlar olur mu?" mantığından kaynaklı olur. Bence açık açık eşinle konuşmalı, kendini kadınsı hissetmediğinden bahsetmelisin, biraz iltifat etsin, okşasın öpsün seni. :)
Allaha şükür öper ilgilenir ama sevimli görüyor iste. bide karnim o kadar şiştiki 6 aylik gibi değilim. kendimi begenmiyorum annemde kiziyor bu günlerini kaç kere goreceksin kendini sev diyor. ilgi cekmiyorum bence. üZülüyorum

benim ruhum kaldırmaz bunları.gittigime geldigime kısacası herşeyime karışacak olsa ozaman üzülürdüm.
kendimi ozaman sorgulardım.
neden bana saygı duymuyor neden fikirlerimi karekterimi begenmiyor degiştirmeye çalışıyor düşüncesinden kendimi yer bitirirdim.
siz siz olun eşinize kıskanman çok güzeldi beni boşluga ittin şimdi demeyin
bakin doğru ama kısıtlamaz ki doğru düzgün . örnek veriyim . ararim dışarı cikacam derim ne yapacaksin der dolasacagim derim/ şunu alacagim derim tamam der. buraya kadar önceki gibi.
ama önceden arardi eve geldin mi diye şimdi aramıyor aksam gelirken ariyor bisey lazım mi diye. bende şöyle dusunuyoruum esim birr erkek gözüyle böyle düşünüyor çünkü kimsenin bana bakmayagini dusunuyor rahatliyor diyorum istemiyorum . veya dışarı mi çıktık bakan var mi diye bir baksın diyorum bunlar küçük seyler

İnsanlar niye kıskanılmak ister anlamıyorum
Eşim beni böyle kontrol ettiğinde rahatsız oluyorum

Bi de şöyle bişey var
Daha ne kadar kadın olduğunu hissedebilirsin ki
Zaten bi nevi nirvanadasın
biyolojik olarak kadınların yapabildiği erkeklerin yapamadığı bir şey yapıyorsun
İçinde bebek taşıyorsun

bakin doğru ama kısıtlamaz ki doğru düzgün . örnek veriyim . ararim dışarı cikacam derim ne yapacaksin der dolasacagim derim/ şunu alacagim derim tamam der. buraya kadar önceki gibi.
ama önceden arardi eve geldin mi diye şimdi aramıyor aksam gelirken ariyor bisey lazım mi diye. bende şöyle dusunuyoruum esim birr erkek gözüyle böyle düşünüyor çünkü kimsenin bana bakmayagini dusunuyor rahatliyor diyorum istemiyorum . veya dışarı mi çıktık bakan var mi diye bir baksın diyorum bunlar küçük seyler
E çünkü kimse size bakmayacak gerçekten. (Bı zahmet)

Back
X