Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim esim kiskanirdi Disari ciktigimizda hamileykeb ozellikle elimden tutardi dugunlerde falan oturtur hepevet arkadaşlar sorumu yukaridaki gibi.
6 aylık hamileyim . daha 1 yillik evli bile değilim. önceden eşim daha çok kiskanirdi.
ama şimdi ön onden arka arkadan firladigi içinkendimi de begenmez oldum sanki eşim beni kiskanmiyor gibi geliyor.
önceden disari cikinca arardi merak ederdi bakanlara kizardi simdi gidiyorum demiyor ki bu hanim nerde kaldi öldü mü kaldı mi
bende üZülüyorum . zaten karnim çıktıkça ne giyersem giyiyim sadece sevimli olabiliyorum cekici olamiyorum
adam dekolte giysemde gelip gobegimi seviyor kendimi kadınsı hissetmiyorum oda böyle yapınca acaba ise zaten bakmaz mi diye düşünüyor ki ?
Hani bariz fark gormesem konuyu acmayacam
sizinde böyle oldu mu ?
dogumdan hemen sonra kilo verip kendime daha çok bakmayı düşünüyorum çünkü kendime olan ozguvenimi kaybettim.
sizler ne dersiniz bu deliye![]()
şimdi bunları okuyorum ya herifin kafasını kirasim geliyor. gebermeyesice herifbenim esim kiskanirdi Disari ciktigimizda hamileykeb ozellikle elimden tutardi dugunlerde falan oturtur hep
hatta,cok iyi hatirliyom 4aylik hamileydim karnim yeni yeni buyuyodu kendisini narkadasi evleniyodu sadic olduydu bende nisan abiyemi giydiydim saks mavisi
eltim falan oturuyoz masada esim hic ilgilenmez normalde arkadaslarinin oldugu ortamda benle arkadaslari esinin ben oldugumu gormesinler diy
ama nedense hep gelip gitti yanima dansa kaldordi elimden tuttu hamilelikte daha cok kiskancligi arttiydi![]()
inşallah gecicidir. akşam herifi ne ile dovsem acaba ?Valla simdi daha fazla kiskaniyor,ozeniyor,dikkat ediyor. Daha dün bi futbolcuya yakışıklı çocukmus harbiden maşallah dedim üst üste 2 defa. Küstüayrıca masallah isteklerde de azalma yok, günde 3 defa kabul etsem 3 defa fanfini yapcak
Ama ben de kilo almaya baslayinca senin gibi düşündüm, kiskanmayacak begenmeyecek falan diye.hala ara ara düşünüyorum, sanırım hamile psikolojisi canım. Geçici merak etme canını da sıkma
sanki hamile kalmadan once gorusuyordum da :)Artik size guvenmeye baslamistir, hamileyken baskalariyla gorusecek degil ya diye dusunuyordur![]()
hamilelik insani öyle bir hale sokuyor ki acikli şarkı duydugumda agliyorum bide buna kavga ediyoruz.Bu hamileleri hamile kalınca anlayacağım sanırım zira bu konular bana pek normal gelmiyor.
dünde mi kiskanclik konusu açtılar. :)bu seneki hamileler eşlerinin mi sabrini deniyor bizim mi anlamadım
dünde vardı böyle bi hamile
kiskanmasin zaten bu mu sevgi veya değer göstergesi ?
yok o daha başkaydı sen ondan iyisin canım :)dünde mi kiskanclik konusu açtılar. :)
yok yok sen de sıkıntı var :)Tek derdin bu olsun bence de.
2 çocuk annesi olarak, ilk ve ikinci hamileliğimde de çekici olmak aklımın ucundan geçmedi.
Her kadın güzel olduğunu hissettirilmek ister, ama hamilelikte nedense aklıma gelmedi bu benim...
Bende bi sorun var kesin...![]()
demi kendimi avuttugum konuya bak. :)yok o daha başkaydı sen ondan iyisin canım :)
"Evlilik birbirine bakmak değil,birlikte aynı yöne bakmaktır"diye bir söz var.Şu anda tam da o aşamadasınız.Bebeğiniz,hazırlıklarınız,doktorun en iyisini bulma gayretleri....Endişeyle karışık heyecanlar...ay yemin ederim bende sana çok ozendim :)
o zamabzaman dua et sende benim için..."Evlilik birbirine bakmak değil,birlikte aynı yöne bakmaktır"diye bir söz var.Şu anda tam da o aşamadasınız.Bebeğiniz,hazırlıklarınız,doktorun en iyisini bulma gayretleri....Endişeyle karışık heyecanlar...
bozmaz :)Neden eşinizin kıskanmasını istiyorsunuz? Ben öyle şeylere gelemem mesela. Kendi tabularımız dışına çıkmadıktan sonra kıskançlık söz konusu olamaz. Zaten hamilesiniz sizi kıskanıp kısıtlayan insan sinirlerinizi bozmaz mı?
O zaman şöyle söyleyeyim kıskanılmak bir sevgi işareti değildir, kişi kendisine güvenmediği için eşinin de aynı şeyleri yapacağını düşünür bu yüzden onu kıskanıp kısıtlar. Bence çok fazla cins olmayın :)bozmaz :)
ben cinsim ya napiyim.