oyy bebeğimm ne oldu şimdi durduk yere dil çıkarttın nihoşum ya
ama güldürdün beni bak
ben çok koparım böyle tirip atılınca bana
nihannnnn çok komiğime gitti bu yaa
yoksa bizim topikte ki mesaja mı bozuldun
aminnnnn canımm aminnnnnnnnnnnnnamin canım hiç bir cadıya nazar değmesiiiiin
saol canım 3 aydır kilo alamıyo canım maşallah ddiş çıkarıyoruz yoksaaa dahada tosun olacaktı bebişimmmmaşşalaah daha büyük duruyoo tosuncuk
:78::78::78:hiiiiiiiiiiiiiii oyyyyyyyyyyyy
şirinemmmm
yirim seni
valla görmedim ya
nickimn mi gizli nedir online gözükmüyorsun anacım:78::78:
bi baktım dil çıkartıyo şirine:90::90:
uuufff benim bugün canım çok kokoreç istiyo yaaaa
saol canım 3 aydır kilo alamıyo canım maşallah ddiş çıkarıyoruz yoksaaa dahada tosun olacaktı bebişimmm
ben hayaletim şuanNİHAN sen görünmez kadın şeklinde baya bi takılıyorsun şekerim nasıl göreyim seni dalga mı geçiosun
nickini bi serbest bırakta bizde görelim
:78::78::78:
tamam meyveli pastam
taze sıkılmış prtakalım benim
hem ne varki benim kızcağım mesaj oni anlamadım bebik:101::101:
bana kokareç deme eşimle bizde kokoreççiyiz yawrum
bizim burda bi kokoreççi açılmış
güvenemedim ben
ama en sonunda aldık
oooo harika süperdi.
geenelde başka yerrde yiyoruz:94:
saoll canım benim bebişim baya zorlanıyoooo çıkardık şimdilik 8 tane inşş az ara olurda rahatlar şu arada kabız olmuşşş kıyamam hiç oturamıyo hep kucaktaayy o diş çıkartmalar anneyi emenlerin maşşalahı oluyo zaten ii besleniyolarr inşallah kolayca atlatırsınız incilerinizi
ben hayaletim şuan
hatta senin uykunda gelip korkutçam seni
yok kız yukarda yazdıydım bişeylersen görmeyin ce cvp yazmayınca yapmak zorunda kaldım aslında öyle uluorta trip atmam bilirsin ama sana kısmetmiş
ohhhhh ohhhh afiyetler olsunnnnnaayy bizde çok seviyoruuuuuz kocişlebide kokoreçten sonra mideye dolma yemessek olmaz
aayy bizde çok seviyoruuuuuz kocişlebide kokoreçten sonra mideye dolma yemessek olmaz
saoll canım benim bebişim baya zorlanıyoooo çıkardık şimdilik 8 tane inşş az ara olurda rahatlar şu arada kabız olmuşşş kıyamam hiç oturamıyo hep kucakta
saoll canım benim bebişim baya zorlanıyoooo çıkardık şimdilik 8 tane inşş az ara olurda rahatlar şu arada kabız olmuşşş kıyamam hiç oturamıyo hep kucakta
ayy kıyamam yazık onaaa sen annesin daha ii bilirsin ama bebe yagıyla karnına masaj yapıp bacaklarını karnına doğru bastırmak bayagı işe yarıyo bizim kızı hep ölee hallettik biz
ayyy hepimize olsuuunohhhhh ohhhh afiyetler olsunnnnn
aneemm siz bizi tarif ediyorsunuz şekerim
valla aynıyız ya